ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

کوروش کمپانی
اخبار خودرو

مراقب نسخه‌های مشابه کوروش کمپانی بازار خودرو باشید!

کلاهبرداری کوروش کمپانی در بازار موبایل خبر داغ این روزهاست؛ بااین‌حال، هزاران کوروش کمپانی کوچک نیز در بازار خودرو شکل گرفته است.

مرتضی قانع
نوشته شده توسط مرتضی قانع | ۲۹ بهمن ۱۴۰۲ | ۲۰:۳۰

طی روزهای گذشته، شاهد انتشار خبر کلاهبرداری کوروش کمپانی در بازار موبایل بودیم. این شرکت با وعده فروش آیفون بیست میلیون تومانی، سرمایه‌های بسیاری را جذب و سپس اقدام به کلاهبرداری کرد. روش کوروش کمپانی برای کلاهبرداری از مال‌باختگان، ترفند پانزی بود که در صفحات اجتماعی دیجیاتو به آن پرداخته‌ایم. بااین‌حال، بازار موبایل تنها بازاری نیست که امکان کلاهبرداری پانزی در آن وجود دارد. شرایط عجیب بازار خودرو نیز زمینه لازم برای کلاهبرداری را فراهم می‌کند.

همچنین بخوانید: تجمع شاکیان خرید لیزینگی خودرو در تاکستان قزوین به خشونت منجر شد

روزنامه دنیای اقتصاد در گزارشی به موضوع کلاهبرداری کوروش کمپانی و جذابیت‌های هم‌زمان دو بازار موبایل و خودرو برای سودجویان پرداخته است. اگر به خاطر داشته باشید، مدتی پیش در دیجیاتو به تجمع مال‌باختگان یک شرکت لیزینگ خودرو در تاکستان قزوین پرداختیم. این تجمع با تیراندازی مدیران شرکت لیزینگ به خشونت کشیده شد. براساس گزارش‌های کاربران در سایر رسانه‌ها، تعداد شکایات کاربران از شرکت‌های لیزینگ درحال گسترش است؛ موضوعی که نشان می‌دهد هزاران کوروش کمپانی کوچک در بستر بازار متلاطم خودرو شکل گرفته است.

کوروش کمپانی‌ بازار خودرو چگونه شکل گرفت؟

طی چند سال گذشته، سیاست‌گذاران بازار خودرو شرایطی انحصاری و بسته ایجاد کرده‌اند که تنها روزنه آن واردات خودرو است. این روزنه نیز بسیار کوچک است و اکثر مشتریان توانایی استفاده از آن را ندارند؛ بنابراین بستر لازم برای کلاهبرداری از مصرف‌کنندگان با فروش رؤیا فراهم شده است. بسیاری از شرکت‌های مشابه کوروش کمپانی در بازار خودرو با وعده تحویل اتومبیل ارزان‌قیمت با اقساط بلندمدت به مردم، سرمایه‌های فراوانی را جذب کرده‌اند.

از سوی دیگر، مقررات سخت‌گیرانه واردات خودرو و همچنین ثبت‌نام خودروهای وارداتی، موجب راه‌اندازی فرایند فروش کد ملی شده است. عامل اصلی وقوع این مشکل، اختلاف قیمت قابل‌توجه میان بهای رسمی و بازار خودروهاست. درواقع سودجویان با ترفند کسب سود آسان، مشتریان را ترغیب به فروش کد ملی با مبلغی بین 250 الی 350 میلیون تومان می‌کنند. حال آنکه این کار غیرقانونی است و فروش کد ملی برای ثبت‌نام خودرو تعهدات مالی و قانونی بسیاری را برای فرد فراهم می‌کند. درنتیجه کلاهبرداران به‌راحتی مالک سود باد آورده می‌شوند، درحالی‌که فرد فروشنده کدملی تبعات اصلی مشکلات را به دوش می‌کشد.

کوروش کمپانی

درهرصورت، به‌نظر می‌رسد که مواردی از این قبیل، زنگ خطر کلاهبرداری‌‌‌ها در حوزه خودرو را به صدا درآورده‌‌‌اند. حال باید دید که سیاست‌گذاران به این هشدارها توجه دارند یا خیر. بااین‌حال همانند دیگر رسانه‌ها، وظیفه ما آگاهی‌رسانی به مصرف‌کنندگان است. در شرایطی که بازار خودرو در وضعیت تلاطم کامل قرار دارد، فریب وعده سود آسان و بادآورده را نخورید و خود را در دام کلاهبرداری‌های میلیاردی نیندازید.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی