ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

توربین
محیط زیست

ساخت اولین توربین بادی قابل بازیافت جهان یک قدم به واقعیت نزدیک‌تر شد

کنسرسیوم ZEBRA همانطور که سال گذشته میلادی وعده داده بودند، دومین پره توربین بادی قابل بازیافت خود را تولید کرد.

تینا پورشاهید
نوشته شده توسط تینا پورشاهید | ۴ دی ۱۴۰۲ | ۱۸:۰۰

کنسرسیوم ZEBRA همانطور که سال گذشته میلادی وعده داده بود، دومین پره‌ای را تولید کرده است که ما را یک قدم به راه‌اندازی نخستین توربین بادی جهان با پره‌های قابل بازیافت نزدیک‌تر می‌کند. پره دوم این توربین بادی از رزین خاصی موسوم به Elium ساخته شده است.

کنسرسیوم ZEBRA (Zero waste Blade Research) با برداشتن گامی دیگر در جهت ارتقا صنعت انرژی بادی، در 15 دسامبر تولید دومین پره توربین بادی ترموپلاستیک قابل بازیافت را با موفقیت تکمیل کرد. تیغه دوم ZEBRA با طول 77 متر در کارخانه تیغه LM Wind Power در اسپانیا ساخته شده است. چیزی که این تیغه را متمایز می‌کند، استفاده از رزین الیوم (Elium) بازیافتی است که جزء حیاتی ساختار تیغه و اولین در نوع خود در جهان است.

تیغه دوم اولین توربین بادی قابل بازیافت جهان ساخته شد

این پیشرفت نه تنها بر مهارت فنی کنسرسیوم ZEBRA تأکید می‌کند، بلکه پتانسیل بسیار زیاد فناوری رزین Elium را در تحقق طرح‌های تیغه سازگار با محیط‌زیست نشان می‌دهد. این دستاورد گامی مهم در جهت شبیه‌سازی رزین Elium است که استاندارد جدیدی برای بخش انرژی بادی ایجاد می‌کند.

«جان کورسگارد» مدیر ارشد LM Wind Power اهمیت دومین تیغه ZEBRA را در بیانیه ای بیان کرده است. وی ضمن قدردانی از تلاش‌های شرکای خود برای نشان‌دادن توانایی فناوری‌های قابل بازیافت می‌گوید:

«این تیغه، نقطه عطفی برای پروژه ZEBRA محسوب می‌شود و اهمیت همکاری شرکت‌ها را در توسعه فناوری جدید، علاوه بر حمایت از اهداف پایدار برای شرکت و مشتریان برجسته می‌کند.»

«گیوم سانا» مدیر این پروژه نیز اشتیاق خود را برای پیشرفت پروژه توضیح داد و اعلام کرد تکمیل موفقیت‌آمیز آزمایش روی تیغه اول و تولید تیغه دوم یک دستاورد بزرگ برای کنسرسیوم و صنعت انرژی بادی است.

تینا پورشاهید

کارشناسی برق الکترونیک و ارشد MBA خوندم. حدود بیش از ۷۰۰۰ عنوان خبر در حوزه فناوری، علمی و کسب و کار نوشتم. هشت عنوان کتاب ترجمه کردم و در تدوین ۱۶ استاندارد ملی همکاری داشتم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی