ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تصویر زمین و ماه از اوریون
علمی

کپسول اوریون ناسا به دورترین نقطه از زمین در طول مأموریت آرتمیس 1 رسید

ناسا با انتشار تصویری از ماه و زمین در کنار هم اعلام کرد که کپسول اوریون به دورترین نقطه در مأموریت آرتمیس 1 رسیده است.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۸ آذر ۱۴۰۱ | ۱۲:۰۰

فضاپیمای بدون سرنشین اوریون به دورترین نقطه‌ای از زمین که مدنظر ناسا برای مأموریت آرتمیس 1 بود، رسید. این فضاپیما حالا در فاصله 432,200 کیلومتری عکس بسیار زیبایی را تهیه کرده که زمین و ماه را در کنار هم در یک قاب نشان می‌دهد.

سازمان فضایی آمریکا در مقاله جدیدی درباره مأموریت آرتمیس 1 اعلام کرد که کپسول اوریون به نیمه راه مأموریت 25.5 روزه خود رسیده و حالا تصویری را از موقعیتش در سیزدهمین روز این سفر فضایی به اشتراک گذاشته است.

«بیل نلسون»، مدیر ناسا در‌این‌باره می‌گوید: «به‌خاطر روحیه باورنکردنی خواستن توانستن است، آرتمیس 1 موفقیت خارق‌العاده‌ای داشته و مجموعه‌ای از رویدادهای تاریخ‌ساز را پشت سر گذاشته است. دیدن پیشروی روان و بی‌دردسر این مأموریت شگفت‌انگیز است، اما این فقط یک آزمایش است. کار ما همین است؛ آزمایش و تحت فشار قرار دادن کپسول.»

کپسول اوریون زمین و ماه

عملکرد درخشان کپسول اوریون در مأموریت آرتمیس 1

مهندسان ناسا در نظر داشتند که امروز یک احتراق اصلاح مسیر داشته باشند. اما این برنامه لغو شد، چون کپسول اوریون از مسیر دقیق خود در مدار مخالف‌گرد دوردست ماه خارج نشده است. مدیران این پروژه با توجه به عملکرد اوریون در نظر دارند که هفت آزمایش اضافه را روی این کپسول انجام دهند تا بیشتر از قبل با شرایط حرارتی فضاپیما و سیستم پیش‌رانش آن آشنا شوند.

ناسا تاکنون 37.5 درصد از آزمایش‌های این مأموریت را پشت سر گذاشته، اما بخش زیادی از این آزمایش‌ها در خلال ورود مجدد به جو زمین و فرود در اقیانوس انجام خواهند شد. تیم کنترل پرواز تا امروز 9 مورد از 19 احتراق انتقالی را تکمیل و سه نوع موتور را در اوریون آزمایش کرده است.

گفتنی است که رکورد جدید اوریون در واقع ارتقای رکورد دیگری است که این فضاپیما چند روز پیش شکسته بود. کپسول مأموریت آرتمیس 1 پیش‌تر با پشت سر گذاشتن آپولو 13، به دورترین نقطه‌ای رسید که یک فضاپیمای قادر به حمل انسان‌ها به آن رسیده بود.

ایمان صاحبی

علاقه من به فناوری به دوره نوجوانی برمی‌گرده اما از حدود سال ۹۴ کار جسته گریخته توی این فضا رو شروع کردم و از ۹۷ به‌طور جدی‌تر وارد این کار شدم. فناوری مخصوصاً بخشی که روی لبه حرکت می‌کنه، جذاب‌ترین قسمت این حوزه برام محسوب می‌شه، اما به مرور فهمیدم که همه حوزه‌ها حتی نقاط تلاقی علم و فناوری می‌تونن خیلی جذاب باشن. در کنار این‌ها دنیای فیلم، سریال و بازی‌های ویدیویی رو هم خیلی دوست دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی