ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

آیفون 14
تکنولوژی

محدودیت‌های تولید آیفون 14 به درآمد فاکسکان ضربه بزرگی خواهد زد

کارخانه فاکسکان که به شهر ژنگژو لقب «آیفون سیتی» را داده است، حدود 80 درصد از کل تولید آیفون سراسر جهان را بر عهده دارد.

جواد تاجی
نوشته شده توسط جواد تاجی | ۲۰ آبان ۱۴۰۱ | ۱۴:۰۰

قرنطینه ناشی از کرونا در چین به اندازه‌ای روی تولید گوشی‌های آیفون 14 تأثیر‌گذار بود که اپل اخیراً هشداری در مورد محدودیت در دسترس بودن این دستگاه‌‌ها صادر کرد. اکنون فاکسکان، تأمین‌کننده اصلی اپل نیز هشدار مشابهی در مورد تأثیر آن بر چشم‌انداز خود در سه ماهه جاری صادر کرده است.

فاکسکان می‌گوید که پس از قرنطینه اخیر چین و کاهش تولید گوشی‌های آیفون 14، انتظار می‌رود درآمد حاصل از مونتاژ لوازم الکترونیکی مصرفی آن در سه ماهه تعطیلات کاهش پیدا کند. این سه ماهه معمولاً فصل شلوغی برای شرکت محسوب می‌شود.

طبق گزارش بلومبرگ، فاکسکان، سازنده بیشتر آیفون‌های جهان، هشدار داد که درآمد بخش لوازم الکترونیکی مصرفی آن در این سه ماهه کاهش خواهد یافت، زیرا با شیوع کووید-19 دست و پنجه نرم می‌کند که برای پایگاه اصلی تولید آن در مرکز چین محدودیت‌هایی ایجاد کرده است. این شرکت که با نام «Hon Hai Precision Industry» نیز شناخته می‌شود، در تلاش است تا تولید کامل خود را پس از شیوع ویروس کرونا در ماه اکتبر، از سر بگیرد.

کارخانه عظیم فاکسکان که به شهر ژنگژو لقب «آیفون سیتی» را داده است، حدود 80 درصد از کل تولید آیفون سراسر جهان را بر عهده دارد.

قرنطینه کارخانه تولید آیفون 14 فاکسکان در چین

فاکسکان

دو هفته پیش، فاکسکان گزارش‌هایی مبنی بر شیوع کووید-19 در بزرگ‌ترین کارخانه آیفون جهان، در ژنگژو، چین را تأیید کرد. در آن زمان، گفته شده بود که تأثیر این موضوع بر تولید آیفون 14 «قابل کنترل» است. با این حال، گزارش‌هایی منتشر شده بود که به هرج و مرج داخل کارخانه اشاره داشتند و ظاهراً برخی از کارگران، کارخانه را ترک کرده و به خانه‌های خود بازگشته‌اند.

فاکسکان با ارائه پاداش‌های قابل توجهی سعی کرد تا با این مشکل مقابله کند، اما با گسترش بیماری، کارخانه به مدت یک هفته قرنطینه شد. در آن زمان مشخص نبود که کارخانه به‌طور کامل تعطیل خواهد شد یا خیر، اما پس از آن مشخص شد که ظرفیت تولید آن به میزان قابل توجهی کاهش پیدا می‌کند.

از زمان شروع همه‌گیری در اواخر سال 2021، از شیوع فعلی چین به‌عنوان بدترین نمونه شعله‌ور‌شدن مجدد آن یاد شده است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی