شاه کلید دنیای دیجیتال، ابزار هکرها برای فریب حسگر اثر انگشت موبایل
اکثر موبایل های امروزی به حسگر اثر انگشت مجهز شده اند که برای بازگشایی قفل دستگاه استفاده می شود. یکی از مزایای این سیستم امنیتی، سرعت بازگشایی در مقایسه با دیگر روش ها از جمله ...
اکثر موبایل های امروزی به حسگر اثر انگشت مجهز شده اند که برای بازگشایی قفل دستگاه استفاده می شود. یکی از مزایای این سیستم امنیتی، سرعت بازگشایی در مقایسه با دیگر روش ها از جمله وارد کردن پین، رمز عبور یا الگو است.
از طرفی طبق آنچه دانشمندان می گویند، اثر انگشت یکی از ویژگی های کاملاً منحصر به فرد هر انسان محسوب می شود و بنابراین می توان احراز هویت از این طریق را یکی از ایمن ترین روش های امنیت بیومتریک به حساب آورد. در واقع با استفاده از حسگر اثر انگشت هیچ فرد دیگری نباید بتواند وارد موبایل شما شود، مگر اینکه رمز عبورتان را بداند.
با این حال، دانشمندان علوم کامپیوتر دانشگاه نیویورک و دانشگاه ایالتی میشیگان در حال مطالعه نوعی «اثر انگشت اصلی» (master print) هستند که در واقع، معادل «شاه کلید» در دنیای دیجیتال به شمار می رود و می تواند حسگر های اثر انگشت را به اشتباه بیندازد.
«نصیر ممون» یکی از پژوهشگران دانشکده مهندسی دانشگاه نیویورک در این رابطه می گوید:
تحقیقات ما نشان داده مهاجمین و نفوذگران می توانند از این اثر انگشت های اصلی سوء استفاده کنند. اگر این اثر انگشت با حداکثر احتمال موفقیت طراحی شده باشد، فرد می تواند از سد سیستم امنیتی عبور کند.
به گفته این محققین، مشکل اصلی سیستم شناسایی از طریق اثر انگشت، کوچک بودن حسگرهاست. به همین دلیل عملیات تطابق فقط با بخش کوچکی از اثر انگشت صورت می گیرد، نه انگشت کامل. همان طور که می دانید زمانی که می خواهید سیستم تشخیص را آماده کنید، باید قسمت های مختلف انگشتتان را روی حسگر قرار دهید و پس از آن، قفل دستگاه با شناسایی هرکدام از بخش های سرانگشت شما باز می شود.
«ممون» مشکل فوق را اینگونه توضیح می دهد:
زمانی که اثر انگشت کامل را در اختیار داشته باشیم، حداکثر یکتایی بین موارد مختلف را شاهد هستیم. مسئله این است که با تقسیم کردن اثر انگشت به چند بخش، درصد این ویژگی منحصر به فرد کاهش می یابد. برای مقایسه می توان به چهره فرد اشاره کرد. زمانی که چهره کامل افراد را با یکدیگر مقایسه کنیم، تفاوت آشکاری بین آنها مشاهده می شود، اما اگر فقط به بخشی از صورت توجه نماییم، احتمال اینکه موارد مشابهی بین اشخاص مختلف ببینیم، بسیار بیشتر خواهد بود.
این تیم تحقیقاتی بیش از 800 اثر انگشت را تجزیه و تحلیل کرده و هزاران قطعه اثر انگشت ناقص را به دست آوردند. سپس با مقایسه آنها توانستند به قطعه اثر انگشت اصلی دست یابند که می تواند در 26 الی 65 درصد موارد، سیستم امنیتی را دور بزند و با موفقیت وارد موبایل شود.
البته این پروژه هنوز در مرحله تحقیقاتی قرار دارد و در عمل تست نشده است. در واقع تمامی این مراحل فعلاً با استفاده از شبیه سازی های کامپیوتری صورت گرفته و هنوز در دنیای واقعی به کار نرفته؛ اما با توجه به شواهد موجود، احتمال اینکه هکرها از نقص فوق استفاده کرده و بتوانند دستکش هایی با چند قطعه اثر انگشت اصلی برای مقاصد شوم خود ابداع نمایند وجود دارد.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
پس اینم هک شد.
انشاءا... تا یه 3-4 سال دیگه گوشی های میان رده دارای عنبیه بیان.
البته به نظرم حسگر های زیر صفحه نمایش چون فضای بیشتری در اختیار دارن میتونن تمام انگشت رو اسکن کنن نه بخشی که امنیتش خوب میشه. تکنولوژیش هم اومده فقط کافیه استفاده بشه.
اثر انگشت هم مثل پین کد دیگه داره کم کم تا چند سال دیگه براحتی دور زد مگر عنبیه جاشو بگیره
من از دانشگاه ایالتی میشیگان یا Michigan State University پذیرش داشتم ، سفارت آمریکا بی شرف بهم ویزامو نداد ? ? ? ? اصلا اسمش میاد دلم آتیش میگیره