ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

استارشیپ
نجوم و فضا

اسپیس‌ایکس ویدیویی تماشایی از دومین پرواز آزمایشی استارشیپ منتشر کرد [تماشا کنید]

در این ویدیو لحظه جداسازی بوستر و همچنین انفجار استارشیپ به‌طور دقیق به تصویر کشیده شده است.

جواد تاجی
نوشته شده توسط جواد تاجی | ۱۷ آذر ۱۴۰۲ | ۲۳:۵۹

اسپیس‌ایکس ویدیویی جدید و تماشایی از دومین پرتاب آزمایشی استارشیپ، قدرتمندترین موشکی که تاکنون ساخته شده است، منتشر کرد. استارشیپ ماه گذشته دومین پرتاب آزمایشی خود را انجام داد و هرچند به نتیجه دلخواه خود دست پیدا نکرد، اما نسبت به اولین آزمایش عملکرد بهتری داشت.

ویدیوی اسپیس‌ایکس بوستر مرحله اول Super Heavy و موشک استارشیپ را نشان می‌دهد که روزی ممکن است فضانوردان را به ماه، مریخ و فراتر از آن ببرد. همچنین لحظه جداسازی بوستر و همچنین انفجار استارشیپ نیز به‌طور دقیق به تصویر کشیده شده است و در انتها شاهد شادی ایلان ماسک و تیم اسپیس‌ایکس هستیم.

دومین پرواز موشک استارشیپ

دومین پرتاب آزمایشی قدرتمندترین راکت تاریخ ماه گذشته انجام شد که طی آن پرتاب فضاپیما با موفقیت انجام شد و دو بخش بالایی و پایینی از هم جدا شدند، اما هم بوستر و هم فضاپیما در هوا منفجر شدند. اکنون شرکت اسپیس‌ایکس برای انجام سومین پرواز آزمایشی خود تا قبل از پایان سال 2023 آماده می‌شود.

با وجود اینکه استارشیپ در پرواز آزمایشی خود منفجر شد، اسپیس‌ایکس از آن به‌‌عنوان یک مأموریت موفقیت‌آمیز یاد کرد، زیرا استارشیپ وارد مرحله جداسازی شد؛ گام مهمی که در اولین پرواز آزمایشی خود موفق به انجام آن نشد.

اسپیس‌ایکس در توضیحات ویدیوی جدید می‌نویسد:

«کاری که ما با پرواز دوم انجام دادیم، داده‌های ارزشمندی را برای ادامه توسعه سریع استارشیپ فراهم می‌کند.»

استارشیپ 120 متر ارتفاع دارد و در هنگام پرتاب نیروی رانش عظیمی به اندازه 7 میلیون کیلوگرم ایجاد می‌کند؛ یعنی بیش از دو برابر انرژی تولید‌شده توسط موشک Saturn V که فضانوردان آپولو را پنج دهه پیش به‌سمت ماه پرتاب کرد. همچنین قدرت آن تقریباً دو برابر بیشتر از موشک جدید Space Launch System ناسا است که سال گذشته برای اولین‌بار در یک مأموریت بدون خدمه آزمایش شد.

جواد تاجی

دوران حرفه‌ای من توی دنیای فناوری تقریبا به ۱۰ سال قبل برمی‌گرده؛ مسیری که با سخت‌افزار شروع شد، با نرم‌افزار ادامه پیدا کرد و حالا با خبرنگاری حوزه فناوری توی دیجیاتو داره ادامه پیدا می‌کنه. من جوادم و نزدیک به سه دهه از عمرم می‌گذره و علاوه بر دنیای فناوری عاشق فیلم‌و‌سینما، موسیقی کلاسیک‌راک و رئال مادریدم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (1 مورد)
  • peyman17
    peyman17 | ۱۹ آذر ۱۴۰۲

    آزمایش بعدی چه تاریخی هستش؟

مطالب پیشنهادی