ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

رتبه ایران در استفاده از اینترنت
تکنولوژی

فهرست وابسته‌ترین کشورهای دنیا به اینترنت منتشر شد؛ رشد استفاده ایرانیان از شبکه‌های اجتماعی

رتبه ایران در استفاده از اینترنت پایینتر از میانگین جهانی است اما «گزارش دیجیتال ۲۰۱۹» به رشد قابل توجه استفاده کاربران ایرانی از شبکه های اجتماعی، به ویژه تلگرام اشاره دارد. در این گزارش موسسات We Are ...

یونس مرادی
نوشته شده توسط یونس مرادی | ۱۳ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۰

رتبه ایران در استفاده از اینترنت پایینتر از میانگین جهانی است اما «گزارش دیجیتال ۲۰۱۹» به رشد قابل توجه استفاده کاربران ایرانی از شبکه های اجتماعی، به ویژه تلگرام اشاره دارد.

در این گزارش موسسات We Are Social و  Hootsuite با بهره گیری از داده های مختلفی نظیر گروه های تحقیقاتی، GlobalWebIndex، App Annie، SimilarWeb و غیره به دیدی جامع از آمارها و ترندهای دیجیتال ۲۰۱۹ دست پیدا کرده اند. بر این اساس ۵.۱۱ میلیارد کاربر منحصر به فرد موبایل در دنیا وجود دارد که نسبت به سال گذشته ۱۰۰ میلیون نفر بیشتر شده است.

پراکندگی شبکه های اجتماعی در دنیا، تلگرام همچنان در ایران حرف اول را می زند

نکته جالبتر رشد ۹ درصدی یا ۳۶۶ میلیونی کاربران اینترنت است که حالا به عدد قابل توجه ۴.۳۹ میلیارد نفر رسیده است. به عبارت دیگر در هر روز از سال گذشته یک میلیون نفر برای اولین بار به اینترنت متصل شده اند. در همین زمان ۲۲۸ میلیون نفر به تعداد کاربران شبکه های اجتماعی اضافه شده تا تعداد آنها به ۳.۴۸ میلیارد نفر برسد. در این بین موبایل متداول ترین ابزار برای اتصال به اینترنت عنوان شده و بیشتری زمان کاربران نیز در شبکه های اجتماعی صرف می شود.

رتبه ایران در استفاده از اینترنت
وابسته ترین کشورها به اینترنت

در بخش دیگری از این گزارش نمودار وابسته ترین کشورهای دنیا به اینترنت ارائه شده که در صدر آن مردم فیلیپین با روزانه ۱۰ ساعت و ۲ دقیقه استفاده از اینترنت قرار دارند. ظاهرا این مساله در جنوب شرقی آسیا شیوع بسیاری دارد چرا که پس از برزیل به عنوان کشور دوم، تایلند با ۹ ساعت و ۱۱ دقیقه و اندونزی با ۸ ساعت و ۳۶ دقیقه هم به چشم می خورند. این درحالی است که ژاپنی ها به عنوان مهد فناوری و یکی از توسعه یافته ترین کشورهای دنیا روزانه به صورت میانگین ۳ ساعت و ۴۵ دقیقه از اینترنت استفاده می کنند که از میانگین جهانی ۶ ساعت و ۴۲ دقیقه به مراتب کمتر است.

بین ۴۰ کشور اول دنیا نامی از ایران دیده نمی شود اما امارت و ترکیه در همسایگی ما طی شبانه روز بیش از ۷ ساعت از اینترنت استفاده می کنند.

رتبه ایران در استفاده از اینترنت
کشورهای با بیشترین رشد شبکه های اجتماعی

همانطور که می بینید علی رغم فیلتر تلگرام در سال گذشته این پیام رسان همچنان در ایران محبوبیت دارد. علاوه بر این طی سال گذشته با روی آوردن تعداد بیشتری از کاربران ایرانی به اینستاگرام و توییتر شاهد رشد ۱۸ درصدی شبکه های اجتماعی در داخل کشور بوده ایم که باعث ارتقای رتبه ایران در استفاده از اینترنت شده است.

این گزارش نشان می دهد که بیش از ۵۷ درصد مردم دنیا به اینترنت متصل شده و به صورت میانگین ۶.۵ ساعت از شبانه روز آنلاین هستند. بنابرین جامعه دیجیتال در سال ۲۰۱۹ بیش از ۱.۲ میلیارد ساعت را به استفاده از اینترنت اختصاص خواهد داد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (6 مورد)
  • molavy
    molavy | ۱۳ بهمن ۱۳۹۷

    تو این ایران این آمار یک پس رفته فرهنگیه. از بس از که علاف می‌چرخند ملت

  • KshNm
    KshNm | ۱۳ بهمن ۱۳۹۷

    ی مطلب به این خوبی کار میکنید بعد عکساش که ارتباط مستقیم با خود مطلب داره لازم روشون زوم بشه و دقیق دیده بشه و نمیشه بازشون کرد و زوم کرد روشون.این تنها ایراد سایت شماست رو هیچ عکسی نمیشه زوم کرد لطفا برطرفش کنید تو نظرات دیدم خیلی از کاربرای دیگم به همین مسئله اشاره کردن و مشکل دارن با این موضوع

    • Mohy
      Mohy | ۱۳ بهمن ۱۳۹۷

      برنامه رو آپدیت کنید مشکلاتون حل میشه

  • Erfaan Zandii
    Erfaan Zandii | ۱۳ بهمن ۱۳۹۷

    تو مردم ما داریم که اصلا نمیدونن یعنی چی و فقط با تلگرام اینستاگرام و بسته! اشنا هستن و صبح تا شب ازشون استفاده میکنن اما نمیدونن که دارن از اینترنت استفاده میکنن .. پنج ساله گوشیه هوشمند دارن اما تا حالا کروم یا سافاری یا هر مرورگر دیگه ای رو باز نکردن ..

    • Erfaan Zandii
      Erfaan Zandii | ۱۳ بهمن ۱۳۹۷

      منظورم اینه که نمیدونن اینترنت یعنی چی

    • zitanix
      zitanix | ۱۴ بهمن ۱۳۹۷

      دقیقاً

مطالب پیشنهادی