ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

ChatGPT
تکنولوژی

شرکت امنیتی نورتون: ChatGPT می‌تواند کلاهبرداری‌ها و حملات سایبری را خطرناک‌تر کند

نورتون می‌گوید کلاهبرداران به سه روش عمده شامل خلق محتوا با کمک دیپ‌فیک، فیشینگ و تولید سریع بدافزارها می‌توانند از ChatGPT سوءاستفاده کنند.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۲۳ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۳:۳۰

کارشناسان امنیت سایبری می‌گویند کلاهبرداران اینترنتی احتمالاً با کمک قابلیت‌های چت‌بات هوش مصنوعی ChatGPT بسیار خطرناک‌تر خواهند شد و برای مقابله با این خطرات باید تمهیدات جدیدی را اندیشید تا امنیت کاربران حفظ شود.

شرکت نورتون در گزارش جدیدی اشاره کرده است که کلاهبرداران به سه روش عمده می‌توانند از ChatGPT سوءاستفاده کنند تا حملات خود را به‌شکلی مؤثرتر انجام دهند. این سه روش شامل خلق محتوا با کمک دیپ‌فیک، فیشینگ و تولید سریع بدافزارها می‌شود.

نورتون همچنین می‌گوید توانایی تولید اطلاعات گمراه‌کننده و نادرست با کیفیت بالا و در مقیاس گسترده احتمالاً به مهاجمان اجازه می‌دهد تا به‌طور مؤثرتر از قبل حملات خود را پیاده‌سازی کنند و راحت‌تر روایت‌ها را در زبان‌های مختلف شکل دهند.

چت‌بات ChatGPT حتی می‌تواند به تولید حجم بالایی از بررسی‌های جعلی برای محصولات مختلف کمک کند و این بررسی‌ها را با لحن‌های گوناگون بنویسد. این هوش مصنوعی همچنین می‌تواند در حملات هدفمند برای آزار یا زورگویی به افراد در شبکه‌های اجتماعی استفاده شود و پیامدهای هولناکی به‌دنبال داشته باشد.

ChatGPT شناسایی حملات سایبری را سخت‌تر می‌کند

نورتون می‌گوید درحال‌حاضر بسیاری از کارزارهای فیشینگ توسط کسانی پیاده‌سازی می‌شود که به زبان انگلیسی مسلط نیستند و معمولاً اشتباهات آن‌ها به کاربران نشان می‌دهد که با یک کلاهبرداری مواجه هستند. اما ChatGPT می‌تواند این مسئله را حل کند و متونی قانع‌کننده و تقریباً بدون اشکال بنویسد.

با تمام این تفاصیل، احتمالاً باید منتظر افزایشی در آمار و پیچیدگی حملات کلاهبرداری و بدافزارهای مرتبط با آن باشیم. علاوه‌براین، توانایی ChatGPT در تبدیل کد برنامه‌ها به زبان‌های کمترشناخته‌شده می‌تواند شناسایی بدافزار توسط آنتی‌ویروس‌ها را دشوار کند.

محققان امنیتی نورتون می‌گویند کلاهبرداران همواره از ابزارهای جدید و پیشرفته به نفع خود سوءاستفاده کرده‌اند و ChatGPT هم از این قاعده مستثنی نیست. حالا وظیفه جامعه متخصصان و کاربران است که راهکارهایی را برای مقابله با این تهدیدات معرفی کنند و ایمنی افراد را ارتقا دهند.

ایمان صاحبی

علاقه من به فناوری به دوره نوجوانی برمی‌گرده اما از حدود سال ۹۴ کار جسته گریخته توی این فضا رو شروع کردم و از ۹۷ به‌طور جدی‌تر وارد این کار شدم. فناوری مخصوصاً بخشی که روی لبه حرکت می‌کنه، جذاب‌ترین قسمت این حوزه برام محسوب می‌شه، اما به مرور فهمیدم که همه حوزه‌ها حتی نقاط تلاقی علم و فناوری می‌تونن خیلی جذاب باشن. در کنار این‌ها دنیای فیلم، سریال و بازی‌های ویدیویی رو هم خیلی دوست دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی