ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

یوتیوب
نرم افزار و اپلیکیشن

یوتوب به ابزار جدیدی برای مشخص‌کردن محتوای تولید‌شده توسط هوش مصنوعی مجهز شد

این ابزار جدید در بخش مربوط به آپلود و ارسال ویدیو ظاهر می‌شود و از طریق آن باید محتوای «تغییریافته یا مصنوعی» را مشخص کرد.

جواد تاجی
نوشته شده توسط جواد تاجی | ۲۹ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۳:۳۰

یوتوب حالا از تولیدکنندگان محتوا می‌خواهد که استفاده از هوش مصنوعی برای ساخت ویدیوهای واقعی خود را از طریق یک برچسب مشخص کنند. این پلتفرم ابزار جدیدی را به Creator Studio اضافه کرده که سازندگان از طریق آن می‌توانند محتواهایی که با هوش مصنوعی تولیدشده‌اند را برای کاربران مشخص کنند.

طبق توضیحات ارائه‌شده در وبلاگ یوتوب، این ابزار جدید در بخش مربوط به فرایند آپلود و ارسال ویدیو ظاهر می‌شود و سازندگان از طریق آن باید محتوای «تغییریافته یا مصنوعی» را که واقع‌بینانه به‌نظر می‌رسد، مشخص کنند. برخی از نمونه‌هایی که یوتوب به آن‌ها اشاره کرده، شامل نمایش یک گردباد جعلی درحال حرکت به سمت یک شهر واقعی یا استفاده از صداهای دیپ‌فیک برای روایت یک ویدیو توسط یک شخص واقعی می‌شود.

در این پست همچنین توضیح داده شده که برای مواردی مانند استفاده از فیلترهای زیبایی، جلوه‌های ویژه مانند محو‌کردن پس‌زمینه و «محتوای آشکارا غیرواقعی» مانند یک انیمیشن، نیازی به استفاده از این ابزار نیست.

اولین‌بار در آبان‌ماه گفته شده بود که یوتوب طی ماه‌های آینده از رویکردهای جدیدی استفاده خواهد کرد تا محتواهای تولید‌شده توسط هوش مصنوعی را برای کاربران خود مشخص کند. بااین‌حال، نحوه دقیق انجام این کار تاکنون مشخص نشده بود.

مانند پلتفرم‌های دیگری که برچسب مشخص‌کننده محتوای هوش مصنوعی را به سرویس خود اضافه کرده‌اند، قابلیت یوتوب نیز براساس حسن ظن سازندگان طراحی شده است؛ به این معنی که سازندگان باید در مورد چیزی که در ویدیوهای آن‌ها نمایش داده می‌شود، صادق باشند.

یوتوب همچنین توضیح می‌دهد که ممکن است راهی مطمئن‌تری برای مشخص‌کردن محتواهای مصنوعی اضافه کند که حتی اگر آپلودکنندگان از این برچسب استفاده نکند نیز آن‌ها را مشخص کند، به‌خصوص اگر محتوای تغییریافته یا مصنوعی به‌گونه‌ای باشد که کاربران را گیج یا گمراه کند. علاوه‌براین، برای موضوعات حساسی مانند سلامت، انتخابات و امور مالی نیز برچسب‌های برجسته‌تری در خود ویدیو ظاهر می‌شوند.

جواد تاجی

دوران حرفه‌ای من توی دنیای فناوری تقریبا به ۱۰ سال قبل برمی‌گرده؛ مسیری که با سخت‌افزار شروع شد، با نرم‌افزار ادامه پیدا کرد و حالا با خبرنگاری حوزه فناوری توی دیجیاتو داره ادامه پیدا می‌کنه. من جوادم و نزدیک به سه دهه از عمرم می‌گذره و علاوه بر دنیای فناوری عاشق فیلم‌و‌سینما، موسیقی کلاسیک‌راک و رئال مادریدم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی