ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

موسیقی دان های معترض به هوش مصنوعی
هوش مصنوعی

هزار موسیقی‌دان در اعتراض به هوش مصنوعی آلبوم بی‌صدا منتشر کردند

هنرمندان نگران‌اند تغییر قوانین باعث نقض حق مالکیت آنها بر آثارشان در برابر هوش مصنوعی شود.

حمید گنجی
نوشته شده توسط حمید گنجی | ۷ اسفند ۱۴۰۳ | ۱۹:۰۰

بیش از هزار نوازنده روز دوشنبه در اعتراض به قوانین جدید بریتانیا درباره حقوق مادی و معنوی آثار هنری یک آلبوم بی‌صدا منتشر کردند.

به گزارش بی‌بی‌سی، قوانینی که بریتانیا قصد تغییر آنها را دارد، به شرکت‌های سازنده مدل‌های هوش مصنوعی اجازه می‌دهد بدون نیاز به دریافت مجوز، مدل‌های خود را با استفاده از محتواهای دارای حق نشر (کپی‌رایت) آموزش دهند. البته این امکان برای مالکان اثر در نظر گرفته شده که داوطلبانه از این برنامه‌ها انصراف بدهند.

بیش از هزار هنرمند در اعتراض به این قانون یک آلبوم بی‌صدا منتشر کرده‌اند. بین اسامی هنرمندان معترض می‌توان نام‌های شناخته‌شده‌ای همچون «انی لنکس»، «دیمن آلبارن» و «کیت بوش» را مشاهده کرد.

هنرمندان به نقض حقوق آثار خود توسط هوش مصنوعی معترض هستند

راه‌اندازی کمپین Make It Fair در بریتانیا برای حمایت از آثار هنرمندان در برابر هوش مصنوعی

این آلبوم بی‌صدا ?Is This What We Want نام‌گذاری شده و هنرمندان معترض امیدوارند بتوانند دولت بریتانیا را به حمایت از قوانین کپی‌رایت مجاب کند. همچنین تمام سود این آلبوم به خیریه Help Musicians اهدا خواهد شد.

لیست آهنگ‌های این آلبوم حاوی این پیام است که «دولت بریتانیا نباید سرقت موسیقی را به نفع شرکت‌های هوش مصنوعی قانونی کند». پیش‌ازاین نیز «پل مک‌کارتنی»، خواننده مشهور انگلیسی و یکی از اعضای گروه بیتلز، خواستار تغییر قوانین کپی‌رایت در بریتانیا و حمایت از هنرمندان در برابر هوش مصنوعی شده بود.

آلبوم بی صدا هنرمندان در اعتراض به هوش مصنوعی

دولت بریتانیا هم‌اکنون پیشنهادهایی را بررسی می‌کند که به شرکت‌های سازنده مدل‌های هوش مصنوعی امکان می‌دهد بدون رعایت حقوق کپی‌رایت، از محتواهای موجود در سطح اینترنت برای استخراج متن یا داده استفاده کنند. مدل‌های هوش مصنوعی برای پاسخ به سؤالات کاربران حجم زیادی از داده‌های موجود در اینترنت را جمع‌آوری و استفاده می‌کنند.

مالکان حقوق مادی و معنوی آثار هنری می‌توانند داوطلبانه از برنامه‌های گردآوری اطلاعات خارج شوند اما منتقدان می‌گویند این هنرمندان نمی‌توانند به هزاران ارائه‌دهنده خدمات هوش مصنوعی اعلام کنند نمی‌خواهند آثارشان برای آموزش این مدل‌ها استفاده شود.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (1 مورد)
  • hosein7hosein
    hosein7hosein | 1 ساعت قبل

    دو چیز بی پایان است بزرگی خدا و حماقت بشر....
    اعتراض کنید ولی علم پیش خواهد رفت....

مطالب پیشنهادی