ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

اسپیس ایکس در جلسه‌ای با FCC، مخالفت آمازون با استارلینک را ضدرقابتی دانست

از چندین هفته پیش شاهد بحث‌های میان اسپیس ایکس و شرکت‌های رقیب درباره استارلینک هستیم. شرکت تحت مدیریت ایلان ماسک می‌خواهد تغییراتی در ماهواره‌های استارلینک اعمال کند که با مخالفت آمازون مواجه شده. حالا اخیرا ...

محمد قریشی
نوشته شده توسط محمد قریشی | ۱۳ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۲:۳۰

از چندین هفته پیش شاهد بحث‌های میان اسپیس ایکس و شرکت‌های رقیب درباره استارلینک هستیم. شرکت تحت مدیریت ایلان ماسک می‌خواهد تغییراتی در ماهواره‌های استارلینک اعمال کند که با مخالفت آمازون مواجه شده. حالا اخیرا یکی از زیرمجموعه‌های اسپیس ایکس به نام «SpaceX LLC» در جلسه‌ای با نمایندگان کمیسیون فدرال ارتباطات (FCC) به این موضوع اشاره کرده که ادعاهای آمازون درست نیستند.

مدیر سیاست ماهواره‌های SpaceX LLC به نام «دیوید گلدمن» در جلسه‌ای با نمایندگان FCC اطلاعاتی درباره اصلاحات درخواستی و پیشنهادی این شرکت ارائه داده، تغییراتی که از اواخر سال گذشته میلادی واکنش شرکت‌های رقیب را در پی داشته. این کمپانی‌ها ادعا می‌کنند که با این اصلاحات، شاهد تداخل با سیستم‌های دیگر و حتی برخورد ماهواره‌ها در فضا خواهیم بود.

آمازون مخالف اصلی این اصلاحات محسوب می‌شود چرا که می‌خواهد در آینده سیستم اینترنت ماهواره‌ای منحصر به خود را راه‌اندازی کند. در همین راستا در ارائه اخیر گلدمن، بطور ویژه به ادعاهای آمازون برای «پروژه کویپر» پرداخته شده است.

طبق ادعای شرکت جف بزوس، تغییرات اسپیس ایکس می‌توانند با فضاپیمای کویپر تداخل داشته باشند و همچنین ارتباط ایستگاه‌های زمینی با ماهواره‌های این کمپانی را مختل کند که نتیجه آن تداخل میان سرویس اینترنت ماهواره‌ای آمازون و استارلینک خواهد بود.

به گفته گلدمن، اقدامات اخیر آمازون برای از بین بردن رقابت صورت می‌گیرد و این کمپانی برای ارائه اطلاعات هنوز ماهواره‌ای در مدار ندارد. برخلاف آمازون، برخی مخالفان اصلاحات استارلینک مانند «کپلر» دارای ماهواره در مدار هستند و این کمپانی می‌خواهد یک صورت فلکی ماهواره‌ای در مدار زمین ایجاد کند. به گفته این کمپانی، تغییرات مدنظر اسپیس ایکس می‌تواند به آینده سیستم مجوزدهی آسیب وارد کند.

گلدمن در ارائه خود بیشتر از این حقیقت استفاده کرده که آمازون در مدار ماهواره‌ای ندارد و ادعاهای درستی را مطرح نکرده. به اعتقاد اسپیس ایکس، دسترسی اختصاصی به یک مدار یک رفتار ضدرقابتی است. در نهایت گلدمن به ۳۰ جلسه آمازون با FCC برای مخالفت برای برنامه‌های اسپیس ایکس اشاره کرده است.

استارلینک

در ارائه اخیر، گلدمن ادعا کرده که سرعت اینترنت ماهواره‌ای استارلینک در آینده به ۱۰ گیگابیت بر ثانیه می‌رسد. این ادعا در حالی مطرح شده که بالاترین سرعت کنونی این سیستم به ۱۹۰ مگابیت بر ثانیه می‌رسد و برخی حتی سرعت ۳۰ مگابیت بر ثانیه را هم گزارش کرده‌اند.

در حال حاضر کمیسیون فدرال ارتباطات در حال ارزیابی درخواست تغییرات مدنظر اسپیس ایکس است، با این حال پشتیبانی عمومی از سرویس استارلینک در حال شکل‌گیری و تقویت است. در این میان «جان والاس» از شرکت غیرانتفاعی «آلاسکا تکنولوژی» در نامه‌ای به FCC از اسپیس ایکس حمایت کرده است.

باید منتظر بمانیم و ببینیم FCC چه تصمیمی برای درخواست اسپیس ایکس می‌گیرد و آیا شرکت تحت مدیریت ایلان ماسک می‌تواند با این اصلاحات، عملکرد سیستمش را بهبود دهد یا خیر.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (3 مورد)
  • XiiX
    XiiX | ۱۴ بهمن ۱۳۹۹

    استارلینک یک تغییر و تحول غیرقابل تصور در سبک زندگی مردم و رفتار دولت ها ایجاد میکنه، مثل رمز ارزها.
    تصور اینکه استارلینک در ایران قابل دسترس باشه و جوان های ایرانی بدون محدودیت ازش استفاده کنن که موجب تحول عظیمی در کسب و کارهاشون میشه آدم رو خوشحال میکنه.? رمز ارزهای سرگرمی، رسانه های جدید رونق کسب و کارها ایجاد کسب و کارهای مدرن، آموزشهای بروز پیشرفته و...

  • peyman17
    peyman17 | ۱۳ بهمن ۱۳۹۹

    متاسفانه با روی کار اومدن جو خواب آلود اینا دور از انتظار نبود حتی ناسا پروژه سفر به ماه که اسپیس ایکس اونجا همکاری داشت رو گذاشته کنار

  • Mehrdad A.S.H
    Mehrdad A.S.H | ۱۳ بهمن ۱۳۹۹

    دمش گرم جف بزوس ،،، زودتر باید این ایلان ماسک شارلاتان بشینه سر جاش با ایده های زودهنگام مسخره اش که فقط باعث دردسره

مطالب پیشنهادی