ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

IDC: فروش گوشی‌های هوشمند در سال 2022، کمترین میزان طی یک دهه اخیر بود

طبق گزارش IDC، اپل پرفروش‌ترین سازنده گوشی‌های هوشمند در فصل چهارم 2022 بود و سامسونگ در جایگاه دوم قرار گرفت.

جواد تاجی
نوشته شده توسط جواد تاجی | ۶ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۷:۳۰

طبق گزارش IDC، درمجموع 1.21 میلیارد گوشی هوشمند در سال 2022 فروخته شد که کمترین میزان فروش سالانه از سال 2013 محسوب می‌شود. از عواملی مانند کاهش قابل‌توجه تقاضای مصرف‌کننده، تورم و عدم اطمینان اقتصادی به‌عنوان دلایل این موضوع یاد شده است.

IDC در گزارش خود اعلام کرده که شرکت‌ها در سه‌ماهه اکتبر تا دسامبر، 300.3 میلیون گوشی هوشمند فروخته‌اند که این موضوع کاهش سالانه 18.3درصدی را نشان می‌دهد. همچنین این بزرگ‌ترین کاهش تاریخ در یک سه‌ماهه است.

«نبیلا پوپل»، مدیر تحقیقات IDC می‌گوید:

«تا‌به‌حال ندیده‌ایم که دستگاه‌های عرضه‌شده در سه‌ماهه تعطیلات کمتر از سه‌ماهه قبل باشد. بااین‌حال، تقاضای ضعیف و موجودی بالا باعث شد تا فروشندگان تولیدات خود را کم کنند.»

فروش موبایل

در این گزارش اپل جایگاه خود را به‌عنوان برترین تولید‌کننده گوشی هوشمند در جهان حفظ کرده است. به گفته IDC، اپل طی سه‌ماهه چهارم 72.3 میلیون آیفون فروخته که این میزان نسبت به سال گذشته، 14.9 درصد کاهش یافته است.

سامسونگ به‌عنوان دومین تولیدکننده بزرگ گوشی‌های هوشمند، شاهد کاهش 15.6 درصدی فروش نسبت به سال گذشته بود و تعداد دستگاه‌های عرضه‌شده آن به 58.2 میلیون دستگاه رسید.

شرکت چینی شیائومی که در جایگاه سوم قرار دارد، 33.2 میلیون دستگاه در سه‌ماهه چهارم سال به فروش رساند که نسبت به سال قبل 26.3 درصد کاهش داشته است. در بین پنج شرکت برتر حوزه گوشی‌های هوشمند که شامل شرکت‌های چینی اوپو و ویوو نیز می‌شود، شیائومی بزرگ‌ترین کاهش را تجربه کرده است.

درنهایت «آنتونی اسکارسلا»، مدیر تحقیقات IDC، توضیح می‌دهد که با کاهش بیش از 11درصدی برای سال 2022، 2023 سال مهمی برای تولیدکنندگان خواهد بود تا روی مجموعه دستگاه‌های خود تجدیدنظر کنند.

جواد تاجی

دوران حرفه‌ای من توی دنیای فناوری تقریبا به ۱۰ سال قبل برمی‌گرده؛ مسیری که با سخت‌افزار شروع شد، با نرم‌افزار ادامه پیدا کرد و حالا با خبرنگاری حوزه فناوری توی دیجیاتو داره ادامه پیدا می‌کنه. من جوادم و نزدیک به سه دهه از عمرم می‌گذره و علاوه بر دنیای فناوری عاشق فیلم‌و‌سینما، موسیقی کلاسیک‌راک و رئال مادریدم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (1 مورد)
  • Amir Tehran
    Amir Tehran | ۷ بهمن ۱۴۰۱

    وقتی سازنده های گوشی هر روز به فکر سود بیشتر و خالی کردن بیشتر جیب مصرف کننده ها بودن باید منتظر این عواقب هم می‌بودن یه روز گفتن گوشی پلمپ باشه که برای تعویض باتری حتما هزینه اضافی بدی یه روز گفتن شارژر رو گوشی نمیدیم برای محیط زیست خوبه ولی قیمت گوشی کمتر نمیشه و باز مشتری پولش برای شارژهای تقلبی که بسیار هم زیاده تو بازار حروم شد و محیط زیست هم به فنا رفت و دلایل اقتصادی و پیشرفت نه چندان گوشی ها باعث کمتر شدن تقاضا شده به نظرم من

مطالب پیشنهادی