جک دورسی ۲۰۰ میلیون دلار از سهام خود را به کارمندان توئیتر اعطا کرد
جک دورسی توئیتر را حدود یک دهه پیش بنا نهاد و برای مدتی هم به عنوان مدیر عامل آن به کار پرداخت اما توسط سرمایه گذاران، تصمیم بر این شد که اشخاص با تجربه تری ...
جک دورسی توئیتر را حدود یک دهه پیش بنا نهاد و برای مدتی هم به عنوان مدیر عامل آن به کار پرداخت اما توسط سرمایه گذاران، تصمیم بر این شد که اشخاص با تجربه تری این عنوان را به دست آورند.
در هفته های گذشته آقای دورسی دوباره به عنوان مدیر عامل دائم این شبکه اجتماعی منصوب گشت که در نتیجه همین امر، شاهد تغییرات گسترده ای در توئیتر بودیم. از اخراج ۸ درصد از کارکنان تا حضور آقای امید کردستانی به عنوان رییس هیئت مدیره.
در اقدامی جدید اما جک دورسی تصمیم به فداکاری گرفته و یک سوم از سهام خود که ارزشی معادل ۲۰۰ میلیون دلار دارند را در بین کارمندان شبکه اجتماعی مورد اشاره تقسیم کرده است. در ادامه با دیجیاتو همراه باشید.
بر اساس توئیتی که آقای دورسی ارسال نموه، وی ۱ درصد از مجموع سهام شبکه اجتماعی توئیتر را به کارمندانش اعطا نموده. لازم به ذکر است که پیش از این، وی به طور کلی ۳ درصد از ارزش سهام تویتر را در اختیار داشت که تصمیم به واگذاری یک سوم آنها را گرفت. وی در توئیت خود گفت:
ارزش سهام توئیتر در روز پنج شنبه با حدود نیم درصد کاهش رو به رو شد و به همین دلیل، ۱ درصد از کل مجموعه سهام این شرکت که آقای دورسی در روز جمعه به کارمندانش هدیه داد، ارزشی معادل ۱۹۸.۲ میلیون دلار دارد.
در کنار توئیتر، جک دورسی مدیر عاملی استارتاپ دیگری به نام Square را نیز بر عهده دارد. در ابتدای ماه میلادی جاری، زمانی که سهام Square به شکل عمومی عرضه شد، دورسی تصمیم گرفت ۴۰ میلیون سهم، برابر با ۱۰ درصد ارزش کل کمپانی Square را به خیریه ببخشد.
لازم به ذکر است که پس از انتشار این خبر توسط آقای دورسی در توئیتر، کارمندان این شبکه اجتماعی در پاسخ به توئیت او، به تقدیر و تشکر از وی پرداختند.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
من اگه جای اون بودم همچین کاری نمیکردم
چون خیلی از کارمندها ممکنه با این پولی که دستشون اومده ول کنن و برن سراغ بیزینس خودشون :)
جدا از این موسس یه شرکت به این عظمت باید فقط 3 درصد از سهامش رو داشته باشه ؟
عجیبه !
داداش من وقتی که سازنده میخواد واسه شرکتش پول جمع کنه مجبوره که سهام رو بفروشه به افراد ثروتمند تا بتونه پشتوانه مالی داشته باشه...ولی بعضی شرکتا نه مثل شیائومی که 100 سهامش واسه خود موسس هست(سهامی خاص)
آره درست میگی این یه روش واسه جذب سرمایه هست.
ولی اینکه اینقدر سرمایه جذب کنه تا فقط 3 درصد واسه خودش بمونه جالب نیست.
به عنوان مثال فیسبوک هم از این راه جذب سرمایه کرده ولی همین الانش زاکربرگ حدود 28 درصد از سهام رو داره
همه که خلاقیت قکری ما ایرانی ها رو که ندارن:)))))))))