بهترین گوشی های موبایل سال ۱۳۹۹ به انتخاب دیجیاتو
سال ۱۳۹۹ برای بازار موبایل سال پر فراز و نشیبی بود. در نیمه اول سال قیمت گوشیها آنقدر بالا و پایین داشت که گاه حتی در عرض چند هفته، تا چند میلیون تومان تغییر میکرد. ...
سال ۱۳۹۹ برای بازار موبایل سال پر فراز و نشیبی بود. در نیمه اول سال قیمت گوشیها آنقدر بالا و پایین داشت که گاه حتی در عرض چند هفته، تا چند میلیون تومان تغییر میکرد. در این مطلب میخواهیم نگاهی داشته باشیم به بهترین گوشی های موبایل سال ۱۳۹۹ در جهان.
سال ۹۸، بیشتر گوشیهای برتر، در حوزه دوربین یکدیگر را به چالش میکشیدند. در سال ۹۹ با این که رقابت دوربینهای موبایل ادامه یافت اما آن تب بالای سال ۹۸ را نداشت. در عوض شاهد عرضه گوشیهای تاشو متعددی به بازار بودیم که البته همچنان تا ارائه تجربهای بی نقص فاصله دارند. با دیجیاتو همراه باشید تا بهترین گوشیهای موبایل سال ۱۳۹۹ را در سه رده اقتصادی، میانرده و پرچمدار معرفی کنیم و در نهایت برایتان از ناامید کنندهترین تجربه امسال در دیجیاتو بگوییم.
قیمت مدلهای ارائه شده در این لیست برای مدلهای رجیستر شده و با گارانتی و نیز به طور حدودی و مربوط به زمان نگارش مطلب هستند. برای گوشیهایی که هنوز به طور انبوه وارد کشور نشدهاند قیمت دلاری اعلام شده است. در این مطلب بدون تعصب روی برند خاص، با نگاهی واقع بینانه برترین ها را انتخاب کرده ایم.
همچنین اگر قصد خرید موبایل دارید، پیشنهاد میکنیم راهنمای خرید گوشی موبایل دیجیاتو را که به طور ماهانه آپدیت میشود، بخوانید.
بهترین گوشی اقتصادی سال ۱۳۹۹
گوشیهای اقتصادی معدودی در بازار هستند که از نظر مشخصات فنی، توان رقابت با تنها انتخاب ما در این بخش را داشته باشند.
شیائومی ردمی ۹ ؛ بهترین گوشی اقتصادی سال
- جنس بدنه: پلاستیک
- نمایشگر: ۶.۵۳ اینچ IPS با رزولوشن ۱۰۸۰x۲۳۴۰
- وزن: ۱۹۸ گرم
- چیپست: مدیاتک هلیو G80
- حافظه رم: ۳/۴/۶ گیگابایت
- حافظه داخلی: ۳۲/۶۴/۱۲۸ گیگابایت
- پشتیبانی از کارت حافظه: بله
- ظرفیت باتری: ۵۰۲۰ میلی آمپر ساعت
- دوربین اصلی: ۲+۵+۸+۱۳ مگاپیکسلی
- دوربین سلفی: ۸ مگاپیکسلی
- قیمت در بازار: از حدود ۳ میلیون تومان
شیائومی ردمی ۹ از گوشیهایی است که به دلیل قیمت بسیار خوب، برای ماهها در لیست راهنمای خرید ماهانه دیجیاتو حضور داشته است. این گوشی نمایشگر بزرگ با رزولوشن بسیار خوب دارد و با دوربین ۴ گانه (اصلی، فوق عریض، ماکرو و عمق سنج) همراه شده است. همچنین از پورت USB-C، حسگر اثر انگشت و باتری پر ظرفیت بهره میبرد و از شارژ سریع پشتیبانی میکند. البته از معایب گوشی باید به وزن سنگین ۱۹۸ گرمی اشاره کرد.
بهترین گوشیهای میانرده سال ۱۳۹۹
میانردههای سال ۱۳۹۹ ردههای قیمتی متنوعی را شامل میشوند اما اولین گوشی این رده قیمت که ارزانترین انتخاب ما هم به حساب میآید، شایسته لقب به صرفهترین میانرده سال است. پوکو X3 در بین تمامی رقبای هم قیمت خود، چند پله بالاتر قرار میگیرد.
شیائومی پوکو X3 ؛ بهترین میانرده سال با شارژدهی عالی و قیمت مناسب
- جنس بدنه: قاب پشتی پلاستیکی و فریم آلومینیومی
- نمایشگر: ۶.۶۷ اینچ IPS با رزولوشن ۱۰۸۰x۲۴۰۰
- وزن: ۲۱۵ گرم
- چیپست: اسنپدراگون 732G
- حافظه رم: ۶/۸ گیگابایت
- حافظه داخلی: ۶۴/۱۲۸ گیگابایت
- پشتیبانی از کارت حافظه: بله
- ظرفیت باتری: ۵۱۶۰ میلی آمپر ساعت
- دوربین اصلی: ۲+۲+۱۳+۶۴ مگاپیکسلی
- دوربین سلفی: ۲۰ مگاپیکسلی
- قیمت در بازار: از حدود ۶ میلیون تومان
شیائومی پوکو X3 NFC که در ایران به طور سادهتر با نام پوکو X3 شناخته میشود یکی از بهترین گوشیهای سال ۱۳۹۹ است. این میانرده شیائومی امکاناتی از جمله نمایشگر ۱۲۰ هرتزی و اسپیکر استریو دارد که معمولا در کمتر گوشی این رده قیمت دیده میشود. از دیگر خصوصیات مهم این گوشی مجهز شدن به باتری ۵۱۶۰ میلیآمپر ساعتی است که شارژدهی باتری عالی دارد اما به قیمت وزن بسیار بالای گوشی تمام شده است. مزیتهای پوکو X3 به قدری متعدد است که پیشنهاد میکنیم بررسی آن در دیجیاتو را از دست ندهید.
سامسونگ گلکسی S20 FE 5G ؛ بهترین میانرده قدرتمند سال
- جنس بدنه: قاب پشتی پلاستیکی و فریم آلومینیومی
- نمایشگر: ۶.۵ اینچ سوپر امولد با رزولوشن ۱۰۸۰x۲۴۰۰
- وزن: ۱۹۰ گرم
- چیپست: اسنپدراگون ۸۶۵
- حافظه رم: ۶/۸ گیگابایت
- حافظه داخلی: ۱۲۸/۲۵۶ گیگابایت
- پشتیبانی از کارت حافظه: بله
- ظرفیت باتری: ۴۵۰۰ میلی آمپر ساعت
- دوربین اصلی: ۱۲+۸+۱۲ مگاپیکسلی
- دوربین سلفی: ۳۲ مگاپیکسلی
- قیمت در بازار: از حدود ۱۵ میلیون تومان
گلکسی S20 Fe 5G مدلی اقتصادی از پرچمداران سری اس ۲۰ است که قیمت به مراتب پایینتری نسبت به مدلهای دیگر این سری دارد. نمایشگر این گوشی از نرخ رفرش ۱۲۰ هرتز و +HDR10 پشتیبانی میکند. گلکسی اس ۲۰ FE همچنین به لطف گواهینامه IP68 در مقابل نفوذ آب و گرد و غبار مقاوم است و فریم آلومینیومی خبر از استحکام خوب آن میدهد. دوربین سه گانه این گوشی شامل حسگرهای اصلی ۱۲ مگاپیکسلی، ۸ مگاپیکسلی تلهفوتو با زوم اپتیکال ۳ برابر و ۱۲ مگاپیکسلی فوق عریض است. از مشخصات دیگر باید به پشتیبانی از شارژ سریع ۲۵ واتی و شارژ وایرلس ۱۵ وات، حسگر اثر انگشت زیر نمایشگر از نوع اپتیکال و وزن نسبتا بالای ۱۹۰ گرمی اشاره کرد.
آیفون SE 2020 ؛ ارزانترین آیفون سال
- جنس بدنه: قاب پشتی شیشهای و فریم آلومینیومی
- نمایشگر: ۴.۷ اینچ رتینا IPS با رزولوشن ۷۵۰x۱۳۳۴
- وزن: ۱۴۸ گرم
- چیپست: A13 بایونیک
- حافظه رم: ۳ گیگابایت
- حافظه داخلی: ۶۴/۱۲۸/۲۵۶ گیگابایت
- پشتیبانی از کارت حافظه: خیر
- ظرفیت باتری: ۱۸۲۱ میلی آمپر ساعت
- دوربین اصلی: ۱۲ مگاپیکسلی
- دوربین سلفی: ۷ مگاپیکسلی
- قیمت در بازار: از حدود ۱۵ میلیون تومان
آیفون SE جدید (بررسی دیجیاتو) به عنوان گوشی ارزان قیمتتر اپل، ترکیبی از آیفون ۸ و آیفون ۱۱ است و ابعاد جمعوجوری دارد. ظاهر این گوشی مشابه آیفون ۸ است و از حسگر اثر انگشت تاچ آی دی هم بهره میبرد. بدنه گوشی جمع و جور اپل به لطف گواهینامه IP67 در برابر نفوذ آب و گرد مقاوم است. خوشبختانه اپل این گوشی را به A13 Bionic یعنی همان چیپست مورد استفاده در گوشیهای سری آیفون ۱۱ مجهز کرده اما میزان رم، ۳ گیگابایت (به جای ۴ گیگابایت در آیفون ۱۱) است.
بهترین گوشیهای پرچمدار سال ۱۳۹۹
شیائومی پوکو اف ۲ پرو ؛ به صرفهترین پرچمدار اندرویدی سال
- جنس بدنه: قاب پشتی شیشهای و فریم آلومینیومی
- نمایشگر: ۶.۶۷ اینچ سوپر امولد با رزولوشن ۱۰۸۰x۲۴۰۰
- وزن: ۲۱۹ گرم
- چیپست: اسنپدراگون ۸۶۵
- حافظه رم: ۶/۸ گیگابایت
- حافظه داخلی: ۱۲۸/۲۵۶ گیگابایت
- پشتیبانی از کارت حافظه: خیر
- ظرفیت باتری: ۴۷۰۰ میلی آمپر ساعت
- دوربین اصلی: ۲+۱۳+۵+۶۴ مگاپیکسلی
- دوربین سلفی: ۲۰ مگاپیکسلی
- قیمت در بازار: از حدود ۱۶ میلیون تومان
پوکو اف ۲ پرو (بررسی دیجیاتو) هم کیفیت ساخت عالی دارد و هم نمایشگر با کیفیت. علاوه بر این از 5G پشتیبانی میکند و در کل یکی از به صرفهترین گوشیهای سال است. بر اساس تجربه ما این گوشی از نظر کیفیت دوربین چند قدم عقبتر از دیگر رقبای پرچمدار قرار میگیرد و فاقد گواهینامه IP برای مقاومت در برابر نفوذ آب و گرد و غبار است اما در عوض قابلیتهایی دارد که در کمتر پرچمداری دیده میشود. این گوشی از پورت ۳.۵ میلیمتری هدفون بهره میبرد و شارژدهی باتری عالی دارد.
سامسونگ گلکسی S21 Ultra 5G ؛ بهترین پرچمدار اندرویدی سال
- جنس بدنه: قاب پشتی شیشهای و فریم آلومینیومی
- نمایشگر: ۶.۸ اینچ Dynamic AMOLED 2X با رزولوشن ۱۴۴۰x۳۲۰۰
- وزن: ۲۲۷ گرم
- چیپست: اگزینوس ۲۱۰۰
- حافظه رم: ۱۲/۱۶ گیگابایت
- حافظه داخلی: ۱۲۸/۲۵۶/۵۱۲ گیگابایت
- پشتیبانی از کارت حافظه: خیر
- ظرفیت باتری: ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعت
- دوربین اصلی: ۱۲+۱۰+۱۰+۱۰۸ مگاپیکسلی
- دوربین سلفی: ۴۰ مگاپیکسلی
- قیمت در بازار: از حدود ۳۰ میلیون تومان
سری گلکسی اس ۲۱ آخرین پرچمداران سال ۱۳۹۹ سامسونگ هستند. گلکسی اس ۲۱ اولترا (بررسی دیجیاتو) سه ویژگی مهم دارد: نرخ رفرش نمایشگر ۱۲۰ هرتز که حتی امکان کار در حداکثر رزولوشن را دارد؛ ترکیب دوربینها از جمله دوربین اصلی ۱۰۸ مگاپیکسلی و دوربین ویژه زوم اپتیکال ۳ برابر که تمام شرایط را پوشش میدهند؛ و پشتیبانی از قلم اسپن که کاربران خاص خودش را دارد. از دیگر مشخصات این گوشی باید به گواهینامه استاندارد IP68، سنسور اثر انگشت زیر نمایشگر اولتراسونیک، پشتیبانی نمایشگر از +HDR10 و حداکثر روشنایی بسیار بالای ۱۵۰۰ نیتی، پشتیبانی از شارژ سریع ۲۵ واتی و البته وزن بالا اشاره کرد.
سامسونگ گلکسی نوت ۲۰ اولترا 5G ؛ بهترین گوشی با قلم پیشرفته
- جنس بدنه: قاب پشتی شیشهای و فریم فولادی
- نمایشگر: ۶.۹ اینچ Dynamic AMOLED 2X با رزولوشن ۱۴۴۰x۳۰۸۸
- وزن: ۲۰۸ گرم
- چیپست: اگزینوس ۹۹۰
- حافظه رم: ۱۲ گیگابایت
- حافظه داخلی: ۱۲۸/۲۵۶/۵۱۲ گیگابایت
- پشتیبانی از کارت حافظه: بله
- ظرفیت باتری: ۴۵۰۰ میلی آمپر ساعت
- دوربین اصلی: ۱۲+۱۲+۱۰۸ مگاپیکسلی
- دوربین سلفی: ۱۰ مگاپیکسلی
- قیمت در بازار: از حدود ۳۴ میلیون تومان
در کنار گلکسی اس ۲۱ اولترا که بهترین گوشی اندرویدی سال ۹۹ است، گلکسی نوت ۲۰ اولترا (بررسی دیجیاتو) هم یکی از بهترینها است؛ به خصوص برای کاربرانی که به دنبال قلم پیشرفته این گوشی هستند. البته گلکسی اس ۲۱ اولترا هم از قلم اس پن پشتیبانی میکند اما نوت ۲۰ مشابه تمامی گوشیهای سری نوت به جایگاهی برای نگهداری قلم مجهز شده است. نمایشگر بزرگ این گوشی از +HDR10 و نرخ رفرش ۱۲۰ هرتز پشتیبانی میکند و نوت ۲۰ اولترا به دوربین پشتی ۱۰۸ مگاپیکسلی مجهز شده است و امکان زوم اپتیکال ۵۰ برابری را دارد. فبلت سامسونگ به لطف گواهینامه استاندارد IP68 در مقابل نفوذ آب و گرد و غبار مقاومت میکند و از شارژ سریع ۲۵ واتی پشتیبانی میکند.
آیفون ۱۲ پرو مکس؛ بهترین گوشی اپل
- جنس بدنه: قاب پشتی شیشهای و فریم فولادی
- نمایشگر: ۶.۷ اینچ سوپر رتینا XDR اولد با رزولوشن ۱۲۸۴x۲۷۷۸
- وزن: ۲۲۸ گرم
- چیپست: A14 بایونیک
- حافظه رم: ۶ گیگابایت
- حافظه داخلی: ۱۲۸/۲۵۶/۵۱۲ گیگابایت
- پشتیبانی از کارت حافظه: خیر
- ظرفیت باتری: ۳۶۸۷ میلی آمپر ساعت
- دوربین اصلی: TOF+۱۲+۱۲+۱۲ مگاپیکسلی
- دوربین سلفی: ۱۲ مگاپیکسلی
- قیمت در بازار: از حدود ۳۹ میلیون تومان
آیفون ۱۲ پرو مکس بهترین گوشی هوشمند اپل تا به امروز است و یکی از بهترین مجموعه دوربینها را هم دارد. همین دوربینها هستند که مهمترین تفاوت بین آیفون ۱۲ پرو مکس با دیگر مدلهای سری آیفون ۱۲ را رقم میزنند. حسگر اصلی دوربین این گوشی بزرگتر از دیگر مدلهای این سری است و به همین دلیل در نور ضعیف کارایی بهتری دارد. نمایشگر آیفون ۱۲ پرو مکس از HDR10 و دالبی ویژن پشتیبانی میکند و حداکثر روشنایی ۱۲۰۰ نیتی دارد. این گوشی همچنین در مقابل نفوذ آب و گرد و غبار مقاوم است.
ناامید کننده ترین تجربه سال ۱۳۹۹ دیجیاتو
در مطلب بهترین گوشی های سال ۱۳۹۹ دیجیاتو تصمیم گرفتیم ناامید کنندهترین تجربه سال را هم با شما در میان بگذاریم. گوشیای که در ادامه از آن میگوییم در سالی که گذشت، تجربه متفاوتی را برایمان رقم زد که چندان خوشایند نبود.
صاایران ویرا وی ۵ ؛ تجربه ناخوشایند سال ۱۳۹۹
- جنس بدنه: پلاستیک
- نمایشگر: ۶.۱ اینچ IPS با رزولوشن ۶۰۰x۱۲۸۰
- وزن: ۱۷۸ گرم
- چیپست: مدیاتک هلیو A22
- حافظه رم: ۳ گیگابایت
- حافظه داخلی: ۳۲ گیگابایت
- پشتیبانی از کارت حافظه: بله
- ظرفیت باتری: ۳۵۰۰ میلی آمپر ساعت
- دوربین اصلی: ۲+۲+۸ مگاپیکسلی
- دوربین سلفی: ۵ مگاپیکسلی
- قیمت در بازار: حدود ۳ میلیون تومان
تجربهای که در استفاده از گوشی اقتصادی صاایران ویرا وی ۵ داشتیم با هیچ گوشی دیگری قابل مقایسه نبود. ویرا وی ۵ (بررسی دیجیاتو) یک گوشی اقتصادی است که از پس کارهای روزمره معمول از جمله وبگردی، تماشای ویدیو و بازیهای سبک بر میآید. اما به چند دلیل، تجربه چندان لذت بخشی را برایمان رقم نزد. این گوشی در مقایسه با بسیاری از رقبای خود از مزایایی شامل حسگر اثر انگشت، رم ۳ گیگابایتی، پشتیبانی از وایفای ac و OTG بهره میبرد اما شارژدهی و نیز سرعت شارژ چندان بالایی ندارد و کیفیت نمایشگر هم پایینتر از انتظار است.
همچنین در حالی که ممکن است بسیاری از خریداران، جذب دوربین پشتی سهگانه شوند اما در حقیقت و بر خلاف ادعای سازنده، این گوشی تنها یک دوربین پشتی دارد و دو دوربین دیگر کاملا تزئینی هستند. همین یک دوربین پشتی هم وظیفه خود را به درستی انجام نمیدهد و عکسهایی با کیفیت پایین ثبت میکند. نکته دیگری که باید به آن اشاره کنیم، اشاره به عبارت «Designed in IRAN» در قاب پشتی است؛ در حالی که این گوشی از نظر طراحی تفاوت چندانی با گوشی چینی Ulefone 7P ندارد و لوگوی ویرا در قاب پشتی و نام ویرا در صفحه بالا آمدن گوشی را نمیتوان یک طراحی متفاوت در نظر گرفت.
دیگر انتخابهای دیجیاتو:
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
سلام موبایل آ۷۱ سامسونگ به این خوبی رو چرا نگذاشتین تو این لیست در صورتی که از پوکو ایکس۳ بهتره؟
من نمیدونم چرا انقدر برام مشکوکه شما از توی کـــــللل دنیای موبایل ها دست گذاشتی رو ایرانیه میگی از همه بد تره ؟!
بازم پول آل نزول و ملکه و خود تحقیری ؟!
موردی که در انتهای لیست قرار گرفته همون طور که گفتم صرفا ناخوشایندترین تجربه ما «در دیجیاتو» بوده و بر خلاف تصور شما به معنی بدترین گوشی جهان نیست.