فضانورد ناسا تصویری خیرهکننده را از شفق خیرهکننده زمین به اشتراک گذاشت
این تصویر فوقالعاده از ایستگاه فضایی بینالمللی گرفته شده است که در فاصله حدود 400 کیلومتر بالاتر از سطح زمین پرواز میکند.
«جاش کاسادا»، فضانورد ناسا، بهتازگی یک عکس خیرهکننده از جایگاه خود در ایستگاه فضایی بینالمللی (ISS) گرفته است که حدود 400 کیلومتر بالاتر از سطح زمین پرواز میکند. در این تصویر که با زاویه منحصربهفردی گرفته شده است، شاهد شفقهای خیرهکننده زمین هستیم که منظره فوقالعادهای را شکل دادهاند.
کاسادا این تصویر را در توییتر به اشتراک گذاشت و بهسادگی نوشت: «کاملاً غیرقابلباور». این تصویر، لکههای سفید چراغهای شهر را نشان میدهد و بهنظر میرسد که شفق سبز بخش وسیعی از جهان را پوشانده است. اجسام براق و شبیه به شمشیر تصویر نیز برخی از آرایههای انرژی خورشیدی ایستگاه هستند.
نمایی از شفقهای زمین
درباره نحوه شکلگیری این پدیده خیرهکننده گفته شده است که یک «حفره» در جو بیرونی خورشید یا تاج آن، جریان باد خورشیدی را جذب کرده بود (جریانی از ذرات باردار که دائماً از ستاره ما جاری میشود). سپس ابرهای عظیم پلاسمای خورشیدی که توسط تاج خورشیدی به فضا پرتاب شده بودند، در روزهای یکشنبه (26 فوریه) و دوشنبه (27 فوریه) به سیاره ما برخورد و سوخت بیشتری به آتش شفق ارائه کردند.
این تصویر خیرهکننده همچنین با استقبال خوبی از سوی طرفداران فضا قرار گرفته و «باب هاینز»، فضانورد ناسا که درحالحاضر روی زمین است، در پاسخ به توییت کاسادا نوشت: «عجب تصویر فوقالعادهای!».
کاسادا یکی از خدمه مأموریت Crew-5 اسپیسایکس است که در اکتبر سال گذشته به ایستگاه فضایی بینالمللی رسید. اگر همهچیز طبق برنامه پیش برود، چهار خدمه این مأموریت فقط یک هفته دیگر سیاره ما را از بالا نظاره خواهند کرد؛ زیرا Crew-5 قرار است حدود پنج روز پس از رسیدن مأموریت Crew-6 به آزمایشگاه مداری به زمین برگردد. مأموریت Crew-6 درحالحاضر قرار است بامداد روز پنجشنبه از مرکز فضایی کندی ناسا در فلوریدا پرتاب شود.
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.