ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

JLR-shape-shifting-seat-768x543
خودرو

صندلی های جگوار لندرور با فریب مغز از تحلیل عضلات پا جلوگیری می کنند

تحقیقات موجود نشان می دهند به دنبال ماشینی شدن و تغییر در سبک زندگی، 1.4 میلیون نفر در سرتاسر جهان دچار کم تحرکی هستند. یکی از عوامل کم تحرکی،  استفاده از خودروها و نشستن طولانی مدت ...

سعید علیپور
نوشته شده توسط سعید علیپور | ۳۰ دی ۱۳۹۸ | ۱۱:۳۰

تحقیقات موجود نشان می دهند به دنبال ماشینی شدن و تغییر در سبک زندگی، 1.4 میلیون نفر در سرتاسر جهان دچار کم تحرکی هستند. یکی از عوامل کم تحرکی،  استفاده از خودروها و نشستن طولانی مدت روی صندلی آنها است که این امر می تواند با کوتاه تر و تنبل تر کردن عضلات پا، ران و ماهیچه های سرینی سلامت افراد را به مخاطره بیندازد.

برای مقابله با این مشکل مهندسین دپارتمان Body Interiors Research گروه جگوار لندرور در حال توسعه صندلی های خلاقانه و پیشرفته ای هستند که اثرات منفی نشستن زیاد داخل خودرو را از بین می برند. در قسمت کفی این صندلی ها چند عملگر تعبیه شده که با ایجاد حرکات ریز و تحرک عضلات ران، به نوعی مغز را فریب می دهند؛ به عبارت دقیق تر عملگرها باعث می شوند مغز فکر کند سرنشین به جای نشستن، در حال راه رفتن است.

jlr seats
به گفته جگوار لندرور در بریتانیا رانندگان به طور میانگین هر هفته 146 مایل (235 کیلومتر) مسافت را طی می کنند. این رقم در طول یک سال به حدود 7600 مایل (12160 کیلومتر) می رسد

دکتر استیو ایلی (Steve Iley) مدیر ارشد بخش پزشکی گروه جگوار لندرور سلامتی مشتریان و کارمندان را اولویت اصلی پروژه های تحقیقاتی مبتنی بر تکنولوژی نامیده و افزوده این صندلی ها که مشابه آن پیشتر دیده نشده، یکی از مشکلات مربوط به تمام مردم جهان را حل خواهد کرد.

صندلی های پیشرفته، بخشی از برنامه Destination Zero جگوار لندرور محسوب می شوند. در این برنامه بر ارتقای سلامتی مردم، حفظ محیط زیست و افزایش ایمنی حمل و نقل تاکیده شده و محققان با استفاده از تکنولوژی های نوین راهکارهایی را برای حل مشکلات مربوط به رانندگان و سرنشینان ارایه می کنند.

پیش از این و به عنوان بخشی از برنامه مذکور، جگوار لندرور سیستمی تهویه نوینی را ابداع کرده بود که در آن با استفاده از قرار دادن پاتوژن ها در معرض پرتوهای فرابنفش، هوای کابین از هر گونه ویروس و باکتری بیماری زا پاک می شود. این سیستم آزمایشی با هدف پیشگیری از گسترش بیماری هایی مثل سرماخوردگی و آنفولانزا توسعه یافته است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی