افشای اسناد جدید: فیسبوک از اعتیاد ۳۶۰ میلیون کاربر به این پلتفرم اطلاع دارد
اسنادی که از تحقیقات داخلی فیسبوک فاش شده، نشان میدهد که این شرکت از اعتیاد کاربران به این شبکه اجتماعی مطلع بوده اما کار خاصی در این زمینه انجام نداده است. آنها حتی تیمی را ...
اسنادی که از تحقیقات داخلی فیسبوک فاش شده، نشان میدهد که این شرکت از اعتیاد کاربران به این شبکه اجتماعی مطلع بوده اما کار خاصی در این زمینه انجام نداده است. آنها حتی تیمی را که مسئول رسیدگی به این مشکل بودهاند در سال ۲۰۱۹ کنار گذاشتهاند.
به گزارش وال استریت ژورنال، تحقیقات فیسبوک نشان میدهد که از هر ۸ کاربر فیسبوک ۱ نفر میگوید استفاده از این شبکه اجتماعی زندگی، خواب، کار و روابط اجتماعی او را مختل کرده است. این رفتار توسط خود فیسبوک با عنوان «استفاده مشکلدار» معرفی شده اما در فرهنگ عامه تحت عنوان «اعتیاد اینترنتی» شناخته میشود. تعداد این کاربران حدود ۱۲.۵ درصد از کل کاربران فعال در فیسبوک یعنی معادل ۳۶۰ میلیون نفر اعلام شده است.
این رفتارها ظاهرا در فیسبوک بدتر از هر پلتفرم اجتماعی دیگری بوده و باعث میشود که کاربران دائما بخواهند به این سرویس برگردند. فیسبوک تیمی اختصاصی برای تمرکز روی سلامت کاربران داشته که روشهای گوناگونی را برای کاهش صدمات ناشی از این استفاده مشکلدار پیشنهاد میدادند. برخی پیشنهادهای این تیم در فیسبوک پیادهسازی شدند، اما شرکت در نهایت در سال ۲۰۱۹ فعالیت آنها را متوقف کرد.
«پراتیتی ریچودری»، معاون تحقیقات متا که حالا کمپانی مادر فیسبوک شده، در پستی در وبلاگ این شرکت گفت که برداشت وال استریت ژورنال از تحقیقات آنها اشتباه بوده است. او مدعی شد که فیسبوک سالهاست با کاربران در ارتباط است و از آنها حمایت میکند تا بهتر بتواند کاربران خود را درک و به منظور جلوگیری از استفادههای مشکلدار به آنها کمک کند.
ریچودری میگوید استفاده مشکلدار به معنای اعتیاد نیست و این شرکت قابلیتهایی ارائه کرده تا به کاربران در زمینه مدیریت تجربیات خود در اپلیکیشنها و سرویسهای این شرکت کمک کنند. او مدعی است فیسبوک از سال ۲۰۱۸ حدود ۱۰ محصول ساخته تا به سلامت کاربران کمک کند. طبق گفته ریچودری، این استراتژی در حال حاضر هم ادامه دارد و متوقف نشده است.
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.