ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تیک تاک آمریکا
نرم افزار و اپلیکیشن

پیشنهاد ممنوعیت تیک‌تاک در آمریکا با یک لایحه جدید به مجلس سنا می‌رود

مجلس نمایندگان آمریکا در لایحه دیگری طرح ممنوعیت تیک‌تاک را تصویب کرد تا مجلس سنا سریع‌تر به بررسی آن بپردازد.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۰۹:۰۰

مجلس نمایندگان آمریکا لایحه دیگری را تصویب کرد که در صورت عدم فروش تیک‌تاک به شرکت‌های غربی، موجب ممنوعیت این پلتفرم در ایالات‌متحده می‌شود. این مجلس در گذشته نیز لایحه‌ای دراین‌باره تصویب کرده بود، اما این لایحه جدید به‌گونه‌ای تنظیم و ارائه شده است که به‌ تعویق‌ انداختن بررسی آن توسط مجلس سنا کار دشوارتری باشد.

نمایندگان مجلس در لایحه‌ای که بخشی از یک لایحه بزرگ‌تر در رابطه با کمک‌های خارجی و تحریم دشمنان خارجی است، درخواست کردند که ممنوعیت تیک‌تاک در صورت عدم واگذاری این پلتفرم به شرکت‌های غربی، اجرایی شود. با توجه به اینکه این لایحه ازجمله به بحث کمک مالی به اوکراین و دیگر نقاط می‌پردازد، سنا احتمالاً زودتر به بررسی آن خواهد پرداخت.

لایحه جدید ممنوعیت تیک‌تاک در آمریکا سریع‌تر بررسی خواهد شد

لایحه قبلی مجلس نمایندگان هنوز در صف بررسی مجلس سنا باقی مانده و واکنش‌های متناقضی را از سوی قانون‌گذاران دریافت کرده است. برای مثال، «ماریا کنت‌ول»، رئیس کمیته بازرگانی سنا که کمیته او معمولاً قبل از ورود لوایح به صحن مجلس به بررسی این پیشنهادها می‌پردازد، واکنش مشخص و درواقع تمایلی به این لایحه نداشته است. اما پس از تصویب این پیشنهاد در لایحه جدید کمک‌های خارجی، او از این قانون استقبال کرده است.

طبق این قانون جدید، بایت‌دنس حداکثر یک سال زمان خواهد داشت تا معامله فروش تیک‌تاک را تکمیل کند. متن این پیشنهاد می‌گوید این شرکت ابتدا 9 ماه فرصت دارد تا فروش پلتفرم خود را انجام دهد و اگر به زمان بیشتری برای تکمیل قرارداد نیاز داشت، با فرمان رئیس‌جمهور می‌توان سه ماه دیگر به این شرکت زمان ارائه کرد.

اگر لایحه کمک‌های خارجی در مجلس سنا تصویب شود، در مرحله بعدی روی میز رئیس‌جمهور آمریکا خواهد رفت. «جو بایدن» پیش‌تر اعلام کرده بود که در صورت تصویب قانونی برای تعیین وضعیت تیک‌تاک، آن را امضا خواهد کرد. درنهایت باید ببینیم تکلیف این شبکه اجتماعی محبوب در آمریکا چه خواهد بود.

ایمان صاحبی

علاقه من به فناوری به دوره نوجوانی برمی‌گرده اما از حدود سال ۹۴ کار جسته گریخته توی این فضا رو شروع کردم و از ۹۷ به‌طور جدی‌تر وارد این کار شدم. فناوری مخصوصاً بخشی که روی لبه حرکت می‌کنه، جذاب‌ترین قسمت این حوزه برام محسوب می‌شه، اما به مرور فهمیدم که همه حوزه‌ها حتی نقاط تلاقی علم و فناوری می‌تونن خیلی جذاب باشن. در کنار این‌ها دنیای فیلم، سریال و بازی‌های ویدیویی رو هم خیلی دوست دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی