ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

ایستگاه فضایی
نجوم و فضا

برای اولین‌بار، منیسک زانوی انسان در ایستگاه فضایی بین‌المللی چاپ سه‌بعدی شد

این دستاورد می‌تواند درزمینه اکتشافات فضایی و مراقبت‌های بهداشتی فضانوردان و حتی جمعیت انسان‌های روی زمین مفید باشد.

جواد تاجی
نوشته شده توسط جواد تاجی | ۱۹ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۴:۰۰

Redwire Corporation، شرکت پیشرو در حوزه زیرساخت‌های فضایی، موفق شده است که در ایستگاه فضایی بین‌المللی (ISS) با استفاده از دستگاه چاپ سه‌بعدی ارتقایافته BioFabrication (BFF) خود، منیسک زانوی انسان را به‌صورت سه‌بعدی چاپ کند.

براساس گزارش Interesting Engineering، دانشمندان پس از چاپ سه‌بعدی موفقیت‌آمیز منیسک در پردازشگر آزمایشی پیشرفته فضایی Redwire (ADSEP) و حضور 14 روزه در ایستگاه فضایی بین‌المللی، با مأموریت Crew-6 اسپیس‌ایکس به زمین بازگرداندند تا به‌طور کامل تجزیه‌وتحلیل شود.

این پژوهش توسط تیمی از فضانوردان ماهر ازجمله «فرانک روبیو»، «وارن هوبرگ»، «استفن بوون» (ناسا) و «سلطان النیادی»، فضانورد اماراتی، انجام شده است که چند روز پیش به زمین بازگشتند.

چاپ منیسک زانوی انسان در ایستگاه فضایی بین‌المللی چه اهمیتی دارد؟

دستاورد Redwire می‌تواند درزمینه اکتشافات فضایی و مراقبت‌های بهداشتی فضانوردان و حتی جمعیت انسان‌های روی زمین پیامدهای گسترده‌ای را به‌همراه داشته باشد. درحال‌حاضر اغلب اعضای نیروهای مسلح ایالات‌متحده و سالمندان با آسیب‌دیدگی منیسک مواجه هستند.

چاپ سه‌بعدی منیسک زانوی انسان تنها یکی از جنبه‌های مجموعه فناوری‌های فضایی نوآورانه شرکت Redwire محسوب می‌شود. این شرکت مستقر در شهر جکسون‌ویل از ایالت فلوریدا 20 مرکز تحقیقات در ایستگاه فضایی بین‌المللی ایجاد کرده است که درحال‌حاضر 10 مورد از آن‌ها فعال هستند و به پیشرفت تحقیقات در مدار پایین زمین اختصاص دارند.

در آینده، این شرکت قصد دارد تا با مأموریت CRS-29 شرکت اسپیس‌ایکس که در نوامبر امسال به ایستگاه فضایی بین‌المللی خواهد رفت، محموله‌های تحقیقاتی میکروگرانشی را با تمرکز بر توسعه دارو و پزشکی ترمیمی ارسال کند. همچنین در این مأموریت، Redwire آزمایشی را انجام خواهد داد که در آن برای چاپ سه‌بعدی بافت قلب تلاش می‌شود که تعهد این شرکت نسبت به پیشرفت مرزهای بیوتکنولوژی در فضا را نشان می‌دهد.

جواد تاجی

دوران حرفه‌ای من توی دنیای فناوری تقریبا به ۱۰ سال قبل برمی‌گرده؛ مسیری که با سخت‌افزار شروع شد، با نرم‌افزار ادامه پیدا کرد و حالا با خبرنگاری حوزه فناوری توی دیجیاتو داره ادامه پیدا می‌کنه. من جوادم و نزدیک به سه دهه از عمرم می‌گذره و علاوه بر دنیای فناوری عاشق فیلم‌و‌سینما، موسیقی کلاسیک‌راک و رئال مادریدم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی