ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

مدیرعامل انویدیا
استراتژی رشد

مدیرعامل انویدیا خطاب به دانشجویان استنفورد: برای موفقیت باید انتظارات خود را پایین بیاورید

مدیرعامل انویدیا همچنین برای نسل بعدی کارآفرینان جوان آرزوی درد و رنج فراوان می‌کند، چرا که به‌زعم او، رنج باعث انعطاف‌پذیری و موفقیت می‌شود.

آزاد کبیری
نوشته شده توسط آزاد کبیری | ۲۶ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۶:۰۰

«جنسن هوانگ»، مدیرعامل انویدیا، در مصاحبه‌ای در حضور دانشجویان دانشکده بازرگانی دانشگاه استنفورد، درباره موفقیت و راه‌های رسیدن به آن صحبت کرده است. به عقیده او، داشتن انتظارات بالا، کسب موفقیت را برای جوانان سخت می‌کند. او برای نسل بعدی کارآفرینان جوان آرزوی درد و رنج فراوان می‌کند، چرا که به‌زعم او، رنج باعث انعطاف‌پذیری و موفقیت می‌شود.

براساس گزارش فورچون، جنسن هوانگ در این مصاحبه گفته است:

«برای همه شما دانشجویان دانشگاه استنفورد آرزوی درد و رنج فراوان دارم. منشأ بزرگی، شخصیت یک فرد است و شخصیت نه در افراد باهوش، بلکه در افرادی که رنج کشیده‌اند شکل می‌گیرد.»

البته این روزها منشأ اصلی درد و رنج جوانان در سراسر جهان این است که هوش مصنوعی مشاغل آن‌ها را تحت تأثیر قرار داده و ممکن است آن‌ها را بیکار کند. در این میان، انویدیا یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌هایی است که باعث رشد این فناوری شده است.

مدیرعامل انویدیا و عامل موفقیت شرکت او

جنسن هوانگ در مصاحبه خود می‌گوید که تا به امروز او از عبارت «درد و رنج» در داخل شرکت خود با خوشحالی استفاده کرده است. درواقع منظور مدیرعامل انویدیا این است که با درد و رنج می‌تواند شخصیت شرکت خود را اصلاح کند.

برای هوانگ، آنچه بیش از همه مهم است نه جاه‌طلبی، بلکه انعطاف‌پذیری است. به گفته او، نمی‌توان بدون رنج به انعطاف‌پذیری رسید. او می‌گوید:

«افراد با توقعات بسیار بالا، انعطاف‌پذیری بسیار پایینی دارند و متأسفانه انعطاف‌پذیری در موفقیت مهم است. یکی از ویژگی‌های خوب من این است که انتظارات بسیار کمی دارم.»

انویدیا در‌حال‌حاضر از انحصار عظیم بر بازار تراشه‌های هوش مصنوعی بهره می‌برد. این شرکت تحت مدیریت هوانگ به ارزش بازار فراتر از 2 تریلیون دلاری رسیده است؛ دارایی خالص شخصی او نیز به بیش از 80 میلیارد دلار می‌رسد. همچنین انحصار این شرکت بر بازار باعث شده تا دیگر شرکت‌ها مانند OpenAI را به‌سمت سرمایه‌گذاری بر توسعه تراشه‌های هوش مصنوعی سوق دهد. بااین‌حال، هوانگ معتقد است که حتی اگر تراشه‌های رقیب رایگان باشند، همچنان تراشه‌های شرکت او ارزش بیشتری دارند.

آزاد کبیری

دانش‌آموخته‌ی ساکتِ زبان‌شناسی هستم و همان‌قدر که به کلمات علاقه‌مندم، سرک‌کشیدن به هر گوشه‌ از تکنولوژی و علم را هم دوست دارم. حدود 15 سال نیز از نگارش اولین متن رسمی من می‌گذرد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی