ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

ایکس
نرم افزار و اپلیکیشن

شبکه اجتماعی ایکس از دو اشتراک پولی جدید با ویژگی‌های متفاوت رونمایی کرد

این طرح‌ها با قیمت ماهانه 3 و 16 دلار عرضه می‌شوند.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۶ آبان ۱۴۰۲ | ۰۹:۰۰

همان‌طور که پیش‌تر گفته شده بود، شبکه اجتماعی ایکس از دو اشتراک پولی جدید رونمایی کرده است. اشتراک اول با هزینه ماهانه 3 دلار عرضه می‌شود که نسبت به اشتراک معمولی 8 دلاری امکانات کمتری ارائه می‌کند. از سوی دیگر، حالا با یک اشتراک پریمیوم جدید با هزینه ماهانه 16 دلار هم روبه‌رو هستیم که قابلیت‌های بیشتری را در اختیار کاربران قرار می‌دهد.

طرح‌های اشتراک پولی جدید شبکه اجتماعی ایکس

اشتراک ارزان‌قیمت جدید ایکس که با نام Basic معرفی شده است، دسترسی به بخش عمده قابلیت‌های اشتراک معمولی پریمیوم را فراهم می‌کند. با این تفاوت که دیگر تیک آبی دریافت نمی‌کنید، بیشتر تبلیغات خواهید دید، به Media Studio دسترسی نخواهید داشت و پست‌ها و پاسخ‌های شما تنها اندکی از طریق الگوریتم‌ها تقویت می‌شوند. هزینه ماهانه این اشتراک در رابط کاربری وب 3 دلار درنظر گرفته شده است.

از طرف دیگر، اشتراک پریمیوم پلاس را داریم که با هزینه ماهانه 16 دلار قابلیت‌هایی فراتر از اشتراک پایه 8 دلاری ارائه می‌کند. در این اشتراک دیگر با هیچ تبلیغی مواجه نخواهید شد و به تمام ابزارهای لازم برای تولید محتوا دسترسی پیدا می‌کنید. به‌علاوه، الگوریتم‌ها کمک زیادی به شما خواهند کرد تا پست‌ها و پاسخ‌هایتان بیشتر دیده شوند.

این اشتراک‌های جدید در شرایطی معرفی شده است که یک سال از ورود ایلان ماسک به توییتر سابق می‌گذرد. قبلاً «لیندا یاکارینو»، مدیرعامل این شبکه اجتماعی، در مطلبی به همین مناسبت آمارهایی را از عملکرد این پلتفرم منتشر کرده بود.

ایلان ماسک در طول یک سال اخیر تصمیمات بسیاری را در این شبکه اجتماعی آزمایش کرده است و شاید بحث‌برانگیزترین آن‌ها تعیین هزینه 1 دلاری برای ثبت‌نام کاربران جدید در دو کشور نیوزلند و فیلیپین باشد. کاربرانی که در این دو کشور بخواهند در ایکس اکانت جدید بسازند و پست بگذارند، حالا باید سالانه 1 دلار هزینه بپردازند. این اقدام ظاهراً برای مقابله با بات‌ها پیاده‌سازی شده و ممکن است در سراسر جهان اعمال شود.

ایمان صاحبی

علاقه من به فناوری به دوره نوجوانی برمی‌گرده اما از حدود سال ۹۴ کار جسته گریخته توی این فضا رو شروع کردم و از ۹۷ به‌طور جدی‌تر وارد این کار شدم. فناوری مخصوصاً بخشی که روی لبه حرکت می‌کنه، جذاب‌ترین قسمت این حوزه برام محسوب می‌شه، اما به مرور فهمیدم که همه حوزه‌ها حتی نقاط تلاقی علم و فناوری می‌تونن خیلی جذاب باشن. در کنار این‌ها دنیای فیلم، سریال و بازی‌های ویدیویی رو هم خیلی دوست دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (2 مورد)
  • noisymind
    noisymind | ۷ آبان ۱۴۰۲

    الان که هم اسم شبکه تغییر کرده و هم رویکرش و حالا هم که هزینه داره برای طرف، خب چه کاریه که دیگه افراد از این شبکه استفاده کنن؟! در آمارها هم بود که افراد مشهور و شاخص دیگه کمتر از این شبکه استفاده میکنن و به نوعی دیگه میشه گفت مرجعیت خودش رو از دست داده. یک زمانی یک شخصیت سیاسی، ورزشی یا ... یک جمله توییت میکرد و همه رسانه ها بهش اشاره داشتن. یه جورایی محل ابراز سخن به دنیا بود. الان چی؟!

  • abbasalim
    abbasalim | ۶ آبان ۱۴۰۲

    این طرح ها نشون دهنده این هست که برنامه ها رایگان نیستن و از هر کاربر تقریبا ۱۵ دلار در ماه به واسطه تبلیغات و فروش داده ها در آمد دارند. دقت کنید متا هم تقریبا همین نرخ ۱۵ ۱۶ دلاری در ماه رو برای عدم نمایش و فروش داده ها تعیین کرده بود

مطالب پیشنهادی