ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

اپلیکیشن‌های شیپور، شیپور پلاس و آلونک از گوگل‌پلی حذف شدند

مدیرعامل شیپور می‌گوید بامداد شنبه ایمیلی را از گوگل‌پلی دریافت کرده‌اند که از غیرفعال شدن حساب این پلتفرم حکایت داشته است.

مجتبی آستانه
نوشته شده توسط مجتبی آستانه | ۲۵ مرداد ۱۴۰۱ | ۱۴:۴۷

در دیجیاتو ثبت‌نام کنید

جهت بهره‌مندی و دسترسی به امکانات ویژه و بخش‌های مختلف در دیجیاتو عضو ویژه دیجیاتو شوید.

عضویت در دیجیاتو

گوگل‌پلی در تازه‌ترین اقدام علیه اپلیکیشن‌های ایرانی، حساب «شیپور» را بدون اطلاع قبلی مسدود کرده است. بنابر اعلام مدیرعامل شیپور به نظر می‌رسد این اقدام در راستای تحریم‌های آمریکا علیه ایران رخ داده باشد.

«رضا اربابیان»، مدیرعامل شیپور درباره مسدودسازی حساب این پلتفرم در گوگل‌پلی به دیجیاتو گفت: «بامداد شنبه ایمیلی را از گوگل‌پلی دریافت کردیم که طبق ماده 16.5 قانون توسعه دهندگان، حساب‌ شیپور غیرفعال شده است. در همین راستا تمام اپلیکیشن‌هایی که تحت این حساب روی استور اندرویدی گول منتشر شده نیز از دسترس خارج شده است.» 

او با بیان اینکه طبق توضیحات ماده یاد شده، به نظر می‌رسد این اتفاق به خاطر تحریم‌ها بوده است، آن را اقدامی عجیب دانست که چرا ناگهانی و فقط آن‌ها تحت تاثیر تحریم‌ها قرار گرفته‌اند: «به هر حال دلیل مشخصی در این باره وجود داشته و پیگیر آن هستیم.»

نامه تحریم گوگل‌پلی شیپور

اربابیان در پاسخ به سوال دیجیاتو مبنی بر اینکه چه اپلیکیشن‌هایی در گوگل‌پلی از دسترس خارج شده‌اند اظهار داشت شیپور، آلونک و شیپور پلاس برنامه‌هایی هستند که تحت این حساب در استور گوگل قرار داشته و اکنون حذف شده‌اند:

«این اپ‌ها در مارکت‌های ایرانی در دسترس کاربران قرار دارند و امکان دانلود مستقیم آن‌ها از شیپور نیز فراهم شده است. در تلاش هستیم تا سه اپلیکیشن یاد شده را در سایر استورهای اندرویدی جهانی نیز منتشر کنیم.»

مدیرعامل شیپور با تاکید بر اینکه هنوز مکاتبات‌شان را با گوگل آغاز نکرده‌اند اعلام کرد ابتدا قصد دارند تا اطلاعاتشان را در این زمینه تکمیل کرده و سپس وارد پروسه نامه‌نگاری شوند.

او در پاسخ به سوال دیجیاتو که آیا در این مسیر از وزارت ارتباطات و سازمان‌های زیرمجموعه آن کمک خواهند گرفت یا خیر گفت هنوز در حال بررسی هستند تا از چه مسیری این موضوع را پیش ببرند.

مجتبی آستانه

دانشجوی برق بودم، تو دانشگاه برنامه‌نویسی درس می‌دادم، اما در نهایت خبرنگار شدم. چراییش هم به یک سوال تکراری هم‌دانشگاهیم بر می‌گرده: «چرا نمی‌نویسی؟». بررسی صورت‌های مالی و تحلیل کسب‌وکارها رو دوست دارم و سفیر افتخاری شله مشهدی‌ام.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (1 مورد)
  • molavy
    molavy | ۲۵ مرداد ۱۴۰۱

    آمریکا با مردم و با شرکت های ایرانی مشکلی نداره، فقط میگه زنده نباشید بهتره

مطالب پیشنهادی