ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

فناوری ایران

شرکت‌های «منطقه بین‌المللی نوآوری» اینترنت بدون فیلتر می‌گیرند؛ گامی دیگر به سوی اینترنت طبقاتی؟

اینترنت طبقاتی یک گام دیگر به پیش می‌رود؛ این بار در «منطقه بین‌المللی نوآوری».

علی مومنی
نوشته شده توسط علی مومنی | ۲۹ تیر ۱۴۰۳ | ۱۴:۳۴

در گام جدید اجرای پروژه اینترنت طبقاتی، قرار است شرکت‌های فناور حاضر در «منطقه بین‌المللی نوآوری» اینترنت بدون فیلتر دریافت کنند.

به گزارش دیجیاتو، هیئت وزیران به‌تازگی مصوبه تشکیل منطقه بین‌المللی نوآوری را تصویب کرده است که براساس ماده ۳۷ آن، شرکت‌های حاضر در این منطقه، اینترنت پرسرعت و بدون فیلتر دریافت می‌کنند.

در این ماده آمده است:‌

«وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات موظف است با همکاری معاونت [علمی و فناوری] نسبت به تدوین و ارائه پیشنهاد لازم به کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه برای اخذ مجوز جهت رفع یا تغییر دسترسی‌های موجود و دسترسی به اینترنت پرسرعت و تأمین اینترنت پایدار برای توسعه و بهبود واحدهای فناوری منطقه در پایان سال ۱۴۰۳ اقدام نماید.»

این مصوبه با پیشنهاد معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور و مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست‌جمهوری تصویب شده است.

منطقه بین‌المللی نوآوری ایران، شامل «پارک فناوری پردیس» و فازهای توسعه آن و «شهرک مسکونی نخبگان» می‌شود.

البته سال گذشته نیز پارک فناوری پردیس طرحی را به نام «اینترنت فناوران» شروع کرده بود که در قالب آن به شرکت‌های حاضر، اینترنت بدون فیلتر ارائه می‌کرد. حال به نظر می‌آید قرار است اینترنت طبقاتی در ابعادی وسیع‌تر اجرا شود.

پیش از این نیز معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری پیگیر اجرای پروژه اینترنت طبقاتی و تبعیض در دسترسی افراد به اینترنت بود.

علی مومنی

در دانشگاه در رشته اقتصاد تحصیل کردم و حالا چند سالی است به کاری که تقریبا ارتباطی به تحصیلاتم ندارد مشغول هستم، یعنی خبرنگاری. فعالیت در حوزه رسانه در ایران و احتمالا در بسیاری از کشورها کار آسانی نیست اما عشق و علاقه به خبر با تمام دردسرهایش‌ آن چیزی است که من و بسیاری از خبرنگاران را نمک‌گیر کرده است. این حرف شاید کمی کلیشه‌ای به نظر بیاید اما واقعیتی است که نمی‌شود انکارش کرد. اکنون و از ابتدای سال ۱۴۰۳ در دیجیاتو، اخبار فناوری ایران را دنبال می‌کنم و می‌نویسم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی