ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

نخستین مزرعه شناور تولید ماهی
علمی

نخستین مزرعه پرورش ماهی شناور هوشمند دنیا در چین به آب انداخته شد

بنابر اعلام آکادمی علوم شیلات چین، نخستین مزرعه شناور پرورش ماهی هوشمند دنیا به نام Guoxin 1 در تاریخ 30 اردیبهشت بندر شرقی شهر چینگ‌دائو را ترک کرد. این کشتی عظیم‌الجثه دارای 15 مخزن است ...

آرش تهرانی
نوشته شده توسط آرش تهرانی | ۸ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۸:۰۰

بنابر اعلام آکادمی علوم شیلات چین، نخستین مزرعه شناور پرورش ماهی هوشمند دنیا به نام Guoxin 1 در تاریخ 30 اردیبهشت بندر شرقی شهر چینگ‌دائو را ترک کرد. این کشتی عظیم‌الجثه دارای 15 مخزن است که هر یک از آنها معادل 2 استخر استاندارد هستند و می‌توانند سالیانه حدود 3700 تن ماهی تولید کنند.

به گزارش پایگاه خبری Fish Farmer، این ابرکشتی با بودجه شرکت دولتی «گروه تولیداتی چینگ‌دائو کانسان» ساخته شده. «دانگ شائوگوآنگ»، یکی از مدیران این شرکت در خصوص تولید کشتی مذکور گفته:

«ما گام مهمی در راستای به واقعیت نزدیک کردن برنامه کشور جهت تولید ناوگانی از مزارع هوشمند ماهی برداشته‌ایم.»

وی همچنین عنوان کرده هدف فعلی از ساخت این کشتی که می‌تواند بدون آلوده کردن محیط‌زیست ماهی تولید کند این بوده که ماهی‌ها در محیطی از اقیانوس پرورش پیدا کنند که عاری از آلودگی است. او در ادامه هدف ثانویه این پروژه را هم ساخت ناوگانی متشکل از 50 کشتی مشابه بیان کرد.

نخستین مزرعه شناور تولید ماهی

اطلاعات تکمیلی از پروژه مزرعه شناور چین

گفتنی است که در حال حاضر از این پروژه مزرعه شناور 2 کشتی مشابه دیگر در دست ساخت هستند و انتظار می‌رود تا مارس 2024 روانه دریاها شوند، هرچند که در کنار این موارد ساخت یک نسخه چهارم از این کشتی‌ها که دارای فناوری پیشرفته‌تری است نیز در سال آتی آغاز خواهد شد.

کشتی فعلی Guoxin 1 با 250 متر طول و 45 متر عرض قادر به جابه‌جایی 130,000 تن محموله است و هم اکنون به سوی دریای زرد، دریای شرقی و جنوبی چین می‌رود تا شرایط ایده‌آل برای پرورش انواع مختلف ماهی مانند دمای مناسب آب را برداشت کند.

نخستین مزرعه شناور تولید ماهی

لازم به ذکر است که تمامی این کشتی‌ها مجهز به دوربین‌ها و حسگرهای زیرآبی هستند و از تاسیسات تغذیه خودکار هم بهره می‌برند.

همچنین انتظار می‌رود نخستین محموله ماهی‌های تنها مزرعه شناور موجود تا پاییز آماده شود و از قرار معلوم این محموله گونه‌های ماهی زرد کروکر (بومی دریای چین)، سوکلا، هامور، سپرماهی و سالمون آتلانتیکی را شامل خواهد شد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (1 مورد)
  • حمید اصلانی
    حمید اصلانی | ۱۱ خرداد ۱۴۰۱

    به ما چه

مطالب پیشنهادی