ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

کامیون تسلا
خودرو

موفقیت کامیون برقی تسلا Semi در آزمایش مسافت طولانی؛ 800 کیلومتر با 37 تن بار

ایلان ماسک می‌گوید کامیون تسلا سمی (Semi) در یک آزمایش توانسته تقریباً 37 تن بار را 800 کیلومتر جابه‌جا کند.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۷ آذر ۱۴۰۱ | ۱۲:۳۰

کامیون تسلا سمی (Semi) که علاقه‌مندان مدت‌هاست منتظر عرضه آن به بازار هستند، ظاهراً یک آزمایش 800 کیلومتری با بار تقریباً 36.7 تنی را با موفقیت پشت سر گذاشته است. انتظار می‌رود که عرضه این محصول از اوایل ماه دسامبر آغاز شود.

ایلان ماسک، مدیرعامل تسلا در توییتی در صفحه شخصی خود نوشت: «تیم تسلا یک سفر 500 مایلی را با یک تسلا سمی با بار 81 هزار پوندی تکمیل کرد.» این دستاورد از آن جهت اهمیت دارد که سازندگان کامیون‌های برقی رقیب مثل نیکولا، مرسدس، ولوو و دایملر هنوز به چنین اهداف مسافت بالایی دست پیدا نکرده‌اند.

البته گفتنی است که دامنه مسافتی بالا برای مدل 180 هزار دلاری تسلا سمی است. مدل استاندارد این کامیون با برچسب قیمت 150 هزار دلاری می‌تواند با یک‌بار شارژ تا 480 کیلومتر حرکت کند. تسلا به درخواست رسانه‌ها برای اظهارنظر در این مورد واکنشی نداده است، چون این شرکت از سال 2020 به بعد دیگر بخش روابط عمومی ندارد.

تسلا سمی مشتریان اولیه خود را پیدا کرده است

تسلا Semi اولین‌بار در سال 2017 معرفی شد و قرار بود در سال 2019 به بازار بیاید. شرکت‌هایی مثل پپسی و UPS تاکنون حداقل صد تسلا سمی سفارش داده‌اند. قابلیت‌های مختلف خودروهای تسلا از جمله ویژگی رانندگی خودکار از جمله امکاناتی هستند که می‌توانند به این شرکت‌ها در حمل‌ونقل بهینه‌تر کالا کمک کنند.

افزون بر این، استفاده از کامیون‌های برقی می‌تواند در دستیابی به اهداف زیست‌محیطی به شرکت‌ها یاری برساند. صنعت کامیون‌ها در سال 2015 حدود 726 میلیارد دلار درآمد داشت. ماسک پیش‌تر به سرمایه‌گذاران تسلا گفته بود که می‌خواهد به تولید سالانه 100 هزار کامیون برسد و با این اقدام این صنعت را هم مثل صنعت خودروهای شخصی متحول کند.

حالا باید منتظر بمانیم تا ببینیم تسلا سمی بالاخره در ماه دسامبر عرضه خواهد شد یا باید یک‌بار دیگر منتظر به‌تعویق‌افتادن عرضه این محصول از سوی کمپانی خودروسازی ایلان ماسک باشیم.

ایمان صاحبی

علاقه من به فناوری به دوره نوجوانی برمی‌گرده اما از حدود سال ۹۴ کار جسته گریخته توی این فضا رو شروع کردم و از ۹۷ به‌طور جدی‌تر وارد این کار شدم. فناوری مخصوصاً بخشی که روی لبه حرکت می‌کنه، جذاب‌ترین قسمت این حوزه برام محسوب می‌شه، اما به مرور فهمیدم که همه حوزه‌ها حتی نقاط تلاقی علم و فناوری می‌تونن خیلی جذاب باشن. در کنار این‌ها دنیای فیلم، سریال و بازی‌های ویدیویی رو هم خیلی دوست دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی