ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

ناتینگ CMF Phone 1
موبایل

گوشی اقتصادی زیربرند ناتینگ معرفی شد؛ CMF Phone 1 با طراحی ماژولار

گوشی CMF Phone 1 توسط برند ناتینگ تولید شده و یک گوشی اندرویدی 199 دلاری با قابلیت تعویض قاب پشتی دستگاه است.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۱۸ تیر ۱۴۰۳ | ۱۳:۰۳

زیربرند ناتینگ با نام CMF امروز از اولین گوشی هوشمند خود با نام Phone 1 رونمایی کرد. این دستگاه ارزان‌قیمت تفاوت‌های مهمی با سایر گوشی‌های موجود در بازار دارد؛ به‌صورت ماژولار ساخته شده و قاب پشتی آن به‌راحتی قابل‌تعویض است.

طراحی گوشی جدید CMF Phone 1 به‌گونه‌ای است که می‌توانید قاب عقب آن را دربیاورید و با قاب جدیدی عوض کنید. برای تعویض قطعات نیز تمام ابزارهای لازم ازجمله پیچ‌گوشتی کوچک و خشاب سیم‌کارت هم‌رنگ با قاب جدید را در اختیار دارید.

در گوشه پایین سی‌ام‌اف فون 1 درگاهی برای لوازم جانبی تعبیه شده است. این شرکت درحال‌حاضر سه وسیله جانبی برای این دستگاه عرضه خواهد کرد: یک بند، یک کیف‌پول و یک پایه نگهدارنده یا استند. قیمت هرکدام از این لوازم جانبی 25 دلار است. قیمت قاب پشتی جدید نیز 35 دلار در نظر گرفته شده که همگی جداجدا به‌ فروش می‌رسند.

مشخصات فنی گوشی CMF Phone 1

گوشی CMF Phone 1 از نمایشگر 6.7 اینچی اولد، دوربین عقب 50 مگاپیکسلی، تراشه دایمنسیتی 7300 و یک باتری 5000 میلی‌آمپرساعتی بهره می‌برد. این دستگاه به‌صورت پیش‌فرض با قاب عقب مشکی به بازار می‌آید اما می‌توانید قاب‌های نارنجی، سبز روشن و آبی هم بخرید.

گوشی جدید زیربرند ناتینگ با قیمت 199 دلار وارد بازار می‌شود؛ نباید منتظر قابلیت‌های پیشرفته‌ای در این گوشی باشید. برای مثال، در این محصول خبری از NFC نیست و فقط مقبل پاشیدن چند قطره آب مقاومت می‌کند.

ناتینگ در برند اصلی خود نیز گوشی ارزان‌قیمتی به‌ نام Nothing Phone 2A دارد که قیمت آن 349 دلار است. بااین‌حال، تفاوت‌های قابل‌توجهی میان این دو گوشی وجود دارد. CMF Phone 1 برای افرادی طراحی شده است که نمی‌خواهند برای خرید موبایل هزینه سنگینی بکنند اما دوست دارند گوشی متفاوتی داشته باشند.

ایمان صاحبی

علاقه من به فناوری به دوره نوجوانی برمی‌گرده اما از حدود سال ۹۴ کار جسته گریخته توی این فضا رو شروع کردم و از ۹۷ به‌طور جدی‌تر وارد این کار شدم. فناوری مخصوصاً بخشی که روی لبه حرکت می‌کنه، جذاب‌ترین قسمت این حوزه برام محسوب می‌شه، اما به مرور فهمیدم که همه حوزه‌ها حتی نقاط تلاقی علم و فناوری می‌تونن خیلی جذاب باشن. در کنار این‌ها دنیای فیلم، سریال و بازی‌های ویدیویی رو هم خیلی دوست دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی