تصویر روز ناسا: صبح بخیر به سیارات از شیلی!
در 15 ژوئن، درونیترین سیاره منظومه شمسی یعنی عطارد در بیکرانگی آسمان سرگردان بود و تصویر آن در نزدیکی افق شرقی، پیش از طلوع خورشید بر فراز قلههای کوه «آند» در دره «ریو هورتادو» در ...
در 15 ژوئن، درونیترین سیاره منظومه شمسی یعنی عطارد در بیکرانگی آسمان سرگردان بود و تصویر آن در نزدیکی افق شرقی، پیش از طلوع خورشید بر فراز قلههای کوه «آند» در دره «ریو هورتادو» در شیلی ثبت شد. سایر سیارات با گذر زمان و نزدیکی به طلوع خورشید، در بالای آن قرار گرفتند. همانطور که در تصویر روز ناسا مشاهده میکنید، تمام سیارات در یک خط در امتداد دایرهالبروج منظومه شمسی به سمت شمال کشیده شدهاند.
کسانی که در نیمکره شمالی زندگی میکنند، میتوانند ردیف سیارات در همانند تصویر در آسمان مشاهده کنند.
در تصویر روز ناسا که در بالا مشاهده میکنید، به ترتیب از پایین شاهد سیارات عطارد، زهره، مریخ، مشتری و زحل هستیم.
منظومه شمسی ما درون یکی از بازوهای خارجی کهکشان راه شیری قرار دارد. این منظومه شامل ستارهها، سیارات و خورشید است. این اجرام توسط نیروی گرانش به یکدیگر مقید شدهاند. نزدیکترین سیاره به خورشید «عطارد» نام دارد. عطارد که با نام «تیر» نیز شناخته میشود، با سرعتی در حدود 28 کیلومتر بر ثانیه هر 88 روز یکبار خورشید را دور میزند.
پس از آن، سیاره زهره یا «ناهید» قرار دارد. این سیاره از نظر مداری نزدیکترین فاصله با زمین را دارد. زهره پس از ماه درخشانترین جرم آسمانی قابل مشاهده برای ماست.
سیاره بعدی زمین است. زمین خانه ماست و روی یک مدار بیضوی به دور خورشید میچرخد. پس از آن به ترتیب شاهد مریخ، مشتری، اورانوس، نپتون و سیارات کوتوله مانند پلوتون هستیم.
مشتری بزرگترین سیاره منظومه شمسی است و میتواند 1300 سیاره با ابعاد زمین را در درون خود جای دهد.
در این میان قمرهای متعدد، سیارکها، دنبالهدارها و شهاب سنگها نیز وجود دارند.
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.