ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تیک آبی توییتر
تکنولوژی

ایلان ماسک: تا چند ماه دیگر همه تیک‌های آبی سیستم قبلی را از توییتر حذف می‌کنیم

ایلان ماسک می‌گوید توییتر طی چند ماه آینده تمام تیک‌های آبی قدیمی را حذف خواهد کرد. او معتقد است که شیوه ارائه این تیک که تأییدکننده افراد به‌عنوان چهره‌های برجسته و معتبر است، از اساس ...

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۲۲ آذر ۱۴۰۱ | ۱۱:۵۹

ایلان ماسک می‌گوید توییتر طی چند ماه آینده تمام تیک‌های آبی قدیمی را حذف خواهد کرد. او معتقد است که شیوه ارائه این تیک که تأییدکننده افراد به‌عنوان چهره‌های برجسته و معتبر است، از اساس فاسد و غیرمنطقی بوده است.

قبل از خرید توییتر توسط ماسک، تیک‌ها به روش متفاوتی به کاربران ارائه می‌شدند. این شرکت پلتفرمی را ایجاد کرده بود تا افراد معتبر مثل سلبریتی‌ها، خبرنگاران و سیاستمداران بتوانند با احراز هویت خود تیک آبی دریافت کنند و به کاربران خود نشان دهند که اکانت مربوطه حساب کاربری رسمی آن‌هاست. با این حال، مالک جدید توییتر ظاهراً این سیستم را قبول ندارد.

ایلان ماسک حالا تیک آبی را از طریق سرویس توییتر بلو عرضه می‌کند که هزینه ماهیانه آن در وب 8 دلار و در iOS به‌خاطر کارمزد اپل، 11 دلار است. این شبکه اجتماعی فعلاً در صفحه پروفایل کاربران مشخص می‌کند که چه کسانی با خرید اشتراک پریمیوم تیک گرفته‌اند و چه کسانی از قبل تأیید شده بودند. برای مشاهده این تفاوت کافیست در صفحه پروفایل روی خود تیک آبی کلیک کنید. اما مشخص نیست که این سازوکار در آینده هم باقی خواهند ماند یا خیر.

توییتر تمرکز خود را روی سرویس بلو گذاشته است

در حال حاضر اگر روی تیک آبی اکانت‌های تأییدشده با سیستم قبلی کلیک کنید، با پیامی روبه‌رو می‌شوید که می‌گوید این تیک با سیستم سنتی ارائه شده و اکانت مربوطه ممکن است معتبر باشد یا نباشد. این شرکت همچنین حالا رنگ‌بندی تیک‌های خود را تغییر داده است و از رنگ آبی فقط برای اکانت‌های شخصی استفاده می‌کند. اکانت شرکت‌ها با تیک طلایی و اکانت دولت‌ها با تیک خاکستری متمایز می‌شوند.

توییتر از زمان ورود ایلان ماسک به‌دنبال روش‌های جدید درآمدزایی بوده و سرویس بلو هم یکی از همین استراتژی‌های جدید است. با این حال، از زمان عرضه تیک آبی با سرویس بلو، انتقادات زیادی علیه این شبکه اجتماعی مطرح شده و خیلی‌ها باور دارند که با این تصمیم، اعتبار محتواهای منتشر‌شده در این پلتفرم زیر سؤال رفته است.

ایمان صاحبی

علاقه من به فناوری به دوره نوجوانی برمی‌گرده اما از حدود سال ۹۴ کار جسته گریخته توی این فضا رو شروع کردم و از ۹۷ به‌طور جدی‌تر وارد این کار شدم. فناوری مخصوصاً بخشی که روی لبه حرکت می‌کنه، جذاب‌ترین قسمت این حوزه برام محسوب می‌شه، اما به مرور فهمیدم که همه حوزه‌ها حتی نقاط تلاقی علم و فناوری می‌تونن خیلی جذاب باشن. در کنار این‌ها دنیای فیلم، سریال و بازی‌های ویدیویی رو هم خیلی دوست دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی