ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

میزان ذخیره بنزین در کارت سوخت
اخبار خودرو

سهمیه بنزین آزاد کاهش پیدا کرد

سهمیه ماهانه بنزین آزاد از 150 لیتر به 100 لیتر و حداکثر میزان ذخیره بنزین در کارت سوخت به 360 لیتر کاهش پیدا کرد.

مرتضی قانع
نوشته شده توسط مرتضی قانع | ۲ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۳:۰۱

براساس گزارش خبرگزاری‌های تسنیم و ایسنا به نقل از وزارت نفت، میزان ذخیره بنزین در کارت سوخت و همچنین سهمیه سوخت آزاد خودروها کاهش یافته‌اند. سهمیه ماهانه بنزین آزاد از 150 لیتر به 100 لیتر و حداکثر میزان ذخیره بنزین در کارت سوخت به 360 لیتر کاهش پیدا کرده است.

مدت‌زمان ذخیره بنزین در کارت سوخت به شش ماه کاهش یافت

علاوه بر کاهش سهمیه، میزان ذخیره بنزین در کارت سوخت خودروها نیز کاهش یافته است. پیش‌ازاین سقف ذخیره بنزین در کارت سوخت خودروها معادل 9 ماه سهمیه 1500 تومانی بود که حداکثر 540 لیتر را شامل می‌شد. این سهمیه اکنون به شش ماه، معادل 360 لیتر کاهش پیدا کرده است.

همچنین بخوانید:‌ میزان ذخیره بنزین در کارت سوخت چقدر است و برای چه مدت باقی می‌ماند؟

همچنین کاربران گزارش داده‌اند که سهمیه مازاد آن‌ها که از ماه‌های گذشته در کارت سوخت باقی مانده بود، از بین رفته است. به عبارتی، اگر کارت سوخت افراد تا ماه گذشته 400 یا 500 لیتر ذخیره سهمیه سوخت داشت، این میزان اکنون به 360 لیتر کاهش یافته است. همچنین تا زمانی که میزان موجودی بنزین در کارت سوخت از 360 لیتر کمتر نشود، سهمیه جدیدی به آن کارت تعلق نخواهد گرفت.

میزان ذخیره بنزین در کارت سوخت

وزارت نفت اقدامات خود را در راستای کاهش و جلوگیری از بحث قاچاق و کنترل سهمیه آزاد که در استانهای جنوب شرقی رواج دارد، اعلام کرده است. بااین‌حال، کاهش سهمیه آزاد سوخت برای اکثر کاربران، نارضایتی به‌همراه خواهد داشت. این مسئله اکنون جلوه متفاوتی نسبت به گذشته دارد. دولت از ابتدای سال 1402 اقدام به جمع‌آوری کارت سوخت مازاد از جایگاه‌های سوخت کرده است و هر جایگاه سوخت درحال‌حاضر حداقل یک یا دو کارت سوخت دارد؛ بنابراین مالکان خودروها پس از اتمام بنزین سهمیه‌ای و آزاد موجود در کارت خود‌ ناچار به سوخت‌گیری با کارت جایگاه هستند و باید زمان قابل‌توجهی را برای هر سوخت‌گیری صرف کنند.

مرتضی قانع

من مرتضی قانع هستم، متولد 1373 در اراک، دانش آموخته مهندسی کامپیوتر و مدیریت بازرگانی. سال 1396 کار خودم را در حوزه تولید محتوا در زمینه‌های خودرو، فناوری و نظامی آغاز کردم. از آن زمان تاکنون، من هزاران مطلب مختلف در حوزه های متفاوت نوشتم و با رسانه‌های مختلفی همکاری کردم. البته بخش درخشان کارنامه من، همکاری تمام‌وقت با دیجیاتو از سال 1402 است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (1 مورد)
  • rayacoder
    rayacoder | ۲ بهمن ۱۴۰۲

    اقتصاد کشور رو در چرخه باطلی وارد کردین که جز فروپاشی چیز دیگه نمیتونه درستش کنه!
    F1: ابتدا ارز گرون میشه، به طبع اون کالاهای دیگه، دستمزدها هم میخوان بیشتر بشن، قیمت بنزین به نسب دلار کم میشه، دولت بهانه میکنه بنزین ارزونه و قاچاق میشه و مردم هم زیاد مصرف میکنن، سهمیه بندی و جیره بندی شروع میشه، قیمت بنزین گرون میشه، به تبع اون حمل و نقل و اجناس گرون میشه، قدرت خرید باز کم میشه... دولت مجبور میشه یارانه رو بیشتر کنه.. کسری بودجه داره.. پول چاپ میشه.. نقدینگی زیاد میشه.. پول کم ارزش میشه، فنر ارز رها میشه، حالا ارز گرون میشه... جامپ تو F1.

مطالب پیشنهادی