رئیس سازمان تنظیم مقررات: حداکثر تا یک ماه دیگر مشکل کندی اینترنت رفع خواهد شد
رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با بیان اینکه آغاز سال تحصیلی جدید و کلاسهای مجازی موجب کندی اینترنت در برخی نقاط کشور شده است اعلام کرد با تمهیداتی که اندیشیده شده، حداکثر ظرف ...
رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با بیان اینکه آغاز سال تحصیلی جدید و کلاسهای مجازی موجب کندی اینترنت در برخی نقاط کشور شده است اعلام کرد با تمهیداتی که اندیشیده شده، حداکثر ظرف مدت یک ماه مشکل کندی اینترنت رفع خواهد شد.
چند هفتهای است که کاهش سرعت اینترنت و کیفیت شبکه ارتباطی کشور با نارضایتیهای عمومی رو به رو شده است. موضوعی که با ورود وزیر ارتباطات به ماجرا همراه شد و زارعپور دستور داد این مشکل پیگیری شود.
در همین راستا «فلاح جوشقانی» در گفتگو با صدا و سیما با اشاره به این موضوع که آغاز سال تحصیلی جدید و کلاسهای مجازی یکی از دلایل کندی اینترنت است تاکید کرد که کارگروهی به دستور وزیر ارتباطات برای بررسی این موضوع تشکیل شده است:
«علاوه بر رشد معمول ترافیک استفاده از اینترنت، در هفته اول مهرماه با آغاز سال تحصیلی جدید و کلاسهای آنلاین دانشآموزان و دانشجویان شاهد رشد ترافیک مصرفی در ساعات پیک و در برخی از نقاط کشور هستیم. این مشکل اشباع شبکه و کندی اینترنت در شهرهایی که جمعیت بیشتری دارند، بیشتر است.»
به گفته وی براساس تمهیدات اندیشیده شده در برخی از نقاط کشور تا دو هفته آینده و در سایر شهرها که به تامین تجهیزات نیاز است تا ظرف حداکثر یک ماه مشکل کندی اینترنت رفع خواهد شد.
در حالی رئیس رگولاتوری، کندی اینترنت کشور را به آموزش مجازی مرتبط میداند که اکثر کلاسها در بستر اپلیکیشنهای داخلی برگزار شده و با مشکل سرعت مواجه نیستند چرا که به نظر میرسد کندی اخیر تنها مربوط به پهنای باند خارجی است.
رییس هیئت مدیره شرکت شاتل نیز در گفتگو با دیجیاتو علت کندی اینترنت را عدم افزایش ظرفیت پهنای باند عنوان کرد و گفت:
«هیچ محدودیتی برای ترافیک داخل به وجود نیامده و تمام محدودیتها مربوط به اینترنت بینالملل است. در زمانهای پیک تایم پهنای باند زیرساخت پر میشود و هفته پیش با رگولاتوری جلسه داشتیم و این مشکل را به آنها گفتیم. ظاهرا آپگرید پهنای باند دو ماهی است که در زیرساخت انجام نشده و همه سرویسدهندهها با پر شدن ظرفیت اینترنت در زیرساخت مواجه هستند.»
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
پاشنۀ آشیل اینترنت کاستن عمدی سرعت آنست که بی آن، چیزی از رسالت پستوکاوی نمیماند
مشکل از امکانات نداشته نیست؛ مشکل از خوی ماست: چشمها را باید شست، جور دیگر باید دید!
اینترنت با همۀ کثافاتش معلومات میدهد، روشنگری و افشاگری میکند، چشم و گوش محکومین به شهروندی را بازتر میکند و توقعشان را بیشتر.
و بودجههای کلان تبلیغ فرهنگ سیاسی را بر باد میدهد.
پس باید صیانت شود: نمیشود یلهاش گذاریم تا امنیّت عمومی به خطر افتد، کیان خانواده از هم بپاشد و اخلاق و تربیت اجتماعی آلوده گردد و ...
بنده نیز زین سیهنت بیزارم و خوشبختانه عمر عزیز را برای جفنگیات هدر نمیدهم ولیک جای بسی تعجّب و سؤال است: چرا همین جستجوگر برای شوخی و سرگرمی، سریعتر میگردد تا وقت مطالب جدّی و خصوصاً مذهب رسمی؟!
و السلام
روزیهم میرسه برای کثافات ذهنیت و خیانت کار بودنت باید تاوان و جواب سختی بدی شک نکن
بی تردید چنانست که گفتی ولیک بهترست با ضمیر متکلم نصیحت کنیم نه با ضمیر مخاطب! تا پیش از عمل به فریضۀ «امر به معروف و نهی از منکر» به اصلاح اخلاق و مرام خود پردازم همانطور که پیش از اصلاح تن دیگران، به بدنسازی خودم میرسم. چون جامعه هم مثل جنگل، مفهومی انتزاعی از تکدرخت/ تکآدمهاست. اگر هر یک از ما افرادش خودشناسی و خودسازی نکنیم، جامعه به مدینۀ فاسقه مبدّل میشود همچنانکه کرم/ آتش گرفتن یک درخت، جنگل را تباه میکند
و السلام
جناب جوشقانی ، یکی دیگه از مشکلات قطعی و وصلی مکرر شبکه هست که بارها رخ میده ، زنگم میزنیم به اپراتور مورد نظر مخابراتی میگه مشکل خط و کابل هست ، پول میدیم متخصص میاریم دندمون نرم ولی اونم میگه مشکلی نداره! باز زنگ میزنیم اپراتو روز از نو روزی از نو ( مشهد اینطوریه ، مرکز مخابرات خاتم )
جالب بود برام چرا خیلی از اوقات بارون که میاد قطع میشه. دیدم رفتن او محل یسری اتصالات رو با مشما پوشوندن، آب رفته تو مشما و کابل ها تو آب غرق میشن. از طرفی هم که زیرساخت ضعیفه.