ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

آموزش خودرو

قیمت کدام خودروها در بازار کمتر از کارخانه است؟

طی هفته‌های گذشته قیمت‌های تعادلی را شاهد بودیم، اما رکودی خیره کننده ای بر بازار حاکم است. رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران خودرو در همین رابطه می گوید: «بازار خودرو به طور کلی شرایط آرامی دارد ضمن ...

غزاله زاهدی
نوشته شده توسط غزاله زاهدی | ۲۷ مهر ۱۳۹۸ | ۱۲:۰۰

طی هفته‌های گذشته قیمت‌های تعادلی را شاهد بودیم، اما رکودی خیره کننده ای بر بازار حاکم است. رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران خودرو در همین رابطه می گوید: «بازار خودرو به طور کلی شرایط آرامی دارد ضمن این که افزایش نرخ در حد ۱ الی ۲ میلیون تومان طبیعی است.»

سعید موتمنی، رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران خودرو گفت: «این هفته نوسان قیمت خودرو ها را داشتیم و در هفته گذشته نیز شاهد افزایش نرخ برخی از محصولات بودیم. افزایش قیمت فقط در خودروهای داخلی به خصوص سمند و پژو در حد ۲ الی ۵ میلیون تومان بوده است. به طور کلی بازار آرام است و تعداد خودروهایی که روزانه معامله می‌شود بسیار کم است.»

یکی از دلایلی که برای رکود فعلی بازار خودرو عنوان می‌شود، انتظار مشتریان برای کاهش هرچه بیشتر قیمت‌ها است. دسته‌ای از مشتریان هستند که در حال حاضر توان نسبی برای خرید خودرو با همین قیمت‌ها را دارند، اما ترجیح داده‌اند فعلا صبر کنند، زیرا گمان می‌برند قیمت‌ها بیش از اینها افت خواهد کرد.

وی ادامه داد: «لازم به ذکر است که قیمت خودرو های وارداتی در ۲۰ روز گذشته تغییر خاصی نداشته و محصولات مونتاژی نیز همین روال را طی کرده‌اند. در محصولات سایپا، تیبا و ساینا فاکتور می‌شود اما عدم فاکتور پراید از جمله مدل ۱۱۱ باعث افزایش قیمت شده است. بازار نیاز روزانه دارد و در صورتی که احساس شود خودرویی عرضه نمی‌شود افراد قیمت‌ها را بالا می‌برند. با توجه به این که نوسان ارزی نداریم، تغییرات قیمت برخی از محصولات در حد ۱ الی ۲ میلیون تومان طبیعی است. اگر تامین و عرضه به خوبی انجام شود اختلاف نرخ بازار و کارخانه نیز از بین می‌رود.»

قیمت خودرو

موتمنی درباره آخرین وضعیت قیمت‌ها اظهار کرد: «طبق آخرین قیمت‌های اعلام شده در بازار پراید ۱۳۱ حدود ۴۳ میلیون تومان و مدل ۱۱۱ تقریبا ۴۶ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان معامله شده است. خودروهای تیبا هاچ‌ بک و ساینا نیز نرخ تقریبی ۵۷ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان دارند. در مورد محصولات ایران‌خودرو سمند ۷۷ میلیون تومان و پژو ۴۰۵ با نرخ ۷۳ میلیون تومان به فروش می‌رسد. پژو ۲۰۶ تیپ جهش قیمتی داشته که نسخه فول آن ۸۲ و نسخه بدون ضبط و سنسور ۷۸ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان است. محصولات مونتاژی از جمله پژو ۲۰۰۸ و سراتو به ترتیب با قیمت‌های ۳۰۴ و ۲۸۱ میلیون تومان فروش می‌روند.»

وی در خصوص قیمت خودرو هایی که از نرخ آن‌ها در بازار از کارخانه کمتر است گفت: «در این میان نرخ برخی از خودروها در بازار پایین‌تر از نرخ اعلام شده توسط کارخانه است. محصولات شرکت مدیران خودرو چنین شرایطی را دارند و تقریبا ۱۵ الی ۴۵ میلیون تومان زیر نرخ شرکت، در بازار فروخته می‌شود. دلیل نیز این است که اگر خریدار کم باشد چنین اتفاقی می‌افتد ضمن این که نرخ این خودروها در زمان نوسانات ارزی اعلام شد و هنوز شرکت‌ها نرخ را کاهش ندادند. سراتو مونتاژ نیز چنین شرایطی دارد که توسط کارخانه ۲۹۵ میلیون تومان فاکتور می‌شود اما در بازار نرخ ۲۸۱ میلیونی دارد.»

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (4 مورد)
  • علی قنبری
    علی قنبری | ۲۷ مهر ۱۳۹۸

    این عکس بازار خودرو تهران که روی این خبر زدید کجاست دقیقا

  • Mehran
    Mehran | ۲۷ مهر ۱۳۹۸

    تو عراق تاکسیهاشون کرایسلر و شورلته?‍♂️

  • hamidic
    hamidic | ۲۷ مهر ۱۳۹۸

    قیمت کدام خودروها در بازار کمتر از کارخانه است؟ همش

  • switch mode
    switch mode | ۲۷ مهر ۱۳۹۸

    فرمون طی یک هفته افزایش فقط در حد ۲ تا ۵ میلیون بوده که چیزی نیست.
    چقدر تورم زیاد هست که ۲ تا ۵ میلیون افزایش قیمت خودروی مدل پایین بازار خیلی جزءی تلقی میشه.
    ۲میلیون حقوق ۱ ماهه!!!!

مطالب پیشنهادی