ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

سامسونگ رویکرد جدیدی را برای تبلیغ محصولاتش در چین به کار می گیرد

سامسونگ طی همکاری با کمپانی Mirriad که در حوزه فناوری های تبلیغاتی فعالیت دارد، و وب سایت پخش ویدیوی Youku که جایگزین یوتوب در چین به شمار می رود، راهکار نوینی را برای تبلیغ و ...

حمید مقدسی
نوشته شده توسط حمید مقدسی | ۳ آبان ۱۳۹۵ | ۱۹:۴۵

سامسونگ طی همکاری با کمپانی Mirriad که در حوزه فناوری های تبلیغاتی فعالیت دارد، و وب سایت پخش ویدیوی Youku که جایگزین یوتوب در چین به شمار می رود، راهکار نوینی را برای تبلیغ و بازاریابی محصولاتش در این کشور اتخاذ کرده است.

به گزارش رویترز، شرکت Mirriad قادر است نشان های تجاری یا محتوای تصویری را طی عملیات پردازش ثانویه، وارد ویدیوهای مختلف نماید، مثلاً بطری نوشیدنی با برند مورد نظر را روی یک میز قرار دهد، یا بیلبوردی تبلیغاتی را در قسمتی از پس زمینه ویدیو جایگذاری نماید.

طی همکاری این شرکت ها با سامسونگ در یکی از ویدیوهای منتشر شده روی وب سایت Youku می بینیم هنگامی که دو فرد حاضر در ویدیو سوار بر پله برقی مترو می شوند، بیلبوردی با معرفی موبایل Galaxy C نیز در کادر خودنمایی می کند.

در همین رابطه «مارک پاپکویچ» مدیرعامل Mirriad می گوید مردم از تماشای ویدیوهای تبلیغاتی در تلویزیون و شبکه های کابلی خسته شده اند. بنابراین نیاز به استفاده از راهکار جدید برای بازاریابی که ملموس تر و هدفمند تر باشد، کاملاً احساس می گردد.

ظاهراً سامسونگ علاوه بر موبایل ها، چنین رویکردی را در مورد لوازم خانگی همچون تلویزیون و دستگاه های تصفیه هوا نیز به کار بسته. البته هنوز مشخص نیست آیا این سبک بازاریابی در درازمدت به افزایش فروش و نتیجه مطلوب منجر خواهد شد یا خیر.

گفتنی است شرکت Mirriad از پشتیبانی سرمایه گذارانی همچون Unilever Ventured و IP Group برخوردار بوده و در حال حاضر به مذاکره با کمپانی های مطرح آمریکایی می پردازد تا از روش پردازش ثانویه ویدیوها برای اهداف تبلیغاتی در ایالات متحده نیز بهره گیرد.

همچنین لازم است بدانید وب سایت Youku چندی قبل به قیمت 4 میلیارد دلار توسط غول تجاری چین یعنی هلدینگ علی بابا خریداری شد، و اکنون یکی از پربازدیدترین پلتفرم های انتشار محتوای ویدیویی در کشور مورد بحث به شمار می رود.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی