ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

اپل
هوش مصنوعی

رویترز: اپل برای آموزش هوش مصنوعی خود با Shutterstock قرارداد بسته است

رویترز می‌گوید اپل با Shutterstock قرارداد امضا کرده است تا از میلیون‌ها تصویر برای آموزش مدل‌های هوش مصنوعی خود استفاده کند.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۱۹ فروردین ۱۴۰۳ | ۰۹:۰۰

در گزارشی از رویترز گفته شده که اپل هم طی توافقی حاضر شده است تا حدود 25 تا 50 میلیون دلار پول بپردازد تا بتواند از میلیون‌ها تصویر Shutterstock برای آموزش مدل‌های هوش مصنوعی خود استفاده کند.

به‌ گزارش رویترز، شرکت‌های بزرگی همچون اپل، گوگل، متا و آمازون همگی با Shutterstock قراردادی امضا کرده‌اند تا از صدها میلیون محتوای موجود در کتابخانه این سرویس برای آموزش مدل‌های هوش مصنوعی خود بهره بگیرند.

هزینه این توافقات در ابتدا بین 25 تا 50 میلیون دلار بود اما اکثر آن‌ها بعداً حتی بیشتر شد. این قراردادها ظاهراً چند ماه پس از عرضه ChatGPT امضا شده‌اند. شرکت‌های کوچک‌تر نیز در این زمینه فعال شده‌اند و جریان درآمدی خوبی را برای سایت‌هایی مثل Shutterstock به‌وجود آورده‌اند.

اپل به‌تازگی دعوت‌نامه رویداد توسعه‌دهندگان 2024 یا WWDC 2024 خود را منتشر کرد و نطق آغازین آن در تاریخ 21 خردادماه انجام می‌شود. انتظار داریم که در این رویداد شاهد رونمایی از بخشی از دستاوردهای هوش مصنوعی کوپرتینویی‌ها باشیم. این شرکت نسبت به رقبا در این زمینه عقب مانده است و برای جلب رضایت کاربران و سهام‌داران خود باید به‌نحوی این عقب‌ماندگی را جبران کند.

پیش‌تر اعلام شده بود که اپل همچنین درحال مذاکره با ناشران اخبار است تا قرارداد مشابهی را پیرامون آموزش مدل‌های هوش مصنوعی روی محتواهای آن‌ها امضا کند. این قراردادها برای جلوگیری از بروز مشکلات حقوقی درزمینه حق نشر امضا می‌شوند.

پیش‌تر نیویورک تایمز از OpenAI شکایت کرده و مدعی شده بود که مدل‌های هوش مصنوعی این شرکت از محتواهای این نشریه به نفع خود استفاده کرده‌اند. نتیجه آن پرونده هنوز مشخص نشده است.

اپل یا سایر شرکت‌ها هنوز به گزارش رویترز واکنشی نشان نداده‌اند.

ایمان صاحبی

علاقه من به فناوری به دوره نوجوانی برمی‌گرده اما از حدود سال ۹۴ کار جسته گریخته توی این فضا رو شروع کردم و از ۹۷ به‌طور جدی‌تر وارد این کار شدم. فناوری مخصوصاً بخشی که روی لبه حرکت می‌کنه، جذاب‌ترین قسمت این حوزه برام محسوب می‌شه، اما به مرور فهمیدم که همه حوزه‌ها حتی نقاط تلاقی علم و فناوری می‌تونن خیلی جذاب باشن. در کنار این‌ها دنیای فیلم، سریال و بازی‌های ویدیویی رو هم خیلی دوست دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی