با پرتاب LISA Pathfinder، دانشمندان یک قدم به کشف امواج گرانشی نزدیک تر می شوند
آلبرت اینشتین در سال ۱۹۱۵ میلادی، با مطرح کردن فرضیه نسبیت عام، مسائل مهم و قابل توجه بسیاری را تعریف نمود که یکی از آن ها، موج های گرانشی است. این مقوله با فضا-زمان در ...
آلبرت اینشتین در سال ۱۹۱۵ میلادی، با مطرح کردن فرضیه نسبیت عام، مسائل مهم و قابل توجه بسیاری را تعریف نمود که یکی از آن ها، موج های گرانشی است. این مقوله با فضا-زمان در ارتباط مستقیم است و جا به جا کننده انرژی در دنیا هستند. گفته می شود که موج های گرانشی از ۳۸۰ هزار سال پس از انفجار بزرگ یا Big Bang به وجود آمده اند اما به مرور زمان انرژی شان کاهش یافته.
اواخر امسال، آژانس فضایی اروپا قرار است سفینه ای فضایی با نام LISA Pathfinder به فضا بفرستد تا این امواج را دریافت کرده و به زمین منتقل کند. تقریبا از صد سال پیش تاکنون، دانشمندان سخت در تلاش اند تا با استفاده از این مسئله، به بسیاری از ابهامات خود پی ببرند. اگر LISA با موفقیت تست های اولیه خود را در فضا پشت سر گذارد، محققین به اندازه گیری امواج گرانشی اقدام خواهند کرد.
دقت بالای ابزارهای مورد استفاده در فضاپیما برای دانشمندان اهمیت بسیاری دارد، چرا که بدون دقت مورد نظر، دستگاه ها قادر به اندازه گیری امواج نخواهند بود. پس از پرتاب سفینه، LISA وارد مدار زمین خواهد شد. ۸ هفته بعد، فضاپیما به مدت ۶ ماه قابلیت های خود را به معرض نمایش می گذارد و اگر همه چیز به خوبی پیش رفت، ESA ماموریت L3 را نیز آغاز خواهد کرد. در حال حاضر محققین سال ۲۰۳۴ را برای ماموریت L3 یا تحقیق پیرامون امواج گرانشی انتخاب کرده اند اما عملکرد صحیح LISA می تواند چند سالی ESA را جلو بیندازد.
پس از انفجار بزرگ، کائنات در مدت زمانی ناچیز، برابر با ۳۴-۱۰ ثانیه پدید می آید و دانشمندان با پی بردن به امواج گرانشی حالا قادر خواهند بود پرده از راز آفرینش بردارند. سال گذشته، امواج گرانشی به اثبات رسیدند و حالا LISA Pathfinder، سفینه فضایی اروپایی ها می تواند اولین آمار را به ما ارائه دهد.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
سلام چرا به دوستامون منفی دادید؟
حرف نادرستی که نزدن
به خاطر اینکه .خدا یه مسئله عقیدتی و شخصیه. و علم یه مسئله مادی و قابل اثبات . قاطی کردن این دو مقوله باهم اشتباهه.
همیچنین با پیشفرض تحقیق کردن در علم خطاست
دانشمندان با پیش فرض مطالعه نکردن.
این ماییم که می تونیم از مطالعات اون ها استفاده کنیم.
من هم همین رو دارم میگم. در علم نباید پش داوری کرد. این که هدف از علم پی بردن به عظمت خدایی که بهش معتقدیم باشه اشتباهه .
یکی از اهداف علم , همین پی بردن به عظمت خدا میتونه باشه
همین علم و قوانین فیزیک رو خدا توی جهان قرار داده
خدایی که ما رو آفریده , با پی بردن در آفرینش اون بیشتر به قدرت اون پی میبریم و کسانی که معتقدند هم ایمانشون بیشتر میشه و هم علم و دانششون بالاتر میره و اینا باهم تضادی ندارن.
امیدوارم تلاشهاشون در راستای پی بردن به وجود وعظمت خدا وخلقتش باشه.
2034 !!!!
عجب صبری دارن ماشالا
این همه تلاش برای درک خلقت خدا