چند روز پیش در میان خبرها آمده بود که احتمالاً بلک بری با شرکت TCL وارد همکاری شده تا یکی از موبایل های کمپانی آلکاتل را ری-برند کرده و با نام خود راهی بازار سازد. این شایعه می افزود که اسمارت فون مورد بحث همان Idol 4 آلکاتل خواهد بود و تا پیش از این نیز در برنامه های کمپانی کانادایی از آن با اسم رمز هامبورگ یاد می شده است.
اما امروز و برای اولین بار کاربری در توییتر با شناسه ی «The Malignant» عکسی را منتشر کرده و آن را منتسب به تلفن هوشمند یاد شده دانسته و گفته که نام اصلی دیوایس مذکور NEON خواهد بود. این فرد در پاسخ به یکی از دیگر کاربران شبکه ی اجتماعی توییتر نیز آورده که بخش هایی از بدنه دستگاه از آلومینیوم ساخته شده اند، اطلاعاتی که با ساختار بدنه موبایل های Idol 4 و Idol 4s نزدیکی نسبی دارند.

ضمناً لازم است یادآور شویم ماه پیش مشخصات فنی اسمارت فون هامبورگ از طریق پایگاه داده GFXBench هم به بیرون درز یافتند و اکنون در یک نگاه می توان دریافت این ویژگی ها نیز به محصول پیش تر اشاره شده از آلکاتل شبیه هستند. همچنین بد نیست بدانید آلکاتل تقریباً دو هفته ی قبل با ودافون هم قراردادی را به امضا رساند و به این شرکت اجازه داد تا نسخه ای ری-برند شده از تلفن هوشمندی که توجه بلک بری معطوفش شده را راهی بازار سازد.
به این ترتیب همه ی شواهد حالا حکایت از آن دارند که بلک بری هامبورگ یا NEON دستگاهی جدید نخواهد بود و پیش از این با آن به خوبی آشنا شده ایم، لذا اکنون باید منتظر ماند و دید چنین سیاستی از سوی کمپانی کانادایی می تواند تاثیری بر آینده بخش دیوایس های آنها که به شدت زیان ده است داشته باشد و زخم های آن را التیام بخشد یا خیر.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
?