ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

مدیر عامل سافت‌بانک
هوش مصنوعی

سافت‌بانک احتمالاً برای ورود به بازار هوش مصنوعی به‌دنبال سرمایه‌گذاری 100 میلیارد دلاری است

این کمپانی ژاپنی برنامه‌های عظیمی برای ورود به صنعت هوش مصنوعی و نیمه‌رساناها دارد.

حمیدرضا علیا
نوشته شده توسط حمیدرضا علیا | ۲۹ بهمن ۱۴۰۲ | ۲۰:۴۵

شرکت سافت‌بانک درنظر دارد که در صنعت نیمه‌رسانا فعالیت خود را آغاز کند؛ صنعتی که در توسعه سخت‌افزارهای هوش مصنوعی نقش مهمی ایفا می‌کند.

به گزارش بلومبرگ، علاوه بر شرکت‌های بزرگ و نام‌آشنا که درزمینه هوش مصنوعی سرمایه‌گذاری روزافزونی دارند، این فناوری باعث رونق کسب‌وکار شرکت‌های فعال در حوزه سخت‌افزار شده است. به همین دلیل عجیب نیست که با گذر زمان، رقابت درزمینه سرمایه‌گذاری هوش مصنوعی بیشتر می‌شود و شرکت‌ها مبالغ عظیمی را در این حوزه سرمایه‌گذاری می‌کنند.

حالا گفته می‌شود «ماسایوشی سون»، مدیرعامل سافت‌بانک، قصد سرمایه‌گذاری عظیمی به مبلغ 100 میلیارد دلار در حوزه هوش مصنوعی دارد. البته این سرمایه‌گذاری به‌صورت مستقیم نیست و این کمپانی ثروتمند قصد دارد در زنجیره تأمین شرکت‌های نیمه‌رسانا فعالیت داشته باشد؛ این شرکت‌ها در حوزه تولید سخت‌افزارهای هوش مصنوعی فعالیت می‌کنند.

صنعت نیمه‌رساناها نیز اخیراً توجهات زیادی را به خود جلب کرده است، به‌طوری که برخی از طرح‌های سرمایه‌گذاری شرکت‌ها تا حدی غیرمنطقی به‌نظر می‌رسند؛ مانند طرح‌های اعلام‌شده توسط مدیرعامل «سم آلتمن» که انتقاداتی را به‌دنبال داشته است. مدیرعامل OpenAI به‌تازگی اعلام کرده که به‌دنبال سرمایه‌گذارانی است که 7 تریلیون دلار جهت احداث واحدهای تولید تراشه اختصاصی‌ هزینه کنند.

سافت‌بانک

احتمال آغاز پروژه «ایزاناگی» سافت‌بانک

انتظار می‌رود شرکت سافت‌بانک پروژه نیمه‌رسانای خود با اسم رمز «ایزاناگی» را در آینده شروع کند. این پروژه شامل تأمین اجزای حیاتی برای شرکت‌های فعال در حوزه سخت‌افزارهای هوش مصنوعی خواهد بود. احتمالاً سافت‌بانک خود 30 میلیارد دلار در این پروژه سرمایه‌گذاری خواهد کرد و مابقی مبلغ توسط مشتریان بالقوه در خاورمیانه جمع‌آوری خواهد شد.

سافت‌بانک بزرگ‌ترین سهام‌دار شرکت طراحی تراشه ARM است و این امر برای آن‌ها مزیتی بزرگ محسوب می‌شود؛ بنابراین سافت‌بانک نه‌تنها از نظر مالی قدرت بسیار بالایی دارد، بلکه از نظر تأمین سخت‌افزار و تکنولوژی نیز مشکلی نخواهد داشت. علاوه‌براین، ARM همکاری‌های گسترده‌ای با NVIDIA و AMD دارد؛ بنابراین شاخص‌ها به‌نفع سافت‌بانک است. باید منتظر ماند و دید که این کمپانی مالی چگونه طرح خود را اجرایی می‌کند.

حمیدرضا علیا

در دنیایی که تکنولوژی حرف اول و آخر رو میزنه، آپدیت بودن توی این حوزه حتی میتونه زندگی ما رو راحت‌تر کنه. برای همین با اینکه روانشناسی خوندم، علاقه زیادی به تکنولوژی و مطالب اون دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی