ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

دریافت هزینه در توییتر
نرم افزار و اپلیکیشن

ایلان ماسک: کاربران توییتر به‌زودی می‌توانند بابت دسترسی به هر مطلب از مخاطبان هزینه بگیرند

ایلان ماسک می‌گوید توییتر به‌زودی به تولیدکنندگان محتوا اجازه می‌دهد تا بابت نمایش هر مطلب به مخاطبان از آن‌ها پول دریافت کنند.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۰۹:۳۰

ایلان ماسک، مدیرعامل توییتر، در توییتی اعلام کرد که این شبکه اجتماعی به‌زودی روش جدیدی را برای درآمدزایی از محتواها فراهم خواهد کرد. او در پست خود از عرضه قابلیتی خبر داد که مطالب را پشت یک دیوار پولی قرار می‌دهد تا کاربرانی که نمی‌خواهند اشتراک یک کاربر را خریداری کنند، با پرداخت پول جداگانه بتوانند به یک مطلب دسترسی داشته باشند.

ایلان ماسک در توییتی در صفحه شخصی خود اعلام کرد که توییتر از ماه مه (اردیبهشت-خرداد) به کاربرانی که مایل به پرداخت حق اشتراک ماهانه یک سازنده محتوا نیستند، اجازه می‌دهد تا مبلغی را صرفاً برای دسترسی به یک محتوا پرداخت کنند. او مدعی است که این تغییر یک اتفاق برد-برد هم برای رسانه‌ها و هم برای مردم عادی است.

چقدر از این درآمد سهم توییتر خواهد بود؟

فعلاً اطلاعات بیشتری درباره این ویژگی منتشر نشده است و نمی‌دانیم که کدام اکانت‌ها و رسانه‌ها امکان دسترسی به آن را خواهند داشت. به‌علاوه، مشخص نیست که خود توییتر از این پرداخت‌ها چقدر کارمزد دریافت خواهد کرد.

این شرکت درحال‌حاضر برای سرویس حق اشتراک اکانت‌ها تا یک سال اول هیچ سهمی از درآمد محتواسازان نمی‌گیرد. اما پس از 12 ماه، 10 درصد درآمد حاصل از فروش حق اشتراک‌ها را برای خود برمی‌دارد.

بنابراین سرویس پست‌های پولی هم مطمئناً مساعدت‌هایی با محتوانویسان خواهد داشت، اما این سازوکار درنهایت روشی برای افزایش درآمد توییتر خواهد بود. ایلان ماسک از زمان تکمیل معامله خرید این شبکه اجتماعی به روش‌های مختلف سعی کرده است تا جریان درآمدهای این شرکت را افزایش دهد.

البته بخشی از همین تغییرات موجب نارضایتی کاربران و چهره‌های برجسته فعال در توییتر شده است. برای مثال، در موضوع حذف تیک‌های آبی قدیمی، خیلی از اینفلوئنسرها تصمیم به ترک این شبکه اجتماعی گرفتند و به بلواسکای مهاجرت کردند. درنتیجه تعدادی از کاربران هم به‌دنبال آن‌ها این پلتفرم را ترک کرده‌اند.

ایمان صاحبی

علاقه من به فناوری به دوره نوجوانی برمی‌گرده اما از حدود سال ۹۴ کار جسته گریخته توی این فضا رو شروع کردم و از ۹۷ به‌طور جدی‌تر وارد این کار شدم. فناوری مخصوصاً بخشی که روی لبه حرکت می‌کنه، جذاب‌ترین قسمت این حوزه برام محسوب می‌شه، اما به مرور فهمیدم که همه حوزه‌ها حتی نقاط تلاقی علم و فناوری می‌تونن خیلی جذاب باشن. در کنار این‌ها دنیای فیلم، سریال و بازی‌های ویدیویی رو هم خیلی دوست دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (1 مورد)
  • peyman17
    peyman17 | ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۲

    اونایی که توییتر رو ترک کردن خودشون بر می‌گردن چون بلو اسکای اون بازخورد لازم رو نداره و اگر جک دوروسی میخواست کاری کنه تو همین توییتر می‌کرد

مطالب پیشنهادی