ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

شیائومی SU7
اخبار خودرو

خودروی شیائومی SU7 با قیمتی کمتر از 69 هزار دلار عرضه می‌شود

مدیرعامل شیائومی چند روز مانده به عرضه رسمی خودروی SU7، اعلام کرد که این محصول با قیمتی کمتر از 69 هزار دلار به بازار می‌آید.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۶ فروردین ۱۴۰۳ | ۱۳:۰۰

مدیرعامل شیائومی امروز اعلام کرد که هدف او برای اولین خودروی برقی این شرکت، تولید محصولی با بهترین ظاهر، راحت‌ترین تجربه رانندگی و هوشمندترین امکانات بوده که قیمتی کمتر از 500 هزار یوآن، معادل 69,424 دلار، داشته باشد. عرضه Xiaomi SU7 از 9 فروردین‌ماه در چین آغاز خواهد شد.

به گزارش رویترز، شیائومی از پنج‌شنبه هم‌زمان با آغاز عرضه رسمی خودروی SU7، قیمت رسمی این محصول را اعلام خواهد کرد. حالا اظهارات «لی جون»، مدیرعامل این شرکت، برای اولین‌بار نشان می‌دهد که حداکثر قیمت این اتومبیل در بازار چین 69 هزار دلار خواهد بود.

نمایش عمومی خودروی شیائومی SU7 آغاز شد

فروشگاه‌های شیائومی از امروز شروع به نمایش این خودرو کرده‌اند و علاقه‌مندان صف کشیده‌اند تا این محصول را در رنگ «آبی اقیانوسی» از نزدیک ببینند. این شرکت همچنین حالا اپلیکیشن Xiaomi Car را در فروشگاه‌های اپلیکیشن چینی در دسترس قرار داده است.

شیائومی اولین‌بار خودروی برقی SU7 را در دی‌ماه معرفی کرد و از آن زمان تاکنون اشتیاق کاربران برای رویارویی با این محصول افزایش یافته است. این شرکت گفته بود که می‌خواهد به یکی از پنج تولیدکننده بزرگ خودرو در جهان تبدیل شود. غول فناوری چین همچنین مدعی برخورداری از فناوری‌هایی شده بود که می‌تواند شتابی بیشتر از محصولات تسلا و خودروهای برقی پورشه را برای مشتریانش فراهم کند.

SU7 که نام خود را از عنوان Speed Ultra گرفته است، در دو نسخه عرضه می‌شود: یک نسخه با یک بار شارژ می‌تواند 668 کیلومتر و دیگری 800 کیلومتر مسافت طی کند. برای مقایسه، باید بگوییم که خودروی تسلا مدل S دارای حداکثر برد 650 کیلومتری در هر بار شارژ است.

شیائومی وعده داده که در طول یک دهه، 10 میلیارد دلار در حوزه خودرو سرمایه‌گذاری کند. خودروهای این شرکت توسط گروه BAIC که متعلق به دولت چین است، در کارخانه‌ای در پکن تولید می‌شود که ظرفیت تولید سالانه 200 هزار دستگاه اتومبیل را دارد.

ایمان صاحبی

علاقه من به فناوری به دوره نوجوانی برمی‌گرده اما از حدود سال ۹۴ کار جسته گریخته توی این فضا رو شروع کردم و از ۹۷ به‌طور جدی‌تر وارد این کار شدم. فناوری مخصوصاً بخشی که روی لبه حرکت می‌کنه، جذاب‌ترین قسمت این حوزه برام محسوب می‌شه، اما به مرور فهمیدم که همه حوزه‌ها حتی نقاط تلاقی علم و فناوری می‌تونن خیلی جذاب باشن. در کنار این‌ها دنیای فیلم، سریال و بازی‌های ویدیویی رو هم خیلی دوست دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی