ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

شیائومی SU7 اولترا
اخبار خودرو

شیائومی SU7 اولترا معرفی شد؛ ابرخودرویی قوی‌تر از بوگاتی شیرون با شتاب زیر ۲ ثانیه!

به گفته شیائومی، هدف از توسعه مدل SU7 اولترا شکستن رکورد در پیست نوربرگ‌رینگ اعلام شد. این خودرو نسخه ارتقایافته مدل استاندارد است.

مرتضی قانع
نوشته شده توسط مرتضی قانع | ۳۰ تیر ۱۴۰۳ | ۱۲:۰۰

درحالی‌که همه منتظر معرفی ابرخودروهای الکتریکی تسلا و بی‌وای‌دی بودند، شیائومی با اقدامی عجیب همه را غافلگیر کرد. شیائومی SU7 اولترا جدیدترین ابرخودرو این شرکت چینی است که با قدرت خارق‌العاده‌اش سایر ابرخودروها را به چالش می‌کشد.

شیائومی SU7 Ultra در کنار دیگر گوشی‌های هوشمند و گجت‌های پوشیدنی این برند چینی رونمایی شد؛ ازاین‌رو کاربران از معرفی ابرخودرو در کنار تجهیزات دیجیتال حیرت‌زده شدند. مدل SU7 Ultra نسخه قوی‌تر شیائومی SU7 معمولی است که با هدف مسابقه و ثبت رکورد توسعه یافته است.

مشخصات شیائومی SU7 اولترا

به گفته شیائومی، هدف از توسعه مدل SU7 Ultra شکستن رکورد در پیست نوربرگ‌رینگ بوده است. شیائومی SU7 اولترا به دو موتور الکتریکی از نوع هایپرانجین ورژن 8 مجهز است که در کنار یکدیگر، 1548 اسب‌بخار قدرت تولید می‌کنند. به گفته افرادی که خودرو را دیده‌اند، شیائومی SU7 Ultra موشکی زمینی است.

شیائومی SU7 اولترا

شتاب صفرتاصد شیائومی SU7 Ultra معادل 1.97 ثانیه اعلام شده است. همچنین این خودرو در 15 ثانیه به سرعت 300 کیلومتربرساعت خواهد رسید. حداکثر سرعت این ابرخودرو الکتریکی چینی 350 کیلومتربرساعت اعلام شده است. شیائومی برای طراحی مدل SU7‌ اولترا از پنل‌های بدنه فیبرکربنی استفاده کرده است تا وزن خودرو را به حداقل برساند. وزن خالص شیائومی SU7 اولترا معادل 1900 کیلوگرم عنوان شده است. برای مقایسه باید بدانید که وزن خالص بوگاتی شیرون 1996 کیلوگرم است.

xiaomi

برای اینکه وزن اندک خودرو هنگام شتاب‌گیری دردسرساز نشود، طراحان شیائومی آیرودینامیک خودرو را تغییر داده‌اند تا نیروی رو به پایین قابل‌توجهی ایجاد شود. این خودرو می‌تواند 2145 کیلوگرم نیروی رو به پایین را هنگام حرکت ایجاد کند. ظرفیت پکیج باتری‌های شیائومی SU7 اولترا نیز 1330 کیلووات اعلام شده است. علاوه‌بر تغییرات آیرودینامیکی نسبت به مدل استاندارد شیائومی SU7، یک بال عقب بزرگ از جنس فیبرکربن نیز روی این خودرو نصب شده است.

شیائومی SU7 اولترا

به گفته کارشناسان، همین ویژگی‌ها برای شیائومی SU7 Ultra کافی‌ست تا این خودرو رکورد سرعت سدان‌های برقی چهار در را در پیست نوربرگ‌رینگ بکشند. مدیرعامل شیائومی، «لی جون»، نیز به شکستن رکورد نوربرگ‌رینگ با این خودرو امیدوار است.

مرتضی قانع

من مرتضی قانع هستم، متولد 1373 در اراک، دانش آموخته مهندسی کامپیوتر و مدیریت بازرگانی. سال 1396 کار خودم را در حوزه تولید محتوا در زمینه‌های خودرو، فناوری و نظامی آغاز کردم. از آن زمان تاکنون، من هزاران مطلب مختلف در حوزه های متفاوت نوشتم و با رسانه‌های مختلفی همکاری کردم. البته بخش درخشان کارنامه من، همکاری تمام‌وقت با دیجیاتو از سال 1402 است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی