کریگ فدریگی به نگرانی ها درباره عملکرد Face ID پاسخ می دهد
پس از ماجرای عمل نکردن دموی Face ID در روز معرفی آیفون X، بسیاری از افراد از احتمال عدم کارکرد درست ویژگی مذکور ابراز نگرانی کردند و در این بین «کریگ فدریگی» مهندس ارشد بخش ...
پس از ماجرای عمل نکردن دموی Face ID در روز معرفی آیفون X، بسیاری از افراد از احتمال عدم کارکرد درست ویژگی مذکور ابراز نگرانی کردند و در این بین «کریگ فدریگی» مهندس ارشد بخش نرم افزار اپل نیز از اتفاق مورد اشاره اظهار تعجب کرد.
فدریگی در این باره اظهار داشته که نگرانی عمومی قابل درک است اما همان طور که در زمان معرفی قابلیت «Touch ID» و بازکردن قفل صفحه با استفاده از اثر انگشت، بسیاری از مشتریان نگران بودند، Face ID نیز سرنوشت مشابهی خواهد داشت و استفاده از آن پس از مدت کوتاهی برای کاربران عادی خواهد شد.
فدریگی: اطلاعات Face ID به سرورهای اپل یا فضای ابری ارسال نخواهد شد
وی همچنین اظهار داشته که هیچ اطلاعاتی از سیستم تشخیص چهره و دوربین «TrueDepth» به سرورهای اپل یا فضای ابری منتقل نخواهد شد و تمام فرآیندهای امنیتی در دستگاه انجام می شود. در ضمن حتی در صورت درخواست مراجع قضایی نیز اطلاعات مربوط به Face ID غیر قابل دسترسی بوده و تصویر افراد به صورت یک مدل ریاضی در آیفون X ذخیره می شود، که امکان تبدیل این مدل به تصویر فرد نیز وجود نخواهد داشت.
آقای فدریگی با اشاره به تشخیص چهره با استفاده از ویژگی های بینی، لب و چشم ها در Face ID اظهار داشته تا زمانی که این بخش ها قابل تشخیص باشند، سیستم مذکور به خوبی کار خواهد کرد.
همچنین در ارتباط با عملکرد Face ID با عینک های دودی، فدریگی اعلام کرده مشکلی با لنزهای پولاریزه وجود ندارد اما برخی از عینک ها از پوشش های مخصوصی برای جلوگیری از عبور اشعه فروسرخ استفاده می کنند که در این صورت، کاربر باید برای بهره گیری از Face ID عینک خود را بردارد.
رئیس بخش نرم افزار اپل در ادامه دلیل نیاز به سوایپ و تشخیص چهره برای باز شدن قفل موبایل را دسترسی کاربر به برخی امکانات مانند چراغ قوه و ساعت عنوان کرد و اعلام نمود فرآیند مورد بحث عملاً به صورت همزمان انجام شده و به هیچ عنوان وقت گیر نخواهد بود.
فدریگی در نهایت اظهار داشت قابلیت Face ID پس از پنج بار خطا از دسترس خارج شده و کاربر برای باز کردن قفل تلفن، باید از کلمه عبور استفاده کند. همچنین در صورت راه اندازی مجدد آیفون X یا عدم استفاده از Face ID به مدت دو روز، سیستم تقاضای رمز عبور کرده خواهد کرد.
لازم به ذکر است که در صورت عدم استفاده از کلمه عبور به مدت 6.5 روز، کاربر باید حداقل هر چهار ساعت یک بار از Face ID استفاده کند که در غیر این صورت، قابلیت مورد بحث از کار افتاده و باید از رمز عبور استفاده شود.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
از کجا بفهمیم راست میگین؟!
من که نمیخرم گرونه
18ماه ک تو بعضی شرکتا کمتر هم هستش
دوستان بم سوالی داشتم...اونم اینه که حداکثر پشتیبانی شرکت ها از گوشی های اندرویدی چقدر است ؟
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
تا حدود زیادی بستگی به قدرت گوشیتون داره موبایل های پرچمدار سامسونگ تا دو سال نسخه اندرویدشون بالا میره ( به صورت رسمی ) و یعد از اون تا یه مدتی آپدیت های امنیتی دریافت میکنند ولی بعد از اون هم میتونید کاستوم رام هایی رو باقیمت ناچیز از اینترنت دریافت و نصب کنید و نسخه اندرویدتون رو بالا ببرید (من تا حالا این کار رو نکردم )
ممنون....یعنب الان گوگل هم از پیکسل هاش تا دوسال بیشتر پشتیبانی نمی کنه؟
اون هم دوسال هست
۲ سال پشتیبانی نرم افزاری (آپدیت سیستم عامل) و معمولا ۱۸ ماه گارانتی
سلام دوست عزیز،من واسه گوشی اس تری تا همین دو سه ماه پیش کاستوم رام سیانوژن 6زدم،سه ماه دستم بود گوشیمو عوض کردم،ولی خیلی بهتر شده بود،اما خود شرکتا بیشتر از دو سال اپ نمیکنن
همه گوشی های پرچمدار اندرویدی تا ۲ سال به صورت رسمی پشتیبانی میشن و معمولا تا دو نسخه بزرگ بروزرسانی میشن.
گوشی های بالارده هم تا ۲ نسخه میگیرن و میان رده ها معمولا ۱ نسخه.
پایین رده ها هم شاید تا ۱ سال اپدیت رفع باگ بگیرن.