چرا درگاه پرداخت اینترنتی واسط نسبت به درگاه مستقیم کاربردیتر است؟
اگر قصد ایجاد یک فروشگاه اینترنتی را دارید و یا به تازگی کسب و کار اینترنتیتان را آغاز کردید، احتمالا با چالشهای مسیر تا حدودی آشنا باشید. چالشهایی از جمله دریافت درگاه پرداخت اینترنتی، ای ...
سلب مسئولیت: دیجیاتو صرفا نمایشدهنده این متن تبلیغاتی است و تحریریه مسئولیتی درباره محتوای آن ندارد.
اگر قصد ایجاد یک فروشگاه اینترنتی را دارید و یا به تازگی کسب و کار اینترنتیتان را آغاز کردید، احتمالا با چالشهای مسیر تا حدودی آشنا باشید. چالشهایی از جمله دریافت درگاه پرداخت اینترنتی، ای نماد و … .
حالا تصور کنید که همین فردا قرار است کرکره فروشگاه اینترنتیتان را بالا زده و شروع به کار کنید. اصلیترین مرحلهای که باید در نظر داشته باشید، گرفتن درگاه پرداخت اینترنتی و اتصال آن به سایتتان است تا فرایندهای پرداخت مشتریانتان را مدیریت کنید.
احتمالا نام درگاه پرداخت غیرمستقیم واسط و درگاه مستقیم به گوشتان خورده باشد. شاید برایتان سوال باشد که چرا انتخاب اغلب فروشگاههای اینترنتی، استفاده از درگاه پرداخت اینترنتی واسط است؟! در ادامه تفاوت این درگاه پرداخت اینترنتی واسط و مستقیم را بررسی میکنیم.
درگاه پرداخت اینترنتی مستقیم
در این نوع درگاه، شما به طور مستقیم به یکی از درگاههای بانکی وصل هستید اما چالشهایی برای دریافت این نوع درگاه پیش رویتان است. به خصوص اگر بخواهید به دو یا چند درگاه پرداخت برای سایتتان متصل شوید، دریافت درگاه از چند شرکت های ارائه دهنده خدمات پرداخت (psp) میتواندچالشها را چند برابر کند. همچنین:
بایستی حتما مجوزهای لازم را داشته باشید.
ممکن است شما ترجیح دهید در ابتدای کار، تا زمان تایید ای نماد، چراغ فروشگاه اینترنتیتان را روشن کنید و در ادامه، مسیر طولانی مدت تایید ای نماد را طی کنید. بسیار خب، در این مدت برای پرداخت سفارشها نیاز به یک درگاه بانکی دارید. از طرفی مجوز اینماد شما هنوز تایید نشده است. بنابراین امکان دریافت این نوع درگاه را نخواهید داشت. ضمن اینکه اگر یک شرکت حقوقی ثبت نکرده باشید، نمیتوانید از این درگاه استفاده کنید.
خودتان را برای تاخیر 2 الی 3 هفتهای آماده کنید.
تصور کنید همه کارهای سایتتان انجام شده و بنا به دلایلی، میخواهید هر چه سریعتر فروش اینترنتیتان را آغاز کنید. در صورتی که درگاههای مستقیم بانکی را انتخاب میکنید، در نظر داشته باشید که به علت روال بررسی مدارک و مجوزها توسط بانک ممکن است کسب و کارتان با بازهای چند روزه به تاخیر بیفتد. ضمن اینکه بعد از بررسی ممکن است ایرادی در مدارک باشد که موفق به درگاه پرداخت مستقیم از سمت بانک نشوید.
برای پیگیری تراکنشها انتظار در بازه 24 ساعته را در نظر بگیرید.
در نهایت اگر موفق به دریافت درگاه پرداخت مستقیم شوید، مسلما گاهی قصد دارید تراکنشی را پیگیری کنید. در این صورت، در درگاههای مستقیم، حداقل تا 24 ساعت پس از انجام تراکنش، امکان پیگیری وجود ندارد.
منتظر اطلاع رسانی بابت تراکنشها نباشید
این نوع درگاهها به گونهای هستند که اگر سایتتان به پنل اس ام اس سفارش مجهز نباشد، هیچ اطلاع رسانی در مورد تراکنشها از طریق پیامک، ایمیل و.. به شما داده نخواهد شد.
خودتان را برای قرار گرفتن در صف انتظار آماده کنید
اکثر درگاههای پرداخت بانکی مستقیم، پشتیبانی آنلاین ندارند و شما برای پشتیبانی بایستی در صف انتظار تلفنی قرار بگیرید.
درگاه پرداخت اینترنتی واسط
درگاه های پرداخت اینترنتی واسط، درگاههای سادهتر و کاربردیتر هستند که برای دریافت آنها نیاز به مجوز ندارید و طی یک روز کاری، درگاه روی سایتتان فعال میشود. درگاه واسط:
- نیازی به دریافت مجوز و نماد اعتماد الکترونیکی ندارد
- در مدت زمان کوتاهی میتوانید آنها را فعال کنید.
- مبلغ فروشتان را در هر زمانی میتوانید از کیف پول الکترونیکیتان به حساب بانکی منتقل کنید.
- از لحاظ گرافیکی کاربرپسند و جذاب طراحی شده است.
- با فعالسازی سیستمهای اطلاع رسانی به طور آنی میتوانید از تراکنشها باخبر شوید.
- به کمک پلاگینهای آماده و مستندات فنی در انواع سیستمهای مدیریت محتوا به راحتی و بدون نیاز به دانش فنی میتوانید از آنها با تمامی امکانات استفاده کنید.
- کارمزد دریافت میکنند که در برابر خدمات و سرویسهایی که به کسب و کارها ارائه میدهد، بسیار ناچیز است. البته کسب و کارها میتوانند تعیین کنند که این کارمزد را از مشتریان خود دریافت کنند.
تفاوت های درگاه پرداخت مستقیم و درگاه پرداخت واسط یا غیر مستقیم
شاید در ابتدا رایگان بودن درگاه پرداخت مستقیم شما را به سمت استفاده از آن بکشاند، اما در نظر داشته باشید که پشتیبانی ضعیف، مدارک و مجوزهای مورد نیاز، همچنین زمان تایید مدارک، ممکن است روال دریافت و استفاده از درگاه پرداخت مستقیم را با مشکل روبرو کند.
در درگاه واسط، مسلما با چالشهایی که در بالا گفتیم، روبرو نیستید. ضمن اینکه میتوانید با امکانات جانبی درگاههای واسط، بسیاری از نیازهای پرداختی کسب و کارتان را برطرف کنید.
در واقع پرداخت یارها که ارائه دهنده درگاه پرداخت واسط هستند، با ارزش افزوده و خدماتی که به کسب و کارها ارائه میدهند، دسترسی آنها را به خدمات پرداخت اینترنتی راحتتر میکنند. به طور خلاصه میتوان تفاوت این دو درگاه را به صورت زیر بیان کرد:
- نیاز به داشتن مجوز در درگاه پرداخت بانکی مستقیم
- مدت زمان دریافت درگاه پرداخت واسط و مستقیم
- تفاوت در ساختار گرافیکی درگاه پرداخت اینترنتی واسط و مستقیم
- دارا بودن سیستم اعلان لحظهای تراکنشها در درگاه پرداخت واسط
- امکان گزارش گیری در درگاه پرداخت اینترنتی واسط
- نیاز به دانش فنی برای نصب درگاه مستقیم بر خلاف درگاه واسط
- پشتیبانی قوی درگاههای پرداخت واسط
- خدمات و سرویسهای مفید ارائه شده توسط درگاه پرداخت اینترنتی واسط
چرا درگاه پرداخت واسط زیبال انتخاب مناسبی برای فروشگاه های اینترنتی است؟
اگر به دنبال خدماتی بیش از یک صفحه پرداخت آنلاین هستید، درگاه پرداخت اینترنتی زیبال گزینه مناسبی است. زیبال یکی از بهترین ارائه دهندگان درگاه پرداخت اینترنتی است همراه با یک تیم پشتیبانی قدرتمند آماده ارائه بهترین راهکارهای پرداختی برای کسب و کارها هستند. بنابراین در هرساعتی از روز در صورتی که به مشکل بخورید یا قصد پیگیری تراکنشهایتان را داشته باشید، مطمئن خواهید بود که در سریعترین زمان ممکن، پاسخگو هستند.
درگاهامن زیبال، دارای سرویسها و خدمات جانبی همچون سرویس تسهیم است. این سرویس به خصوص اگر دارای کسب و کار اشتراکی هستید، بسیار اهمیت دارد. چرا که به راحتی میتوانید مبالغ حاصل از تراکنشها را بین صاحبان کسب و کار تقسیم کنید.
سرویس سوئیچینگ یا مسیردهی هوشمند نیز یکی دیگر از سرویسهای جذاب این درگاه بانکی بوده که قادر است با بررسی لحظهای درگاههای مختلف، مشتریان شما را در هر لحظه، به بهترین و سریعترین درگاه پرداخت متصل کند و نرخ موفقیت تراکنشها را بالا ببرد.
برای بررسی سایر محصولات و سرویس های کاربردی پرداخت یار زیبال به zibal.ir مراجعه کنید.
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.