نگاه نزدیک به هواوی نوا ۹
هواوی اسم نوا را از میان کلمه «Inovation» به معنی نوآوری انتخاب کرده تا برای قشر جوان هیجانانگیزتر باشد. جدیدترین گوشی این خانواده هم نوا ۹ نام دارد و امروز میخواهم نگاه نزدیکی به آن داشته باشم.
تماشای ویدیو در یوتوب دیجیاتو:
تماشای ویدیو در آپارات دیجیاتو:
نوا ۹ یک میانرده قدرتمند است که ویژگیهای جذابی دارد. چیپست اسنپدارگون ۷۷۸، ۸ گیگابایت رم و ۱۲۸ یا ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی نوید تجربهای روان از اجرای برنامهها و اپلیکیشنها را میدهد و با توجه به تجربهام از این چپیست بعید میدانم در اجرای برنامهای به مشکل بر بخورید.
البته این تجربه روان دو مولفه دیگری را هم میطلبد که نوا ۹ آنها را هم دارد. سیستمعامل سبک و رابطکاربری روان و نمایشگر با نرخ رفرش بالا. نوا ۹ به نمایشگر ۶.۵۷ اینچی با رزولوشن ۱۰۸۰ در ۲۳۴۰ پیکلسی مجهز شده که از نرخ رفش ۱۲۰ هرتزی هم پشتیبانی میکند.
علاوه بر این، نمایشگر اولد به کار رفته در این گوشی میتواند یک میلیارد رنگ را نمایش دهد و از گاموت رنگی P3 هم پشتیبانی میکند و محتوای HDR هم توسط آن پشتیبانی میشود. در نتیجه هر محتوایی را که در این نمایشگر مشاهده کنید با بالاترین کیفیت نمایش داده میشود.
هواوی برای نوا ۹ سیستمعامل هارمونی اواس ۲ را در نظر گرفته که فعلا مختص بازار چین است. نسخههای مخصوص دیگر بازارها با سیستمعامل اندروید و رابط کاربری EMUI ۱۲ به بازار عرضه شدهاند که مهمترین ویژگیهای نسخه چینی یعنی پشتیبانی از سوپردیوایس را دارند. البته این گوشی همچنان از سرویسهای موبایل گوگل پشتیبانی نمیکند و باید با HMS کار خود را راه بیندازید.
از نظر دوربین هم با یک چینش ۴ گانه طرف هستیم که شامل دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی، دوربین اولتراواید ۸ مگاپیکسلی، دوربین ماکرو و عمقسنج ۲ مگاپیکسلی میشود. بر اساس تجربه قبلی احتمالا باید روی دو دوربین از این مجموعه حساب باز کنید. در نتیجه تا منتشر شدن بررسی کامل صبر کنید تا کیفیت کلی عکسها مشخص شود.
طبق معمول هواوی برای نوا ۹ شارژر ۶۶ واتی در نظر گرفته که کل باتری ۴۳۰۰ میلیآمپر ساعتی را در ۳۷ دقیقه شارژ میکند. در رابطه با شارژدهی کلی دستگاه هم نظر قطعی نمیدهم تا بررسی کامل آن توسط حمید منتشر شود.
در کل به نظر میرسد هواوی با طراحی جوانپسند خود تصمیم دارد وارد بازار میانردهها شده و رقبای قدری همچون سامسونگ گلگسی A52s و شیائومی 11T را به چالش بکشد. رقبایی که در بازه قیمت ۱۱ میلیون تومان اصلا دست کم گرفته نمیشوند.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
بررسی خوب بود اما یه نکته در مورد ژست های حرکتی هواوی بگم، تو اکثر گوشی ها برای بازگشت باید از طرفین اسکرول کنیم منتها با این تفاوت که در هواوی با کشیدن و نگه داشتن ستون برنامه های فوری میاد.
یه گوشی میان رده باید با قیمت بالاتر از شانزده تومن داشته باشه که حتی سرویسهای گوگل هم نداره