واتساپ موقتاً عقبنشینی کرد: اشتراک دادهها با فیسبوک به تعویق افتاد
هفته پیش بود که واتساپ از تغییر سیاستهای خود خبر داد، موضوعی که با واکنش شدید کاربران و انتقاد بسیاری روبهرو شد. در حالی که این پیامرسان سعی کرد سیاستهای جدیدش را شفافسازی کند، همین ...
هفته پیش بود که واتساپ از تغییر سیاستهای خود خبر داد، موضوعی که با واکنش شدید کاربران و انتقاد بسیاری روبهرو شد. در حالی که این پیامرسان سعی کرد سیاستهای جدیدش را شفافسازی کند، همین موضوع هم نتوانست مانع از مهاجرت کاربران به پیامرسانهای دیگر مانند تلگرام و سیگنال شود. در حالی که واتساپ در ابتدا میخواست سیاستهای جدیدش را از تاریخ ۲۰ بهمن اعمال کند، حالا این تاریخ به ۲۵ اردیبهشت تغییر کرده است.
واتساپ در یک پیام پاپآپ به کاربران اطلاع داده بود که باید تا تاریخ ۲۰ بهمن با سیاستهای جدید این پیامرسان مبنی بر اشتراکگذاری دادهها با فیسبوک موافقت کنند یا اینکه دیگر از آن استفاده نکنند. حالا تقریبا بعد از یک هفته، این پیامرسان از موضع قبلی خود عقبنشینی کرده و اعمال سیاستهای جدیدش را سه ماه به تعویق انداخته است.
این پیام رسان در بیانیه اخیرش گفته:
«متوجه شدهایم که بروزرسانی اخیر ما برای بسیاری از مردم گیجکننده بوده. اطلاعات اشتباه زیادی باعث نگرانی کاربران شده و ما میخواهیم برای درک اصول و حقایق به همه کمک کنیم.»
از سال ۲۰۱۶ واتساپ برخی اطلاعات خاص مانند شماره تلفن را در اختیار فیسبوک قرار میدهد، با این حال این پیام رسان به پیامهای کاربران دسترسی ندارد و به گفتگوهای تلفنی آنها هم گوش نمیدهد. گفتگوها در این پیام رسان از رمزگذاری سرتاسری پشتیبانی میکنند تا امنیت آنها حفظ شود.
پس از اعلام خبر تغییر سیاستهای واتساپ، برخی مدیران اجرایی کمپانی فیسبوک شامل مدیر اینستاگرام و واتساپ در توییتر سعی کردند نگرانی و سردرگمی کاربران درباره اشتراکگذاری دادهها را کاهش دهند و ظاهرا به موفقیت نسبی هم دست پیدا کردند.
این پیام رسان میخواهد از فاصله سه ماهه برای شفافسازی بیشتر و ارتباط بهتر با کاربران استفاده کند. در حقیقت واتساپ سیاستهای جدیدش را تغییر نمیدهد و تنها سه ماه دیرتر آنها را اجرایی میکند، البته در این مدت تلاش میکند از ریزش کاربران خود جلوگیری کند. این پیام رسان گفته:
«این بروزرسانی شامل گزینههای جدیدی برای ارسال پیام به یک کسب و کار در واتساپ میشود و همچنیننحوه جمعآوری و استفاده از دادهها را شفافتر میکند. اگرچه امروزه همه کاربران برای خرید اقلام موردنیازشان به سراغ یک کسب و کار در واتساپ نمیروند، اما به باور ما تعداد این کاربران در آینده افزایش پیدا میکند و اطلاع آنها از چنین سرویسهایی با اهمیت است. این آپدیت توانایی ما برای اشتراکگذاری دادهها با فیسبوک را گسترش نمیدهد.»
از روز اعلام تغییر سیاستهای واتساپ و همچنین تشویق ایلان ماسک به استفاده از سیگنال، شاهد مهاجرت کاربران به این پیام رسان بودیم و البته تلگرام هم موردتوجه زیادی قرار گرفته و شمار کاربرانش از ۵۰۰ میلیون نفر عبور کرد.
حالا باید منتظر ماند و دید این فاصله سه ماهه میتواند از رشد سرسامآور کاربران سیگنال جلوگیری کند یا خیر، پیام رسانی که دیگر در فروشگاههای اپلیکیشن ایرانی وجود ندارد. اگر میخواهید از واتساپ به سیگنال مهاجرت کنید، مطالعه مطالب زیر را به شما پیشنهاد میکنیم:
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
بنظرم آدم فقط تلگرام و سیگـنال داشته باشه کافیـه...
اونایی که نرم افزار ایرانی نصب میکنن رو باید برد دادگاه صحـرایی...
الاغ عزیز . این که شما نفهم هستی دلیل نمیشه که من برنامه نویس ضرر بکنم و نرم افزارم نصب نشه . پس لطفا ببند اون دهن مبارک رو