ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

پلیس فتا: اضافه کردن اجباری افراد به گروه‌‌‌ها و کانال‌های پیام‌رسان‌ها جرم است

معاون اجتماعی پلیس فتای ناجا با اشاره به این که اضافه کردن اجباری کاربر به کانال و گروه‌های سرگرمی، اقتصادی، انتخاباتی و ... جرم است تاکید کرد در صورت شکایت افراد، پلیس فتا با متخلفین ...

مجتبی آستانه
نوشته شده توسط مجتبی آستانه | ۱۷ خرداد ۱۴۰۰ | ۱۱:۵۰

معاون اجتماعی پلیس فتای ناجا با اشاره به این که اضافه کردن اجباری کاربر به کانال و گروه‌های سرگرمی، اقتصادی، انتخاباتی و ... جرم است تاکید کرد در صورت شکایت افراد، پلیس فتا با متخلفین برخورد خواهد کرد.

طی چند سال گذشته شاهد رشد قارچ‌گونه گروه‌هایی هستیم که تحت عنوان «ادد کن، پول بگیر» فعالیت کرده و توانسته‌اند با فریب افراد، عضوگیری کنند. شگرد سودجویان برای افزایش اعضای گروه‌شان، وعده پرداخت پول در ازای اضافه کردن افراد به گروه است؛ وعده‌ای که هیچ‌گاه محقق نمی‌شود. اکنون که به انتخابات ریاست جمهوری و شورای شهر و روستا نزدیک می‌شویم، فعالیت افراد سودجو بیشتر شده و مخل آسایش کاربران فضای مجازی شده‌اند.

«رامین پاشایی»، معاون اجتماعی پلیس فتای ناجا در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان این که اضافه کردن کاربر با زور و اجبار به گروه‌ها و کانال‌های انتخاباتی، سرگرمی، اقتصادی و هرگونه موضوع دیگری، از منظر قانون‌گذار جرم تلقی می‌شود عنوان کرد در صورت شکایت افراد، پلیس فتا با متخلفین برخورد خواهد کرد.

وی ضمن ابراز تاسف بابت فعالیت چنین کانال‌ها و گروه‌هایی در فضای مجازی که برخی از آن‌ها حتی ارتباطی با فلان حزب یا نامزد خاص ندارند، تاکید کرد اضافه شدن کاربران به هر گروه یا کانالی خاص بایستی با اختیار و اراده وی صورت پذیرد.

به گفته معاون اجتماعی پلیس فتای ناجا زمانی که تعداد کاربران در این گروه‌ها از چند ده هزار نفر بیشتر می‌شود، این گروه‌ها یا کانال‌ها به یک موسسه یا شخصی خاص فروخته می‌شوند که این کار نیز جرم است.

او به کاربران فضای مجزی توصیه کرد تا با مراجعه به تنظیمات پیام‌رسان‌ها، دسترسی دیگران برای دعوت یا اضافه کردن آنان به کانال و گروه‌ها را محدود کنند.

فریب پرداخت پول را نخورید

پاشایی وعده پرداخت پول در ازای اضافه کردن کاربر را صرفا تبلیغاتی برای افزایش مشارکت افراد دانست و گفت:

«این گروه‌ها و کانال‌ها هیچ پولی را به کاربران نمی‌پردازند و حتی در مواردی رسیدهایی برای جلب اطمینان افراد در گروه قرار می‌دهند که جعلی بوده و مبلغی به حساب کاربر واریز نمی‌شود.»

وی با بیان این که در موارد ممکن است سودجویان به بهانه واریز وجه، اطلاعات کارت بانکی و هویتی افراد را گرفته و از آن سوء استفاده کنند، تاکید کرد کاربران فضای مجازی فریب چنین تبلیغاتی را نخورده و در صورت اضافه شدن به چنین گروه‌هایی، آن را ترک کنند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی