نتایج یک نظرسنجی: تنها 13 درصد افراد، تراشه مغزی ایلان ماسک را مفید میدانند
براساس گزارش مرکز تحقیقاتی «پیو» (Pew) حدود 78 درصد از بزرگسالان آمریکایی در نظرسنجی انجام شده اعلام کردند که حتی اگر تراشههای مغزی شرکت ایلان ماسک به صورت رایگان در دسترس آنها باشند، خواهان استفاده ...
براساس گزارش مرکز تحقیقاتی «پیو» (Pew) حدود 78 درصد از بزرگسالان آمریکایی در نظرسنجی انجام شده اعلام کردند که حتی اگر تراشههای مغزی شرکت ایلان ماسک به صورت رایگان در دسترس آنها باشند، خواهان استفاده از آن نیستند و تنها حدود 13 درصد به حمایت از ایده ایلان ماسک پرداختند و تراشه مغزی تقویت کننده IQ را برای جامعه مفید دانستند. منتقدان عقیده دارند که این ایده نه تنها مفید نیست، بلکه برای جامعه مشکلساز نیز خواهند بود.
ایلان ماسک معتقد است که انسانها روزی از رابطهای کامپیوتری مغز که قابل کاشت هستند، برای دستیابی به همزیستی بین انسان و هوش مصنوعی استفاده خواهند کرد. شش سال پس از تاسیس شرکت «Neuralink»، نظرسنجی جدید نشان میدهد که عموم مردم هنوز علاقه چندانی به استفاده از تراشه مغزی ندارند.
بیش از نیمی (57%) از مردم نگران هستند که استفاده گسترده از این نوع رابطهای مغزی به صورت بالقوه سبب افزایش فاصله بین آمریکاییهای پردرآمد و کم درآمد میشود. آنها باور دارند حتی اگر این تراشه مغزی به صورت رایگان در اختیار مردم قرار بگیرد، قدرت پردازشی جدیدی در تصمیمگیری به انسان نمیدهد. از این دسته افراد در مورد ایمپلنتهای مغزی که برای پردازش سریع اطلاعات مفید هستند نیز، سوال پرسیده شد. آنها عقیده دارند که سریعتر به پاسخ رسیدن همیشه راه و روش برتر نیست.
با اینحال، حدود 90% از افراد شرکت کننده در این نظرسنجی با نظر مثبت، تمایل دارند از تراشه مغزی با قابلیت فعال/غیرفعال شدن استفاده کنند. در بخش دیگری از این نظرسنجی، حدود 77% از مردم نظر مثبتی راجع به ایمپلنتهای مغزی داشتند که در زمینه مشکلات پزشکی استفاده میشوند – به عنوان مثال، تراشههایی که به تحرک افراد دارای معلولیت جسمی کمک میکنند، بسیار مورد پسند هستند.
اگرچه شرکتهای دیگری نیز در بازار وجود دارند که در تلاش هستند تا با تولید تراشه مغزی، عملکرد مغز را ارتقا دهند، اما Neuralink به دلیل تبلیغات گسترده بیشتر در مرکز توجهات است. این شرکت درحال حاضر در تلاش است تا یک تراشه با قابلیت جاسازی در مغز را توسعه دهد که میتواند با نظارت بر فعالیت مغز بیمار، سیگنالهای عصبی را در بدن منتقل کند. Neuralink معتقد است کاربران میتوانند تنها با استفاده از ذهن خود و از طریق برنامهای که با ایمپلنت آنها تعامل دارد، تلفن خود را کنترل کنند.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
با این تراشه ها جوامع رو به کنترل مردم از این طریق میرن
بعد فاز شماهایی که افرادی مثل ایلان ماسک یا بازیگرا رو مخاطب قرار میدیدن رو درک نمیکنم این یه خبرنامس مگه اونا میان اینجا کامنتارو میخونن
ای بابا
داداش تخصص نداری هیچی ریاضیتم ضعیفه آخه گفته13٪نه 13نفر تو یه نفر خودتو یه درصد حساب کردی؟؟
من تخصصی در این زمینه ندارم ولی آنقدر علاقمندم و به راه شما باور دارم که حاضرم اگر در این راه ممکن است تلفاتی داشته باشد و نیاز است که کسی با احتمال خطر زیاد ریسک کند مرا انتخاب کنید حاضرم هر خطری را بدون هیچ توقعی بپذیرم ،،
بنده را هم به اون ۱۳ درصد اضافه بفرمائید تا بشود ۱۴ درصد !واقعا علاقمندم ،،