امروز در فضا: کشف اولین سیارات فراخورشیدی در اندازه زمین توسط تلسکوپ کپلر
تلسکوپ فضایی کپلر که بهطور همزمان روشنایی بیش از 150000 ستاره را اندازهگیری میکند دهمین مأموریت اکتشافی ناسا است.
17 آوریل 2014، چهار سیاره بهنامهای Kepler-186b ،Kepler-186c ،Kepler-186d و Kepler-186e، که بهترتیب هر چهار، هفت، 13 و 22 روز به دور ستاره خود میچرخند توسط تلسکوپ فضایی کپلر کشف شدند.
فاصله گردشی که چهار سیاره دارند، آنها را برای حیات، آنطور که ما میشناسیم داغ میکند. اندازه این چهار سیاره درونی کمتر از 1.5 برابر زمین است.
یکی از گامهای جستوجوی حیات دور، شامل جستوجوی سیارههایی به اندازه زمین است که در منطقه قابل سکونت ستارهای شبیه خورشید میچرخند. گام بعدی نیز اندازهگیری ترکیبات شیمیایی آنهاست.
تلسکوپ فضایی کپلر که بهطور همزمان و پیوسته روشنایی بیش از 150,000 ستاره را اندازهگیری میکند، اولین مأموریت ناسا است که قادر به تشخیص سیارات به اندازه زمین در اطراف ستارگانی مانند خورشید ما است.
آزمایشگاه پیشرانه جت ناسا در پاسادنا، کالیفرنیا، توسعه مأموریت کپلر را مدیریت کرد. موسسه علمی تلسکوپ فضایی در بالتیمور دادههای علمی کپلر را بایگانی، میزبانی و توزیع میکند.
کپلر دهمین مأموریت اکتشافی ناسا است و توسط اداره مأموریت علمی این آژانس تأمین مالی شده است.
مؤسسه SETI یک سازمان خصوصی است که به تحقیقات علمی، آموزش و اطلاعرسانی عمومی اختصاص دارد. مأموریت این موسسه کشف، درک و توضیح منشاء، ماهیت و شیوع حیات در جهان است.
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.