ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

شورلت برای ساخت خودروی الکتریکی بولت با ال جی وارد همکاری شده است

امروز جنرال موتورز از همکاری تازه اش با شرکت الجی برای تولید خودروی شورولت بولت خبر داد و اعلام نمود «این نخستین باری است که جنرال موتورز در مراحل آغازین توسعه یک محصول تماما الکتریکی ...

Maryam Mousavi
نوشته شده توسط Maryam Mousavi | ۲۹ مهر ۱۳۹۴ | ۱۰:۱۵

امروز جنرال موتورز از همکاری تازه اش با شرکت الجی برای تولید خودروی شورولت بولت خبر داد و اعلام نمود «این نخستین باری است که جنرال موتورز در مراحل آغازین توسعه یک محصول تماما الکتریکی با شرکت دیگری برای تامین قطعات وارد همکاری می شود.»

البته جنرال موتورز راسا آن تعداد اتومبیل را تولید نخواهد کرد (همانطور که احتمالا می دانید شرکت های خودروساز، همواره ارتباط گسترده ای با تامین کنندگان قطعه دارند) و لیست بلند بالایی از قطعات مورد نیاز برای این خودرو توسط الجی توسعه یافته یا تولید می شوند که از آن جمله می توان به موتور، باتری و سیستم اطلاعاتی اشاره نمود.

در ادامه این مطلب با دیجیاتو همراه باشید.

طبق اعلام مدیرعامل این کمپانی خودروساز، الجی بیش از 250 میلیون دلار را در تاسیسات کره جنوبی سرمایه گذاری کرده است تا سهم خود را در این مشارکت ادا کند.

از دیدگاه خودروسازان آمریکایی غیر از تسلا، بولت ماشینی است که درصد پیروزی یا شکست آن برابر با 50 درصد عنوان شده و وعده داده که در ازای دریافت 30 هزار دلار بابت خرید آن، بردی بالغ بر 200 مایل را برای خریدارانش به ارمغان خواهد آورد.

به بیان دیگر، این ماشین همان ایده ایست که می تواند خودروهای الکتریکی را برای نخستین بار به بازارهای انبوه معرفی نماید و با ورود خودروی مقرون به صرفه مدل 3 تسلا به سطح جاده ها ظاهرا شرایط برای استفاده مردم عادی از آنها فراهم می شود. (البته مدل اکس و مدل اس فوق العاده اند اما باید در زمره افرد ثروتمند جامعه باشید تا یکی از آنها را خریداری نمایید).

ناگفته نماند این نخستین باری نیست که جنرال موتورز و الجی با یکدیگر وارد همکاری شده اند: شرکت تابعه الجی به نام LG Chem هم زمانی پیل های مورد نیاز برای ولت را تامین می کرد.

اما تولید یک خودروی تماما برقی آن هم در مقیاس انبوه قطعا باعث بالا رفتن تقاضا برای باتری می شود و این همان مساله ایست که تسلا با ساخت یک کارخانه جدید در نوادا با همکاری پاناسونیک سعی در حل آن دارد. کمپانی LG Chem  همچنین با تعدادی از خودروسازان دیگر کار می کند که سرمایه گذاری های هنگفتی را روی توسعه خودروهای برقی انجام داده اند و از آن جمله می توان به فورد و فولکس واگن اشاره نمود.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (3 مورد)
  • بهداد
    بهداد | ۲۹ مهر ۱۳۹۴

    ای خدا یعنی میشه یه روز بگن یه خودروی الکتریکی با باتریهایی که 1000 کیلومتر واقعی بدون نیاز به شارژ مجدد میره

  • آریا
    آریا | ۲۹ مهر ۱۳۹۴

    کاش تسلا اول به جای مدل ایکس که فقط ثروتمندها میتونن بخرنش ،مدل3 رو تولید میکرد
    تسلا 99 درصد جامعه رو ول کرد رفت سمت 1 درصد ثروتمند

  • ابراهیم معتمد
    ابراهیم معتمد | ۲۹ مهر ۱۳۹۴

    ال جی هم زد تو کار خودرو
    اپل زودی باش
    دیر میشه ها

مطالب پیشنهادی