ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

جک دورسی تردز
نرم افزار و اپلیکیشن

جک دورسی در واکنش به کپی‌کاری تردز: خودروی پرنده می‌خواستیم، ولی کپی توییتر نصیبمان شد

جک دورسی، بنیان‌گذار توییتر، در اظهارنظری، از تمرکز شرکت‌ها ازجمله متا روی توسعه نسخه‌های کپی توییتر ابزار ناراحتی کرده است.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۱۷ تیر ۱۴۰۲ | ۱۷:۰۰

جک دورسی، بنیان‌گذار توییتر، دوباره به انتقاد از شبکه اجتماعی جدید متا موسوم به اینستاگرام تردز پرداخته و از عدم نوآوری توسط این شرکت گلایه کرده است. او می‌گوید مردم انتظارات سطح بالایی از پیشرفت فناوری دارند، اما درعوض نسخه‌های کپی یک پلتفرم دیگر را دریافت می‌کنند.

متا پنجشنبه هفته پیش اپلیکیشن اینستاگرام تردز را عرضه کرد. حالا «اندی الن»، مدیرعامل شرکت Not Boring، در توییتی با انتشار تصویر رقبای توییتر ازجمله تردز که شباهت زیادی به یکدیگر دارند، نوشت گویی فرصت بازتعریف شبکه‌های اجتماعی را از دست داده‌ایم. جک دورسی نیز در پاسخ به او اعلام کرد: «ما خودروی پرنده می‌خواستیم، اما درعوض 7 نسخه کپی از توییتر نصیبمان شد.»

دفاع جک دورسی از ساخت بلو اسکای و نوستر

در تصویری که در توییت اول منتشر شده است، می‌توان توییتر، تردز، ماستودون و بلو اسکای را مشاهده کرد؛ اما تفاوت محسوسی بین این پلتفرم‌ها وجود دیده نمی‌شود. یکی از کاربران در پاسخ به جک دورسی مدعی شد که خود او دو تا از همین 7 کپی توییتر را ساخته است. دورسی پاسخ داد: «نه؛ بلو اسکای و نوستر پروتکل‌هایی هستند که توییتر می‌تواند روی آن‌ها توسعه یابد. این‌ها می‌توانند برخی محدودیت‌ها و مشکلات را برطرف کنند. هدفشان رقابت نیست.»

او همچنین در پاسخ به یک کاربر دیگر که به توسعه بلو اسکای توسط دورسی ایراد گرفته بود، دوباره تأکید کرد: «[بلو اسکای] پروتکلی است که هرکسی می‌تواند سرویس خود را روی آن توسعه دهد. [بلو اسکای] کپی نیست.»

ایلان ماسک، مالک فعلی توییتر نیز با یک ایموجی خنده به توییت دورسی واکنش نشان داد. این دو نفر در روزهای گذشته نیز نسبت به سیاست‌های حریم خصوصی اطلاعات کاربران در تردز واکنش نشان داده و از رقیب خود انتقاد کرده بودند.

وکیل ماسک همچنین به‌تازگی در نامه‌ای حقوقی به مارک زاکربرگ از این شرکت خواست تا به سوءاستفاده از اسرار توییتر پایان دهد و دست از کپی‌کاری بردارد.

ایمان صاحبی

علاقه من به فناوری به دوره نوجوانی برمی‌گرده اما از حدود سال ۹۴ کار جسته گریخته توی این فضا رو شروع کردم و از ۹۷ به‌طور جدی‌تر وارد این کار شدم. فناوری مخصوصاً بخشی که روی لبه حرکت می‌کنه، جذاب‌ترین قسمت این حوزه برام محسوب می‌شه، اما به مرور فهمیدم که همه حوزه‌ها حتی نقاط تلاقی علم و فناوری می‌تونن خیلی جذاب باشن. در کنار این‌ها دنیای فیلم، سریال و بازی‌های ویدیویی رو هم خیلی دوست دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (1 مورد)
  • molavy
    molavy | ۱۸ تیر ۱۴۰۲

    آخر هم همه رو ول میکنند میان ویراستی دور هم

مطالب پیشنهادی