ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

اینترنت آمریکا
اینترنت و شبکه

دولت آمریکا نزدیک به 1 میلیارد دلار برای توسعه اینترنت پرسرعت در مناطق روستایی هزینه می‌کند

دولت آمریکا در طرح جدیدی اعلام کرده است که 930 میلیون دلار هزینه خواهد کرد تا دسترسی به اینترنت پرسرعت را در روستاها گسترش دهد.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۲۹ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۵:۰۰

دولت آمریکا از طرحی با بودجه 930 میلیون دلاری برای توسعه دسترسی به اینترنت پرسرعت در مناطق روستایی رونمایی کرده است. این طرح به پیاده‌سازی بیش از 19 هزار کیلومتر فیبر نوری جدید در 35 ایالت و پورتو ریکو منجر خواهد شد.

به گزارش انگجت، در طرح جدید دولت جو بایدن که بخشی از «برنامه توانمندسازی زیرساخت‌های پهن‌باند مایل میانه» وزارت بازرگانی ایالات‌متحده است، این بودجه به دست شرکت‌هایی خواهد رسید که وعده داده‌اند حدود 848 میلیون دلار دیگر هم خودشان در همین راستا سرمایه‌گذاری کنند.

«جینا ریموندو»، وزیر بازرگانی آمریکا، دراین‌باره گفت: «همان‌طور که شبکه بزرگراه‌های بین‌ایالتی تمام جوامع آمریکا را به شبکه بزرگراه‌های منطقه‌ای و ملی وصل کرد، این برنامه هم به ما کمک خواهد کرد تا جوامع سراسر کشور را برای دسترسی به اینترنت پرسرعت، باکیفیت و مقرونبه‌صرفه به شبکه‌های منطقه‌ای و ملی متصل کنیم.»

به گفته این وزارتخانه، آن‌ها تاکنون بیش از 260 درخواست برای مشارکت در برنامه مایل میانه دریافت کرده‌اند و مجموع رقم درخواست‌ها به 7.47 میلیارد دلار رسیده است. اما وزارت بازرگانی عمدتاً بودجه خود را به شرکت‌های مخابراتی اعطا کرده و البته سهم دولت‌های طایفه‌ای و سازمان‌های غیرانتفاعی را هم کنار گذاشته است.

پروژه‌های توسعه اینترنت در آمریکا باید تا 5 سال تکمیل شوند

این وزارتخانه به‌طور میانگین به اکثر تقاضاکنندگان 26.6 میلیون دلار بودجه داده است. حالا تمام طرف‌هایی که بودجه دریافت کرده‌اند، پنج سال فرصت خواهند داشت تا پروژه‌های خود را تکمیل کنند. البته دولت امیدوار است که خیلی از این پروژه‌ها زودتر تکمیل شوند.

دولت آمریکا می‌گوید این برنامه افزون بر بهبود دسترسی به اینترنت پرسرعت در مناطق روستایی، ایمنی شبکه‌ها را هم ارتقا خواهد داد. به عبارت دیگر، شبکه‌ها قرار است مقاومت بیشتری در برابر بحران‌های اقلیمی و فجایع طبیعی داشته باشند و در صورت نیاز برای حفظ ارتباط در شبکه از مسیرهای جایگزین استفاده کنند.

اکانت ریاست‌جمهوری آمریکا نیز در توییتی درباره این طرح نوشت: «اینترنت پرسرعت دیگر یک موضوع لوکس نیست، بلکه یک ضرورت است. به همین خاطر دولت من در توسعه دسترسی به اینترنت پرسرعت و مقرون‌به‌صرفه سرمایه‌گذاری می‌کند تا شکاف دیجیتالی را از بین ببرد.»

ایمان صاحبی

علاقه من به فناوری به دوره نوجوانی برمی‌گرده اما از حدود سال ۹۴ کار جسته گریخته توی این فضا رو شروع کردم و از ۹۷ به‌طور جدی‌تر وارد این کار شدم. فناوری مخصوصاً بخشی که روی لبه حرکت می‌کنه، جذاب‌ترین قسمت این حوزه برام محسوب می‌شه، اما به مرور فهمیدم که همه حوزه‌ها حتی نقاط تلاقی علم و فناوری می‌تونن خیلی جذاب باشن. در کنار این‌ها دنیای فیلم، سریال و بازی‌های ویدیویی رو هم خیلی دوست دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (2 مورد)
  • molavy
    molavy | ۳۰ خرداد ۱۴۰۲

    عجب، مثل اینکه وزیر ایرانی رفته اونجا، چرا فیبر نوری، مثل ایران ،

  • کمال نجاتیان
    کمال نجاتیان | ۳۰ خرداد ۱۴۰۲

    حالا خوبه اونا مسلمون نیستن کافرن ..... خوش به حال مردمشون

مطالب پیشنهادی