ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

اینتل
تکنولوژی

اینتل با سرمایه‌گذاری 20 میلیارد دلاری، بزرگترین کارخانه تراشه‌سازی دنیا را تاسیس می‌کند

اینتل اعلام کرد که قصد دارد با سرمایه‌گذاری 20 میلیارد دلاری خود در ایالت اوهایو، یک مرکز نیمه‌رسانای عظیم تاسیس کند که «پت گلسینگر»، مدیرعامل اینتل از آن به عنوان «بزرگترین محل تولید تراشه روی ...

جواد تاجی
نوشته شده توسط جواد تاجی | ۲ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۳:۳۰

اینتل اعلام کرد که قصد دارد با سرمایه‌گذاری 20 میلیارد دلاری خود در ایالت اوهایو، یک مرکز نیمه‌رسانای عظیم تاسیس کند که «پت گلسینگر»، مدیرعامل اینتل از آن به عنوان «بزرگترین محل تولید تراشه روی کره زمین» یاد کرده است.

غول سخت‌افزار قصد دارد در این مرکز دو کارخانه تولید نیمه هادی را ایجاد کند که حدود سه هزار نفر در آن مشغول به کار می‌شوند. همچنین ساخت این مرکز قرار است در سال جاری آغاز شود و اگر همه چیز طبق انتظارات اینتل پیش برود، کارخانه‌ها تا سال 2025 عملیات خود را آغاز خواهند کرد.

ظاهرا اینتل 38 منطقه مختلف را در ایالات متحده برای ساخت مرکز خود بررسی کرده است، اما در نهایت به دلیل فضایی که برای ساخت در اختیار دارد، اوهایو را انتخاب کرده است. با توجه به اینکه آمازون در سال 2019 با مخالفت ساکنان و قانونگذاران شهر لانگ آیلند، کوئینز نیویورک نتوانست دفتر مرکزی دوم خود را در این شهر تاسیس کند، اینتل قصد دارد کارخانه‌های خود را در مکان‌هایی ایجاد کند که هیچ تداخلی با ساکنان ندارد.

اینتل

در نهایت، اینتل در این کارخانه‌های جدید تراشه‌های اختصاصی خود و تراشه‌های مشتریانش را تولید خواهد کرد.

احتمال افزایش کارخانه‌های اوهایو اینتل در آینده

به گفته گلسینگر، اینتل در آینده می‌تواند مرکز اوهایو خود را تا 2000 هکتار گسترش دهد و با این کار 8 کارخانه جدید تاسیس کند. او در این رابطه توضیح می‌دهد: «ما به ایجاد سیلیکون ولی کمک کرده‌ایم و اکنون قصد دارید سیلیکون هارتلند را ایجاد کنیم.»

در سال گذشته، دولت ایالت متحده به اینتل و سایر شرکت‌ها فشار آورد تا به منظور کمبود جهانی، تراشه‌های خود را به جای چین در ایالات متحده تولید کنند. البته باید به این نکته توجه داشت که ساخت کارخانه‌های جدید سال‌ها طول می‌کشد و پروژه‌هایی مانند کارخانه جدید اینتل در آینده نزدیک قادر نخواهند بود کمبودهای مربوط به زنجیره تامین را رفع کنند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی